привет, момичета
Няколко дни бях в отпуск и вие доста сте изписали. За съжаление, няма добри новини
, но както някоя от вас го е споменала, това е риска при ЕЦ- има много ако и неизвестни. Но все пак не спирам да мисля, че има смисъл да се пробва и така.
Прегръщам силно и Ники, и Дидомира, и Дани
Знам колко голямо е разочарованието когато не стане. И както, някой беше споменал също, понеже ние вадич фоликулите всеки месец,а не всеки има или са качествени и когато не стане, го преживяваме трудно. А в действителност, все си мисля, че ако една жена без репродуктивни проблеми се подложи на такова нещо и при нея няма да има ембриони за замразяване всеки месец. Но на нас понеже ни се иска да стане, ако може ей сега, веднага и направо и три
и затова така.
Все ще успеем, знам си
Аз взимам еутирокс (сама го смених вместо елтироксин и забелязах, че ТСХ ми влезе абсолютно в норми- 1.58, нищо, че казват, че е едно и също, не съм сменяла дозите) и метфогама. Най-добре да се питат докторите дали може да се приема и мелантонин.
И при нас има направени всички операции и изследвания. И аз се надявах да има проблем при биопсията защото това беше последното. Резултата беше без проблем.
Така,че и затова се заехме с ЕЦ.
Успех на всички и горе главата. Битката може и да е загубена, но не и борбата