0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, колко струва инвитро на естествен цикъл в Клиниката в момента.
Пункция - 350/250 лв - с/без упойка
Трансфер - 600 лв

Успех утре!


Момичета, колко струва инвитро на естествен цикъл в Клиниката в момента.
Пункция - 350/250 лв - с/без упойка
Трансфер - 600 лв

Успех утре!


Благодаря много.




Здравейте.На ЕЦ съм и в понеделник ми е пункцията.Питанката ми е към тези,които са правили пункция без упойка.То е ясно,че прага на болка при всеки е различен,но все пак-какво се усеща,с какво може да се сравни евентуално болката,колко продължава самата процедура,ей такива неща ме интересуват.Двоумя се дали да е с упойка или без.А,и днес естрадиола ми беше 175,надявам се да има яйцеклетка.Успех на всички момичета.
*
Perlichka както сама казваш прага на болка е различен при всеки, моя май е висок. Не мога да кажа, че ме е боляло, усеща се едно боцкане и толкова. След това ти слагат обезболяваща свещичка и си готова. всичко става нула време. Просто за 1 фоликул не си заслужава да се тровиш с упойки.
 :goodluck:


*
Перличка,  и  при  мен  е  така  - никаква  болка. Леко  боц  и  това  е. На  ЕЦ  винаги  съм  без  упойка. Успех! 
По-неприятната част е слагането на свещичката :)

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
Мене ме заболя, но е за кратко. Усеща се убождане (за себе си бих могла да го оприлича на поставянето на абоката, но по-болезнено).

п.п. Аз лично от упойката се чувствам по-зле.
Перличка,както са ти писали момичетата,най-добре е без упойка ,но ти решаваш.
Аз съм правила пункция, на два фоликула без упойка.
Успех в понеделник! :crossfingers:
*
Хей - Перличка - ще стискам палци за понеделник.
Правила съм 2 пъти пункция без упойка. Първия път усетих пробождане, което не беше кой знае какво. А вторя път нищо не усетих. Само чух д-р Персенска като каза, че е готова!!!  :D
Далеч по-неприятно лично за мен е поставянето на абоката - ама поне 20 пъти по-неприятно.
Така че...... Просто страха винаги е по-голям, а като се добави неизвестността и ......очита стават още по-големи!
Успех на всички с ЕЦ!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."



Мина и моята пункция днес без упойка, и както са споделили и другите момичета и при мен слагането на абоката ми беше по неприятно от самата пункция, т.е. почти нищо не осетих.
Казаха ми, че сега ще ми се обаждат всеки ден, за да ми казват как се развиват нещата.
По кое време се обаждат и кой се обажда и днес да чакам ли обаждане или вече утре?


Успех на всички.




*
lussi_lus на мен ми се обаждаха между 10,30 и 13ч. ембриолозите. Ще започнат от утре и всеки ден ще те информират дали се е оплодила, как се дели  :D
Стискам палци  :pleasantry:


Момичета,искам да ви има ли някоя от вас,която е пила Клостилбегит,преди да и направят пункция на ЕЦ.И ако е пила,колко фоликула е направила.Миналият път яйцеклетката не се раздели правилно и затова доктора реши,че ще приемам преди следващата пункция Клостилбегит.
lussi_lus на мен ми се обаждаха между 10,30 и 13ч. ембриолозите. Ще започнат от утре и всеки ден ще те информират дали се е оплодила, как се дели  :D
Стискам палци  :pleasantry:


Благодаря ти много. Много си ми полезна с информацията, която ми даваш.

Лека бременост на теб   




Здравейте мацки,
В момента обмисляме варианта да се консултираме с лекаря за ИКСИ на естествен цитъл. За това се записвам за да следя темата.
Успех на абсолютно всички! :crossfingers:
Краси

*
Момичета,искам да ви има ли някоя от вас,която е пила Клостилбегит,преди да и направят пункция на ЕЦ.И ако е пила,колко фоликула е направила.Миналият път яйцеклетката не се раздели правилно и затова доктора реши,че ще приемам преди следващата пункция Клостилбегит.
Някои момичета писаха, че при 2х1 таблетки Клостил за 5 дни (от 5-тия до 9-тия) са получили 4-5 яйцеклетки. Зависи от това, как реагират яйчниците, което е различно при всяка жена. В наръчника за лекарството пише, че се започва с по 1 таблетка дневно за 5 дни, но ако няма очаквания резултат - дозата се повишава до 2х1 таблетки дневно. Ако и това не помогне, Клостил се спира. Препоръчва се лекарството да не се използва повече от 3 пъти в живота, защото може да бъде опасно, но някои го използват пак след няколкомесечна почивка (аз не бих го използвала повече от 3 пъти в живота). Сменя се тактиката и се използва тежката артилерия на ин витрото - гонадотропините (инжекции FSH, LH etc.). При теб дозата зависи от това, дали целта е 2-3 или 4-5 яйцеклетки, както и как отговарят яйчниците при стимулация на съответната пациентка. Има и успешни схеми за ин витро с комбинация на Клостил с гонадотропини.    
Като премине твоята стимулация, пиши и ти, колко яйцеклетки получи с Клостил.
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 22:39:53 pm от doci »
*
Някои момичета писаха, че при 2х1 таблетки Клостил за 5 дни (от 5-тия до 9-тия) са получили 4-5 яйцеклетки. Зависи от това, как реагират яйчниците, което е различно при всяка жена. В наръчника за лекарството пише, че се започва с по 1 таблетка дневно за 5 дни, но ако няма очаквания резултат - дозата се повишава до 2х1 таблетки дневно. Ако и това не помогне, Клостил се спира.

Аз направих три поредни, стимулирани с кломифен инсеминации.
При първата пих по 2 таблетки дневно, но при последната пих по 4 (общо 200 мг) на ден.
Да, висока, даже конска е дозата, но по преценка на лекаря се прилага.
И при трите стимулирани цикъла направих около 2-3 фоликула, тоест еднакъв резултат, но с все по-агресивна стимулация.

Впоследствие единствено въз основа на отговора ми при тези стимулации лекарят ми направи толкова добра схема за стимулация с гонадотропини за инвитро, че както я започнах, така и завърших, без промени.
Здравейте момичета и от мен!
След неуспешния ми трансфер ЕЦ+Замразени, пропустнах един цикъл и отидох на преглед отново за ЕЦ, обаче се оказа, че имам неспукан фоликул от миналия месец.При мен така се получава винаги, когато вземам някакви хормони, но лекарката каза да отида утре пак да видим дали е тръгнал друг фоликул и дали този неспукания ще се махне.
Не зная възможно ли е той да си седи , а същевременно да тръгне друг? Май не???
*
velichkaz, мисля, че е възможно. При мен при един от стимулираните опити имах задържан фоликул от предишен месец, но въпреки това започнахме стимулация и бяха извадили 7 яйцеклетки. Успех  :)


Здравеите,на мен днес ми отказаха да ми запишат час за ест. цикьл-преглед в неделя.Докторите били наредили за тази седмица да не записват.Друга от вас сбльска ли се днес с такьв отговор?Или да отивам да настоявам на място(обждах се по тел.)?Не стига,че толкова месеци изпускахме фоликула,или докторите отсьстваха,а сега-пак старата песен на нов глас!
И на мен днес ми се обадиха.Отмениха ми часа за утре :(