0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не казват нищо, защото нямат какво да кажат. А конвейрът е скандален!

За секса, според мен трябва да изчакаш 2-3 дни и ако не те боли корем давай, че с възрастта и либидото се срива, независимо от противоположните теории.

Аз след стимулиран опит чаках повече, защото си ме болеше, но пункциите на ЕЦ хич не ги мисля.

*
ами ние сме правили и ден след пункцията, и след няколко. Зависи как се чувстваш. И аз на ЕЦ не ги броя, нали съм и без упойка и толкова бях "свикнала", че последния път се втурнахме да търсим нещо по магазините и се прибрахме чак вечерта.

Абсолютно съм съгласна с конвейера. Опитвам се да разбера докторите,че сме много и имат много работа, но в крайна сметка става дума за моя живот, здраве и борба за постигане на мечтата ни.

*
Днес вече не ме боли коремът.5 ден след пункция ми е.Ще почака милото още ден ,два. :D
Здравейте,
Някой знае ли до кога няма да се записват часове за ЕЦ в клиника "Малинов"? И това лятната отпуска ли е или друг повод?
Здравеите,моми4ета,сутринта отидох за пункция,но се оказа,4е се е спукал фоликула!за 4 пореден пьт изпускам цикьл,от февруари досега успяхме да направим само 2 пункции и то пьрвата-празен фоликул,втората-незряла Я.Направо се 4удя има ли смисьл да продьлжавам с упорството,но док.Стаменов не ми дава друг шанс!Каза-следващия месец сме тук-така 4е-следващия цикьл.Кои знае дали ще улу4им то4ното време за Я.,но не искам дори да си помисля,4е ще ми откажат 4ас за ЕЦ!
*
dani42  :cuddle: :cuddle: :cuddle: :cuddle: :cuddle:

На мен ми отказаха час за хисетроскопия за 07.07. с обяснението, че доктора нямало да бъде там. Но ми казаха, че ако ме устройват първите дни на август може да ме запишат тогава. До 03.08, което за мен означава, че до тогава ще работят. Дано да успееш  :crossfingers: :crossfingers:

enigmata, мисля, че отпуската им е от август. Преди това имат пътувания в чужбина.

Мерси, luce, все пак ако някой знае точните дати на отсъствие/отпуска, да ги напише. Вчера цял ден съм звъняла по телефона.
enigmata, отпуската на клиниката е от 5 август до 5 септември включително.
Юли месец на 8-ми ще са на работа д-р Персенска и Щевкетова, а Стаменов ще е там до 7-ми и после няма да го има незнам до кой.
Аз три месеца не мога да ги хвана, все ги няма, толкова съм се изнервила вече, с 1 ден се разминавам с тях и ми се проваля естествения цикъл, май чак септември!
*
Щом Стаменов ще е там до 7-ми включително, а Персенска и Шефкетова на 8-ми, чудя се защо ми отложиха хистероскопията  :x като си бях нормално в списъка, не в лист на чакащи, и то се бях записала между 6-8. И това ако не е връзкарство  osi_7 Значи все пак ще правят операции,но за по-така пациенти  :? И после като се хвърлят да защитават докторите, много ми е чудно защо недоволстват,че има такива като мен, които роптаят срещу това. Освен това знам, че ще правят ЕЦ и когато са в силно намален състав. Не мога да разбера как точно преценяват кои са "по-спешни" или "нуждаещи" се като се има предвид,не знам за другите,но за себе си мога да кажа,че съм с 4 неуспешни опита вече, бях на 35 когато започнах, а вече съм на 38 и вече няма какво да ми се изследва и прави за да се каже,че това, може би, е причината. Но хайде да не изпадам в лирични отклонения да не ме баннат.

Щом Стаменов ще е там до 7-ми включително, а Персенска и Шефкетова на 8-ми, чудя се защо ми отложиха хистероскопията  :x като си бях нормално в списъка, не в лист на чакащи, и то се бях записала между 6-8. И това ако не е връзкарство  osi_7 Значи все пак ще правят операции,но за по-така пациенти  :? И после като се хвърлят да защитават докторите, много ми е чудно защо недоволстват,че има такива като мен, които роптаят срещу това. Освен това знам, че ще правят ЕЦ и когато са в силно намален състав. Не мога да разбера как точно преценяват кои са "по-спешни" или "нуждаещи" се като се има предвид,не знам за другите,но за себе си мога да кажа,че съм с 4 неуспешни опита вече, бях на 35 когато започнах, а вече съм на 38 и вече няма какво да ми се изследва и прави за да се каже,че това, може би, е причината. Но хайде да не изпадам в лирични отклонения да не ме баннат.

Люси , сега прочетох ,че та се отменили пак . Съжелявам ,миличка  :bighug:

Не знам и аз какво да ти кажа ,освен да не се ядосваш ,макар да знам колко е трудно това ! Мисли за това ,че август ти предстои едно хубаво събитие, за другото ....ами освен да чакаме не ни остава нищо друго !
*
Дидомира, благодаря много, миличка  :bighug: :bighug: Знам, че е безсмислено да се ядосвам, но понякога, колкото и да съм търпелива и ставам  :x. То събитието ще е октомври  :lol:, но май наистина да забравя временно за клиниката и да се отдам на спокойно лято  :) Само, че ме е яд, че септември ще е толкова претъпкано,че ще трябват двойно повече нерви. Миналия септември, спомням си, почти ми прилоша от недостиг на въздух в чакалните в първия им работен ден. Така ни бяха казали да отидем и започнах стимулацията силно изнервена. Най-лошото,че гледаш,че и другите жени са кълбо от нерви и стискат и няма какво да се направи май. От много време се чудя защо не назначат поне още един доктор, поне да им помага. Явно е,че не смогват.

Мила, на теб юли ти предстоеше хубавото събитие, нали  :) Ние успяхме да "загубим" поканата за кумовете  :lol:Оказа се,че сме я дали по грешка на друго семейство. Голям срам  :oops: Добре, че не беше тръгнала за чужбина защото имам роднини там  :lol:

Дидомира, благодаря много, миличка  :bighug: :bighug: Знам, че е безсмислено да се ядосвам, но понякога, колкото и да съм търпелива и ставам  :x. То събитието ще е октомври  :lol:, но май наистина да забравя временно за клиниката и да се отдам на спокойно лято  :) Само, че ме е яд, че септември ще е толкова претъпкано,че ще трябват двойно повече нерви. Миналия септември, спомням си, почти ми прилоша от недостиг на въздух в чакалните в първия им работен ден. Така ни бяха казали да отидем и започнах стимулацията силно изнервена. Най-лошото,че гледаш,че и другите жени са кълбо от нерви и стискат и няма какво да се направи май. От много време се чудя защо не назначат поне още един доктор, поне да им помага. Явно е,че не смогват.

Мила, на теб юли ти предстоеше хубавото събитие, нали  :) Ние успяхме да "загубим" поканата за кумовете  :lol:Оказа се,че сме я дали по грешка на друго семейство. Голям срам  :oops: Добре, че не беше тръгнала за чужбина защото имам роднини там  :lol:

Ааааа,верно ,бе октомври беше  :oops:!
Аз вече съм щастливо омъжена от 12 юни. Беше супер и много добре си изкарахме . Виж сега - не се ядосвай ,че ще е претъпкано .Аз миналата година почнах също септември и сигурно сме се засичали ,ако и ти си била там .Аз тогава едва успях да се вмъкана в шестте месеца ,защото нямаше такова чакане !Бях се побъркала направо!

По мои изчисления , живот и здраве мисля ,че ще ми се обадят пак септември и ако успея да почна стимулациите ще е веднага ,щото то аз вече няма какво да ми изследват  . Ще си разменим телефоните , и ще се чуваме като ходим в клиниката да пием кафе ,до като чакаме .....и така  .

« Последна редакция: Юни 29, 2011, 10:35:00 am от Дидомира »
*
Ето сега аз се изложих  :oops:.Ама ти не се похвали. Много се радвам за вас  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Няма как да не сме се засичали. И пак ще го направим, но този път, както си написала, ще си чакаме заедно и ще запълваме времето с приказки  :) Аз се обаждах във фонда и ми казаха да чакам обаждане август или септември. Ние бяхме близки номера с теб, спомням си. Нямам търпение да се запознаем  :)

Люси, съжалявам за отлагането на твоята хистероскопия. Записа ли се за първите дни на август? Ще бъде добре, ако успеете да я направите тогава, та да ти е по-спокойна останалата част от лятото и да си готова на есен да правиш вече процедура.Сега порчетох, че чакаш тогава и одобрение от фонда. Всичко ще се нареди, ще видиш. Понякога само излишно се нервим,а после нещата минават гладко и успешно,макар и не според първоначалните ни планове.
*
hope-love , да със зор  :lol:, записаха ме, но изобщо не мисля,че ще стане. Пак ще ми се обадят сигурно да кажат, че се отлага. Така,направо си го броя от септември натам. Благодаря много и на теб за подкрепата  :hug2:

На всички много  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Здравейте момичета,
много неприятно е това отлагане. Аз в съботата започнах проследяване на естествен цикъл и в понеделника ми се обадиха да ми кажат, че ми прекратяват проследяването защото докторите нямало да ги има  8O
А сега разбирам, че все пак правят проследявания, а пък и аз щях до четвъртъка да мина .... На какъв принцип става тогава и кой избират, че трябва да мине. :(
И аз съм с три неуспешни опита, като последния ми е мисед
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Момичета, искам да вдъхна кураж и вяра, че ин витро на ЕЦ е процедура, която е успешна.

Забременях след IVF на спонтанен цикъл в АГ Варна при д-р Александров, след повече от 10 ин витро процедури (стимулирани и на ЕЦ), след бременност приключила в 22 гест. седм. и редица още операции, биопсии, хистероскопия и т.н.

На 9 ден от цикъла направихме преглед имаше 2 фоликула в левия яйчник, док. предложи да включим минимална доза Пурегон, за да се борим за 2 яйцеклетки, успоредно с това започнахме и Цитротид. Пунктира се една яйцеклетка, направихме трансфер на 2 ден на ембрион разделен на 4. За наша радост на 15 ден от трансфера ЧХГ теста показа 996.  :D

Пожелавам успех на всички!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
deep, много се радвам, че сподели с нас кое е довело да успех :)
Ти си доказателство, че човек трябва да е много търпелив и упорит, защото късмета може да е там, където въобще не очаква.
deep,страхотна новина  :D Желая ти лека бременност.Има НАДЕЖДА все пак :D
*
deep,страхотна новина  :D Желая ти лека бременност.Има НАДЕЖДА все пак :D

deep  вече има новородена дъщеря :D