0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дидодмира  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Благодаря, че споделяш такива хубави новини. Знам си, че и ние ще споделяме такива  :D

Весели празници и от мен, много усмивки и приятни моменти  :D

*
ама съм написал едно съобщение - 173, арабска мечта. Все едно номер 173. Срам,срам  :oops: Извинете ме. Исках да напиша 173 см.
Аз съм 160, арменски профил, кестенява коса, ще бъда с дънки и черно сако, ако аз не те позная, ти ме дръпни за ръкава.
За утре ли е срещата в "Малинов"? Там съм в 9.30 за проследяване. Утре ми е 12 ден. В събота на прегледа имах два фоликула по 10 мм, много се зарадвах и казах на Д-р. Стаменов "С един куршум два заека", имах предвид с една пункция да извадим две яйцеклетки, а той ми вика "Рибата още в морето, ти сложи тигана" :balk_175:
После ми обясни  да не се надявам и на двата фоликула, защото е възможно единият да стане доминантен, а другият да изостане.
Та за утре ще съм със сини дънки и черна жилетка и имам бенка над устната.
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

Още някой няма ли са си "извади" гардероба насред темата :lol: Шегувам се, много ви се радвам, че ще сте в добро насторение и си уреждате срещи. Пожелавем успех на всички.Аз днес ще звъня да си запиша час. Тряба да се срещна с лекар след неуспешната процедура, за да обсъдим някои неща и да решим какво и кога ще правим. Така че скоро и аз ще правя уговорки за срещи в клиниката. Успех на всички в това, което им предстои!
*
Привет, момичета  :D

За утре(27.04.) е  срешата  :).

miletka77, в този момент би трябвало да си в клиниката и да "топлиш" столовете. Ние утре поемаме щафетата  :)

Да, и при мен тръгват и вървят повече от един фоликул, но остава един доминантен. Важното е да е качествен и после да стане хубав ембрион. Пожелавам ти го от сърце  :).

patilabel , като гледам как са ни записали часовете, със сигурност ще почакаме, така,че ще се оглеждам за теб. Ще се радвам да се запознаем утре  :)

hope-love , дано срещата е ползотворна и начертаете план за действие.

Успешна кратка седмица на всички  :D

Момичета , здравейте и от мен.
Христос Възкресе !

Имам едно питане . За 29 имам уговорен час в клиниката , но май няма да смогна да отида . Искам обаче да знам какво става с генетичните ми , за които ми казаха че ще са готови вече и ако не са ми се обадили значи всичко е наред .Аз пък искам да ми го каже някой поне по телефона , та ако има някои с опит ,Моля да ми пише какво да направя .
Дидомира, спомням си, че нашите генетични бяха при секретарките, преди да ги приложат към досието, та от тях по телефона получих информация, че са готови. Ако ги помолиш да ти изчетат резултати, сигурно няма да откажат. На нас лекарката, която ни взе кръв за генетичните изследвания, ни беше казала, че ако има нещо, което не е наред тя лично ще ни се обади по телефона, за да ни съобщи и да ни обясни за какво става дума. Така, че след като не се обади, знаехме, че резултатите са добри. Не ви ли споменаха това, когато вземаха кръв?
Дидомира, спомням си, че нашите генетични бяха при секретарките, преди да ги приложат към досието, та от тях по телефона получих информация, че са готови. Ако ги помолиш да ти изчетат резултати, сигурно няма да откажат. На нас лекарката, която ни взе кръв за генетичните изследвания, ни беше казала, че ако има нещо, което не е наред тя лично ще ни се обади по телефона, за да ни съобщи и да ни обясни за какво става дума. Така, че след като не се обади, знаехме, че резултатите са добри. Не ви ли споменаха това, когато вземаха кръв?

Споменаха ни , да. Аз обаче исках все пак да го чуя и лично , но нищо .. ще видя какво ще направя.
Прочетох ,че Къди е с положителен резултат ,момичета и страшно се зарадвах .Супер новина като за пръви работен ден и ме обнадежди. До сега четох и търсех и така и не разбрах тя само ЗЕТ ли е правила ! :oops:
*
Дидомира, и за се присъединявам към написаното от hope-love и само бих допълнила, че много рядко излиза проблем там. Мисля, че всичко ще е наред при вас.

До колкото си спомням Къди е със ЗЕТ. И аз много се радвам за нея. Писах в мненията по дневника и. Още веднъж и честитя  :D

Дано и тук скоро някой напише за такова чудо  :D

Здравейте момичета!Какви трябва да бъдат стойностите на хормоните,за да се пристъпи към пункция на ЕЦ и кога е най-добре да ги пусна при положение,че цикъла ми е 29-30 дни и имам късна овулация.Веднъж вече изгорях заради тях,а нямам никаква представа какви са точно очакванията.Оказа се ,че имам високо ЛХ,но бях и 16 ден.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
Добро утро момичета. И аз вече мога да кажа, че съм една от вас.
Вчера се видяхме с др.Стаменов и решихме този цикъл да заложим на ИЕЦ. Вика ме на 9-10 ден от МЦ за да ме погледне. Надявам се да съм образувала хубави фуликули.
За днес ми казаха да пусна половите хормони.... и това е...
Отново съм обнадеждена  :D

До сега само ви четях и нямаше какво да пиша, но май-май съвсем скоро ще започна да ви засипвам с въпросите си  :lol:

Лек ден на всички.
*
ivette, при ЕЦ би следвало да отидеш в първата десетдневка от цикъла ти, най-общо казано. Кога точно ще ти кажат докторите и зависи колко е дълъг. При мен е по-къс, около 26-27 дни и обикновено съм на първи преглед 7-8 ден. В зависимост от големината на фоликула, пускам хормони - Е и LH и ми казват кога ще е пункцията. LH ми е било около 5-6, до колкото си спомням. Бих те посъветвала да слушаш докторите кота до си изследваш хормоните, иначе само излишни разходи. До колкото знам, високо LH може да се овладее с хапчета, не е толкова страшно. Ти кажи на докторите, че си с късна овулация и колоко дълъг е цикъла и смело напред  :)

papa2011, тук сме да си помагаме и споделяме  :) Успех и само хубави новини  :D

Luce, сещам се, че днес си на преглед, но като споменаваш за краткия си цикъл - всъщност кой ден ти е днес?
Ивет, високото ЛХ не се овладява с хапчета при ЕЦ ,за съжаление.Аз съм зациклила точно заради него от доста време.Може да се овладее само с дългия протокол, когато има блокаж.При мен обаче не става и с него ,защото пък не отговарям добре на стимулация.Но това може да е само в един цикъл,на слидващия всичко да е ок.ЛХ трябва да е до 12,за да има качествена Я.Успех!
Благодаря за отговорите,момичета!Да се надяваме,че нещо ще успея да свърша.Успокоявам се с това,че все пак отидох чак на 16 ден и съм все още под въздействието на стимулацията/опита ми беше преди месец и половина/.Ами ще си се успокояваме и ще си даваме кураж и така :)Хубав и успешен дан на всички! :wink:
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Ето ме и мен - прясно завърнала се от клиниката  :)

Днес ми е 8-ми ден, 1 фоликул х 11 мм от ляво и един по-дребен от дясно, но не го записаха, лигавица М - 7 мм. В петък отново съм на преглед. Аз съм си предвидила пункция неделя-понеделник ако стигна до там  :)

Добре,че Радост се е намесила относно ЛХ-то.

Видяхме се с patilabel, благодаря ти за приятната компания  :bighug:, мила  :D

Така може да си организираме сбирки там   :lol:

ivette, точно така, ще се окуражаваме и споделяме и ще стигнем до успешен край всички  :)

Това е от мен за момента. Чудя се до къде ли е стигнала miletka77 osi_10
« Последна редакция: Април 27, 2011, 12:58:42 pm от luce »

*
Ето ме и мен, също прясно завърнала се от клиниката, Шефкетова ме преглежда и само ми каза, че още е рано, в събота отново съм на линия, надявам се тогава да имам малко повече информация, на новодошлите пожелавам изключително кратко да пребивават в този форум, Luce днес исках да кажа д-р Сигридов, а не Сидеров, но....вярвам ми разбра пожеланието.
*
абсолютно те разбрах,  patilabel  :D :wink:, дано по-бързо се изпълни пожеланието ти  :D и дано в събота имаш хубави новини. Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Ето ме :balk_64:
На прегледа вчера отидох заредена с много положителна енергия, но се оказа, че имам не 2, а 3 фоликула от които един 10мм, един 11мм и един 13мм. Док. каза че съм запецнала и не му хареса това че няма доминантен фоликул на 12 ден. И така утре отново съм на преглед от 10.30 и ще ми бъде 14 ден. Миналият месец когато замразихме ембриончето, пункцията ми беше на 14 ден. Надявам се утре да имам един фоликул "дръпнал" и да сложим прегнила. Ще ви пиша като се прибера! Много гуш и целувки! :bighug: :bighug: :bighug:

Ивет,когато ми сложиха прегнила резултатите ми бяха: ЛХ-7.22 mlu/ml, Е2-133 pg/ml

Luse, разбира се че ще стигнеш до пункция! Ама как се разминаваме само в клиниката,ха дано да ни е писано да се засечем заедно на пункцията, знае ли човек!
« Последна редакция: Април 27, 2011, 22:05:02 pm от miletka77 »
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!