0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

След днешният преглед-фоликул 16мм, утре Овитреле, няма прегнил в клиниката, и така пункция в събота, леле как ме е страх дали ще има яйцеклетка :oops:
*
Силно ти стискам палци.
Минавам да дам отчет от прегледа днес -  още е малък фоликула, в петък отново на преглед. И този път ще съм изцяло на естествен цикъл - било късно за слаба стимулация  трябвало да съм на 3-ти ден от цикъла да отида. Всяко зло за добро, дано този път имаме яйцеклетка.
*
момичета, стискам палци за пълни фоликули с хубави яйцеклетки и две чертички на теста за бременност  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

След днешният преглед-фоликул 16мм, утре Овитреле, няма прегнил в клиниката, и така пункция в събота, леле как ме е страх дали ще има яйцеклетка :oops:
Ще има, ще видиш. И да не "чувам" повече тази дума страх. Пожелавам ти успех! А сега да споделя и аз. Преди седмица /на първи април/ ми беше трансфера. След едно забавяне в деленето на втория ден, на третия казаха, че се е "пооправил" и разделил на 7, а преди началото на трансфера - и на осем и така.... Сега чакам. След трансфера направих акопунктура. Тръгнах си от клиниката много спокойна. Сигурно се дължеше до голяма степен на обстановката и отношението по време на процедурите. Удивлявам се как всички се държат и говорят, все едно съм им единствения,а поредния от хиляди пациенти.
*
ето кой ще повлече крак  :D  :lol:, така и подозирах, щом се беше притаила  :wink:

Много стискам палци, хубавите новини да започнат от положителен тест и да стигнат до здраво бебе и щастлива мама  :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Кога трябва да направиш теста ?

hope-love,много стиснати палци за положителен тест!
velichkaz,успех на пункцията и след това :D
galle74, ще порасне :crossfingers: :)
ето кой ще повлече крак  :D  :lol:, така и подозирах, щом се беше притаила  :wink:

Много стискам палци, хубавите новини да започнат от положителен тест и да стигнат до здраво бебе и щастлива мама  :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Кога трябва да направиш теста ?
Най-рано на 17 април /другата неделя/, но мисля едва в понеделник сутрин на 18 да пусна направо кръвен, че от тези уринарните тръпки ме побиват още като ги взема в ръка. Много зле ми действат.
« Последна редакция: Април 08, 2011, 11:27:27 am от hope-love »
*
пожелавам ти много спокойствие, позитивни мисли и да знаеш, че от цялото си сърце ще се радвам да се похвалиш с хубав резултат от кръвния тест  :crossfingers: :hug2: preggo

Ох, благодаря! Щеше ми се да можех да пропусна това "Ох", ама лекичка тревога ме обзема. От днес съм на работа и времето така ще минава по-бързо, но пък от друга страна, в къщи ми е по-спокойно. Сега се крия, от който мога, от колегите ми, че като вземат да ме разпитват и да ми пожелават успех, някак повече се изнервям.
*
оооо, разбирам те прекрасно  :D При мен дори бяха взели човек на моето място за да ми е по-спокойно докато забременея и да не се притеснявам, но то вече минаха две години и пожелах да си "върна" на старото си място, че усещам едно очакване всеки път като изляза отпуск или кажа, че отивам на лекар  :) Сега съм решила като стигна до трансфер - лежане вкъщи само няколко дни и после на работа за да не се вкарвам много в разни филми  :D Мисля, че добре си направила, че си на работа, само, моля те, пази се  osi_9

Да се отчета и аз . Днес бях на преглед и имам два фоликула . Единия е 13 мм, а другия 5 мм. В неделя съм пак .

Успех на всички и дано някой най-сетне се похвали ! :)
[само, моля те, пази се  osi_9
[/quote]
Ами, гледам да се пазя. Днес ми е последният /7-ми ден/, за който ми е изписано но-шпа, но аз се заредих в чантата от него за следващите дни. Знам, че се взима при нужда - ако усетиш болка, която би могла да е свързана с контракции на матката. Разхождам се по-малко и гледма да не се натоварвам много-много физически. Да не вдигам тежко, да не се навеждам и пр. Дано да има полза.
[само, моля те, пази се  osi_9
Ами, гледам да се пазя. Днес ми е последният /7-ми ден/, за който ми е изписано но-шпа, но аз се заредих в чантата от него за следващите дни. Знам, че се взима при нужда - ако усетиш болка, която би могла да е свързана с контракции на матката. Разхождам се по-малко и гледма да не се натоварвам много-много физически. Да не вдигам тежко, да не се навеждам и пр. Дано да има полза.
[/quote]

Пожелавам ти успех ,миличка!
И да питам на кой ден ти беше пункцията?
Пункцията ми беше на 18-ти ден, но моят цикъл по принцип си е по-дълъг/винаги е повече от 30 дни/.
Hope-love, оглеждах се за новини от теб :)
И от мен имаш мноооого силно стиснати палци!!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Hope-love, и от мен имаш много стиснати палци и пожелание за успех.
Времето до 18-ти ще мине бързо /ако всеки ден не отброяваш дните, де...  :D/.
Бъди спокойна и вярвай в успеха, мисли единствено и само позитивно. Ние сме с теб.
hope-love имаш и моите стиснати палци, ще стане , ще видиш :wink:
Моята пункция не беше успешна днес, отново, за втори път не извадиха яйцеклетка.Д-р Стаменов ми изписа Метфоргама, каза, че и другия път ако не извадим ще ми предпише още нещо.Също каза, че оставам на естествен цикъл, защото иначе да правим някакви стимулации и пак да изкараме 1 яйцеклетка няма смисъл.
Това от мен, първите 2 ембриончета ги направихме лесно, ама сега кото се закучи..., Ама ще се борим!Всички ще се борим, нали!Успех Дидомира в неделя!
*
Привет,момичета  :D

Дидомира, дано всичко е минало добре вчера. Ще очакваме новини.

velichkaz, ах колко ме е яд за теб  :( Знам колко ужасно е  :bighug: :hug2: :hug2:

Аз точно заради това се "оттеглих" временно от "бойното поле"  :balk_91:, за да може да се понатрупа тази метфогама. Ще видим дали има резултат в края на този месец, но ми казаха, че трябва да се пие поне 3 месеца за да има някакъв резултат.

Ще се борим, как няма да се борим  yahoo_33 и знам, че ще успеем  :D Горе главата, мила  :)

първите 2 ембриончета ги направихме лесно, ама сега кото се закучи
Извинявам се,че не помня,