0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hope-love, и аз съжелявам за неуспеха ти.  :balk_144: Имах големи надежди за теб.
Всеки ден ви чета, макар, че все още няма какво да пиша. Не очаквах забременяването на ЕЦ да е толкова трудно.  Имайки в предвид, че скоро и аз ще поема по този път, направо се отчайвам...
Hope-love, съжалявам, но защо чак есента?!?

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Ами - сложно е. Има много причини. Даже другият вариант е да чакаме одобрение от фонда, което по всяка вероятност ще е някъде в началото на следващата година. Но сега още не ми се вземат конкретни решения кога и какво да правим. Това не значи, че няма да стискам палци за всички вас :wink:
*
Хайде и аз да се разпиша /отново/. Чакам да ми дойде цикъла и на 6-7 ден на преглед за процедура на ЕЦ. На всичкото отгоре на  този цикъл ще правя и  оперативна хистероскопия и ще ги съчетая.В тази клиника ще ми е първа такава процедура / преди това имам три такива другаде/.
Niki75,

Аз пия Мелатонин-3мг-1 таблетка вечер, комбиниран с Метфогамма 1000мг, половин таблетка вечер по време на храна. В събота съм на преглед на 9 ден от МЦ.
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

На всичкото отгоре на  този цикъл ще правя и  оперативна хистероскопия и ще ги съчетая.В тази клиника ще ми е първа такава процедура / преди това имам три такива
Защо се налагат тези поредни хистеро при тебе?

*
добро утро, то всъщност си е направо добър ден  :D

Тази сутрин си записах час за проследяване за вторник, от 11.00 часа. Ако някоя от вас ще е там (Малинов), ще се радвам да се запознаем :)

Мога само да ти пожелая успех на старта! Аз още си чакам цикъла и едва тогава ще се обжадам за час...Но от тебе очакваме скоро новини :wink:
*
благодаря много  :D, ще се "отчитам", надявам се с хубави новини  :)

благодаря много  :D, ще се "отчитам", надявам се с хубави новини  :)
luce ,успех  и от мен !  :bighug:
*
Дидомира, благодаря ти  :bighug:

:grouphug: :grouphug: :grouphug:

И от мен успех!!
Аз чакам да ми дойде другата седмица и тогава съм на преглед. Но този път ще съм с лека стимулация - така каза др. Персенска.

И от мен успех!!
Аз чакам да ми дойде другата седмица и тогава съм на преглед. Но този път ще съм с лека стимулация - така каза др. Персенска.
manga-zunga,моля те сподели защо са ти предложили лека стимулация,т.е док ли ти я предложи това кой поред ЕЦ ще ти е ?Питам те ,защото исках и при мен лека стимулация ,но категорично ми отказаха.
*
 :D, може пък с теб да се засечем другата седмица,  manga-zunga .

И на мен ми е интересен въпроса за леката стимулация защото до момента и на мен не са предлагали такава. 

Luce успех и от мен!!!Дано някой скоро открие сезона на ++++ тестове.Manga-zunga и аз ще чакам с нетърпение да споделиш за леката стимулация-например с какво са те стимулирали и колко ти е излязло.Аз бях питала Докторите,но те казаха,че не могат да ми кажат колко ще излезе,по-добре да съм питала някой който е минал през това и да се ориентирам долу-горе.За сега само ви чета,а като имам какво да пиша,ще се включа отново. :bighug: :bighug: :bighug:
Ами при мен, како знаете, с ЕЦ не се получи - не се оплоди Я.
Отидох при д-р Персенска на следващият цикъл на преглед и тя с това започна - "Ние с теб се разбрахме за лека стимулация и така... аз не протестирах.
Предният месец го изпуснах, точно в дните на пункция-трансфер имах неотложно пътуване. Сега чакам да ми дойде и да започваме.
Каза ми на 2-3 ден да отида.
Веднага ще споделя, само да стане време за прегледа, че този месец ми се видя тоооолкова дълъг :)

*
В сряда от 11.10ч. съм на преглед за започване на ЕЦ, на всичкото отгоро се оказа, че не съм разбрала правилно за хистероскопията и след изключително изнервящ разговор с жената, която записва часове се оказа, че съм за м. май. Още ми е кофти за тона, който й държах /всъщност леко нервно разговарях с нея/, но бях абсолютно сигурна, че датата ми е 30.04. Както и да е, вече въоръжена с дата и час и леко притеснена от недоразумението очаквам да започнем този месец по същество.
*
Ето с кого ще се видя  :D. Аз съм от 11.00. Ако това може да те успокои на мен са ми забутвали на няколко пъти досието, включително веднага след хистерото миналата година, на първи преглед преди още да съм разговаряла с докторите, но в крайна сметка винаги се намира. Мисля, че просто сме много хора и затова понякога се получават такива недоразумения.

Аз съм 173, арабска мечта  :lol: - смятай от пухкава, по-пухкава  :lol: :oops:, ще бъда с зелена връхна дреха, светла, средно дълга чуплива коса,надявам се, ако ме познаеш да ме дръпнеш за ръкава  :D

*
ама съм написал едно съобщение - 173, арабска мечта. Все едно номер 173. Срам,срам  :oops: Извинете ме. Исках да напиша 173 см.

ама съм написал едно съобщение - 173, арабска мечта. Все едно номер 173. Срам,срам  :oops: Извинете ме. Исках да напиша 173 см.

luce,искрено ме разсмя с това описание ...и особено с "пухкава". Много ме е яд ,че ще пропусна този месец ,момичета и няма да се засечем .
 Днес съм и особено щастлива ,защото моя позната е бременна след инвитро ,но не в нашата клиника . Хубаво е като чуеш ,че други успяват така  и за нас има надежда. :)
Весели празници на всички !