0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
miletka77, дано да се "покаже" доминантния  :crossfingers:

Да си призная, аз предпочитам един, но да е качествен. И като малко по-рано и изброят няколко и леко ми се свива сърцето. Не,че не ме блазни мисълта за два наведнъж, но като се замисля - природата си знае работата най-добре  :D

Милетка, ние с теб за малко ще се разминем утре в клиниката. Пък и ти сигурно си при Стаменов. Но това няма значение - важното е да има доминантен и всичко да е наред.

Наистина може да се засечем на пункцията  :D. Мноого лесно ще ме разпознаеш защото аз обикновено съм без упойка и после все се пазаря леко със сестрите, че не искам да лежа, искам веднага да се обличам,не искам колата и др.такива  :lol:

Мисля, че след прегледа утре и двете ще знаем повече  :) 

Много стиснати палци от мен.

Момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 за хубави ембриони :D
*
много благодаря  :D :bighug: :bighug: :bighug:

...Мноого лесно ще ме разпознаеш защото аз обикновено съм без упойка и после все се пазаря леко със сестрите, че не искам да лежа, искам веднага да се обличам,не искам колата и др.такива  :lol:

Luce, разкажи ми моля те как протича една пункция без упойка. Боли ли? Какво е усещането? След това колко време те оставят да лежиш? Какво означава "... не искам колата и др. такива..."?
Аз малко се шашкам, може би защото ще ми е за първи път  :?, но ще се справя. Да стигнем до там.....
*
papa2011, да ти кажа честно, когато ми беше за първи път толкова ме беше страх,че бях подмокрила хартиената постелка на магарето  :oops:. Ама да не помислите,че подмокрянето е от нещо друго - бях се изпотила от зор  :lol: Но докато чаках нещо да се случи Персенска каза - аз съм готова и това беше  :D Не усетих нищо ! Втория усетих съвсем леко боцкане, което беше буквално за секунди. При третата пункция ми сложиха упойка защото яйчника и яйцеклетката някак се бяха "извъртяли" и нямаше как.

Когато си с упойка, лежиш известно време - може би около 1-2 часа, не съм засичала и ти слагат системи. Дават кока-кола и нещо сладичко. Аз когато съм без упойка не искам системи и кола (избягвам я),както и сладкото и не искам да лягам. Луда работа  :lol:

Преди пункция, аз лично си слагам свещичка профенид. Сега отново съм се настроила за без упойка, но в крайна сметка последната дума е на докторите  :).  Пък и да стигнем до там, както си написала  :)

И при мен беше нещо подобно.
Слагат те на магарето, спекулум, притискат корема, когато е необходимо /за да достигнат по-лесно до фоликулто/, самата пункция е 3 секунди.  Следва почистване на влагалището с някакъв тъмен разтвор. През това време се вижда има ли няма ли Я. Не ме питаха за системата - сложиха ми /на бърза капка по мое настояване/. Закараха ме в друга стая, полежах докато изтече, станах, облякох се и си тръгнах :). Също отказах вафла, кола и т.н. :)
Смело и успех!!
П.п. На мен в залата ми сложиха някаква свещичка. Аз сама не съм слагала нищо преди това.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
Описвате пункцията без упойка почти като приятно изживяване :D. Мене си ме позаболя самото вкарване на иглата, но наистина беше за кратко. Система ми беше сложена и в двата случая, но без упойка беше за по-кратко. Стоенето със спекулум също не ми е особено приятно, но това го има и преди слагането на упойка. Свещички предварително не съм слагала, защото не бях питала докторите дали в моя случай може.
*
manga-zunga , много ми харесва картинката ти  :D

bril,не е веселба, но не е и толкова сташно. Но ти сама знаеш как е  :)

Момичета, аз съм в лек потрес от хормоните си. ЛХ 13.97, Е 429  8O 8O 8O 8O 8O

До сега никога не са били толкова високи. Фоликул 20 мм, лигавица 8 мм М. Пункция все пак ще има в неделя.

Дали и друг е имал подобни хормони, ще се радвам да споделите.

*
Споко-това значи една много-много зряла яйцеклетка, с потенциал и може би някоя изненада под формата на още една :D, силно ти стискам палци и в неделя по-най бързия начин да се отчетеш на всички нас, които сме след теб и очакваме да стигнем до заветната пункция/засега/, а пък после ще повлечеш и крак с трансфера, та да ни осведомяваш и там как се случват нещата.
*
patilabel ,  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:, благодаря ти  :D

ще мога да пиша обаче в понеделник защото вкъщи нямаме интернет (много се бях пристрастила  :mrgreen: )

Аз като порових тук из интернет, реших,че ако се е спукал фоликула, хвърлям се на половинката, пък каквото сабя покаже  :lol:

patilabel ,  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:, благодаря ти  :D

ще мога да пиша обаче в понеделник защото вкъщи нямаме интернет (много се бях пристрастила  :mrgreen: )

Аз като порових тук из интернет, реших,че ако се е спукал фоликула, хвърлям се на половинката, пък каквото сабя покаже  :lol:

:good_post:
Люси, зареждаме палците :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
За всички, разбира се, успех!!!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Здравейте! Аз се прибрах най-сетне. След вчерашния преглед чух за един фоликул от 15 мм, а другите не разбрах по колко са. Рано било за хормони и за това се наложи снощи да остана да спя в София, за да ги пусна тази сутрин заедно с ПКК. И така резултатите днес са: Лх-12.15   Е2-168.
Luse, Явно днес все пак сме се засекли :lol:
Дадоха ми прегнил за утре вечер в 23 часа и понеделник на пункция.
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

Дадоха ми прегнил за утре вечер в 23 часа и понеделник на пункция.

Успех Милетка за безболезнена пункция и мнооогооо зряла и красива Я.  :egg:
*
Запис и от мен - ден 9, фоликул-16 мм + още един на другия яйчник по-малък, ЛН 10,98 ФСХ 419, прегнил утре вечер и пункция във вторник сутринта.
Възможно ли е при стойности на хормони LH-14.31, E2-203 на 13 ден,фоликул 15 мм да няма яйцеклетка  :( На какво може да се дължи?/като изключим ИЯР/
« Последна редакция: Май 01, 2011, 22:24:29 pm от elena763 »
Момичета , пила ли е някоя от вас метфогамма? Питам ви ,защото док на рецептета така го беше написала ,че аптекарката се пули доста и така и не разбра от колко мг да ми даде :lol:. Аз реших да си взема от 500,защото ми беше предписано да пия половинка . Имаше и разфасовка от 800 ,но ми се видя множко . Та въпроса ми е пила ли е някоя от вас това лекарство ?
*
Дидомира, ня моята рецепта е половинка от 1000мг, пия го вече няколко месеца.
И моята рецепта е от 1000мг.по половинка,но си взимам от 500мг.защото нещо няма от 1000.Дидомира спокойно си го пий,явно повечето сме на това лекарство.Аз го пия вече 2г.изписано ми беше първо от ендокринолог и после от д-р Стаменов.

Елена ,какво казва лекаря ти ?Продължавате ли ,Е2 ти е добре ,най-вероятно скоро ще имаш пункция,ако ЛХ не нарасне повече. :crossfingers:

Вчера мина и моя преглед на 4 ден.Продължаваме в сряда,ако не ме провали високото ми ЛХ.
Благодаря ви ,само дето съм в чуденка ,защото исках да пия нещо за лигавицата , а то е за качеството на яйциклетките , но щом са ми го предписали ще пия !