0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ето, значи не си въобразявам,че дрехите са започнали лееко да ми отхлабват  :lol:

Искам да помоля по-опитните момичета да споделят,на колко мм са им били фоликулите преди пункция и на колко е била лигавицата им,за да реши док да пристъпи към тази част.Знам,че сигурно е индивидуално,но ориентировъчно питам.То сигурно и колко е  Е има значение,но все пак ще добия за себе си представа,как стоят нещата.
Искам да помоля по-опитните момичета да споделят,на колко мм са им били фоликулите преди пункция и на колко е била лигавицата им,за да реши док да пристъпи към тази част.Знам,че сигурно е индивидуално,но ориентировъчно питам.То сигурно и колко е  Е има значение,но все пак ще добия за себе си представа,как стоят нещата.
Утре съм на пункция . Фоликула ми беше 16 мм и лигавица 6,5 М. Така поне казаха . Ще видим дали фоликула си е там след прегнила предната вечер .

Има момичета и с 15 мм ,на които им се прави пункция.

Niki, имам 4 опита на естествен цикъл, при два най-големия ми фоликул беше 14мм и извадихме хубави яйцеклетки (бяха общо 2 или 3 фоликула, и явно като са повече не могат да порастнат), при другите два бяха по 18мм.
Стискам палци Дидомира!!
*
Добро утро, първо бързам да се поправя, че метфогаммата ми е изписана от 1000 и пия 1/2 вечер.

При мен фоликулите винаги са по 17-18 на последен преглед преди пункция, лигавицата около 9-10 мм, Е -първи опит 170, втори- около 150, трети - около 250.Първия път беше тръгнал само един фоликул, от който извадихме и замразихме ембрион. Втория път фоликулите бяха 4-5, само един стана доминантен - кух фоликул (нямаше яйцеклетка), третия път бяха тръгнали около 3, един доминантен фоликул, пълен, всичко вървеше супер до деня на замразяване когато се оказа, че е спрял да се развива.

Дидомира, стискам палци и аз ! 

Айде мацки ,вие сте на ход-изказвайте мнения.Минах днес преглед и положението е следното:на 13 ден от МЦ 1 доминантен фоликул от 18мм.,лигавица 9М,Е-166,ЛХ-7.71 (ако то има значение).Довечера в 23часа Прегнил 5000 и в петък ако не се спукал фоликула пункция.Изобщо си нямам хабер от този ЕЦ,така че помагайте .Питах,питах из клиниката какво ми е положението,но никой не ме отрази,че беше супер лудница.Дали ще ми оцелее фоликула до петък като е 18мм днес и изобщо този Е от 166 достатъчно ли е за да е читав ако има такъв.Аз по принцип съм супер спокойна,но що се изнервих точно сега и аз не знам.Благодаря ви за предишните отговори.
*
Ники,изглежда ми супер положението  :D .

Както вече писах, при мен все фоликула е около 18 мм последен преглед. ЛХ-то е добре, по мои спомени ми е било толкова, може би малко по-ниско, а Е беше 170 в месеца когато стигнахме до ембрион  :).

Така, че от мен много стиснати палци. Имам усещането,че ще има хубава яйцеклетка и ембрионче след това  :D Дано !

Вие ще връщате или ще замразявате.

Luce,ако всичко е ок ще го връщаме с още 2 замръзени от предишен стимулиран опит.
*
щом е така, нарочвам те ти да поведеш хорото  :D с положителен тест и бебета след 9 месеца  :D

Желая ти най-искрено  :D :D :D :D

Ники и според мен е супер всичко, моя естрадиол също е бил 170 и 154, когато са ми вадили хубава яйцеклетка,лх 15 и 36 съответно.
Успех!!!
Благодаря ви момичета!Ще видим какво ще стане утре сутринта като отида!
Успяха да извадят фоликула.Днес чакам обаждане вече какво се случва с него.
Благодаря за стиснатите палци  :)
Момичета , пишете ми вие как се чувствате след упойката. На мен вчера пак ми се гадеше и цял ден съм като ударен камион.  Сутринта пък съм ужасно подпухнала и още ми е отнесено

Ники , успех ,миличка! :bighug:
Дидомира успех и на тебе миличка!!!Благодаря на всички ви-имах нужда да чуя и други мнения.Утре при 1-ва възможност ще пиша кое как е минало.Инъче като изключим придърпващата болка в яйчника,в който е фоликула съм добре.Повтарям си,че ако е писано да стане този път-ще стане. :bighug: :bighug:
Ами благодаря ,Ники , но няма да има трансфер при мен .
Току що ми се обадиха ,че не се е разделила правилно Я.

Успех ти желая !

Мисля и дали въобще е трябвало да ми вадят фоликула.При прегледа ми казаха ,че почти ще се спука.Д-р Персенска обаче рискува и ....
« Последна редакция: Април 14, 2011, 11:17:03 am от Дидомира »
Дидомира, съжалявам. Така ми се иска в тази тема /както и в останалите/ да чета повече радостни новини. Недей да мислиш повече какво е трябвало или не да се направи. Да гледаме напред, а?
Дидомира, и на мен при една от пункциите Персенска каза, че фоликула е разкривен и ще се спука всеки момент, обаче хванахме яйцеклетка и стана хубав ембрион.
Просто така е било писано.Между другото при нормално забременяване без инвитро това си се случва и затова жената не всеки месец може да забременее, но ние понеже ги вадим яйцеклетките и изживяваме всичко-ту спряло да се развива, ту няма яйцеклетка, а иначе то си е нормално.Аз след последното ми вадене, понеже д-р Стаменов каза, че са извадили яйцеклетка, но празна, вече си мислех, че са ми свършили хубавите яйцеклетки, после прочетох, че това се случва често в нормалното забременяване и е причина за 50% от спонтанните аборти,т.е. има плацента, а вътре няма ембрион.
Така, че смело напред!!!
velichkaz, права си , сигурно. За първи път правя ЕЦ и уж бях подготвена ,че е малко като тото и не е като при стимулирания опит. На всичкото и отгорe ,мъжът ми днес му сложиха и диагноза - гнойна ангина!
  Къде съм тръгнала и аз инвитро да правя !
Яд ме е много и се наревах , но  това е положението .
Разбирам те Дидомира, гадно е най-вече защото ти е първи на ЕЦ, просто би трябвало, ако някой пита мен, да имаш късмета на начинаещия на ЕЦ, но не се отчайвай, все пак имаше яйцеклетка, другия път ще стане.
Разбирам те Дидомира, гадно е най-вече защото ти е първи на ЕЦ, просто би трябвало, ако някой пита мен, да имаш късмета на начинаещия на ЕЦ, но не се отчайвай, все пак имаше яйцеклетка, другия път ще стане.
:bighug:
А кога ще е другия път, Дидомира, какво планирате?