0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,пак е време за притеснение.Моята яйцеклетка вчера се оплоди,но днес ми се обадиха,че днес не се е разделила и ще чакаме до утре,Искам да ви попитам на някоя от вас случвало ли се е така да се раздели след оплождането на 2 ден?Или да отписвам вече опита?
*
Емилия,  на  мен  не  ми  се  е  случвало,  но  след  като  ембриолозите  искат  да  изчакате  още  1  ден,  значи  има  шанс.     :)
*
Здравейте, момичета! Имам две неуспешни ИКСИ процедури, при които реагирах изключително зле на стимулациите - вторият път само един фоликул и то кух ...  :(
Все още не мога да повярвам, че това ми се случи ... Док предлага да пробваме на ЕЦ. Но ние сме с много тежък мъжки фактор (астенотератозооспермия) плюс висок процент ДНК фрагментация на СДИ теста. При стимулираният опит всичките ембриони бяха с фрагментация. Направо съм се отчаяла - не мога да преценя има ли смисъл ...  
« Последна редакция: Октомври 09, 2011, 19:11:55 pm от sunflower ® »
*
Здравейте, момичета! Имам две неуспешни ИКСИ процедури, при които реагирах изключително зле на стимулациите - вторият път само един фоликул и то кух ...  :(
Все още не мога да повярвам, че това ми се случи ... Док предлага да пробваме на ЕЦ. Но ние сме с много тежък мъжки фактор (астенотератозооспермия). Направо съм се отчаяла - не мога да преценя има ли смисъл ...   
Има смисъл, sunflower. То при ИКСИ-то мъжкият фактор го преодоляват :).
Пък и аз знам за много момичета, които не се повлияват добре от стимулации, а на ЕЦ имат добри яйцеклетки. Не се отказвайте!
*
sunflower ® щом реагираш зле на стимулациите, няма защо да се притесняваш от ЕЦ, а и начина на добиване на твоите яйцеклетки няма нищо общо с мъжкия фактор. И наистина понякога стимулацията влияе зле на качеството на яйцеклетките. Аз съм живия пример за това - след 4 неуспешни стимулирани опита, чудото стана на ЕЦ.
Пожелавам ти успех и не се отчайвай :goodluck: :crossfingers:


*
bebs_y , bogi, давате ми голяма надежда! А при вас как са ДНК фрагментациите в спермограмите?
*
sunflower ® ние не сме имали проблем със спермограмата и не съм обръщала внимание какви са били точно паказателите. Док каза, че е ок и аз не питах повече - проблема е при мен - след 2 операции съм само с 1 яйчник, без тръби. Реагирах добре на стимулациите, Я се оплождаха (по 4-5), но просто не се имплантираха. Док реши на ЕЦ именно с идеята, че стимулацията може да оказва негативно влияние върху качеството на Я. Не знам каква беше причината, но важен е резултата  :wink:


Здравейте момичета! Отдавна не съм ви писала. Ще ви разкажа аз докъде я докарах. Тъй като фонда ми изтичаше, решихме да направим опита, за да не се налага да удължаваме заповедта. Започнахме по къс протокол, защото миналия път бях по дълъг. На пункцията извадихме 10 Я, от които се оплодиха 5. На 3-ти ден вече ми бяха останали само 2  и Д-р Стаменов реши да размразим трите ембриончета които бяхме събрали на ЕЦ. Така до деня на трансфера имах 2 бластоциста от опита и 2 от ЕЦ. На трансфера сложихме едно прясно и едно от ЕЦ. Другите 2 ги замразихме. Днес ми е 4-ти ден след трансфера  и си  чакам теста.
Много късмет на всички :goodluck:
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

*
miletka77 Пожелавам ти много ,много късмет и позитивно мислене ..
*
miletka77 имаш силно стиснати палци и от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:


*
miletka77 силно стиснати палци и от мен, късмет.

Момичета,при мен нещата не се получиха.Днес на 3 ден ,ембриона се е разделил на 2 и казаха ,че няма много смисъл само да си даваме парите.Отложихме за началото на декември,ще почина 1 цикъл и да вдигна малко ТСХ,че с този резултат 0,02 направо ме съкруши.На всички в процедура успех и милетка77 стискаме палци да успееш!
*
emilia_k много съжалявам. Стискам палци декември всичко да е наред - по Коледа стават чудеса  :bighug: :bighug: :bighug:


Момичета, този месец не е добър и при нас...Чакаме следващия месец и дано да се получи, понеже имаме 3 замразени и ще правим трансфер.
Стискам палци на всички момичета на спонтанен цикъл!
*
Здравейте, момичета! Т.к. имам горчив опит и знам колко много боли след пункция след стимулиране, искам да ви попитам същото ли ще бъде и на естествен цикъл. Утре ми предстои. След всичко, което преживях през май дано ми стигнат силите да издържа. Успех на всички ви!!!!!
Не ме боля изобщо след единствената ми пункция на естествен цикъл. Пътувах и веднага към 14-14.30 същия ден отидох на работа. Успех ти пожелавам и не се страхувай!
Не се притреснявай,няма нищо общо след стимулирана пункция.Аз след пункцията се разхождах и ходих да пазаря,нищо не ме е боляло и бях без упойка.Мен също като теб ме беше страх много.Да ви кажа и при мен как стоят нещата.Ще пропусна този цикъл и на другия пак ще пробваме,но този път ще пия и Клостилбегит,защото на лекаря не му е харесала яйцеклетката от последния естесвен цикъл.Успех и пиши утре как е минало.
*
От сърце ви благодаря! Ще пиша! :)
Добро утро момичета. От известно време не мога да спя, сутрин се куквам още в 5 часа  заедно с :a_hen_01:.
Започна да ме хваща и безпокойството. Кажете ми кога най-рано мога да си направя тест - кръвен и/или уринен?
*
Кръвен и ако можеш да изтраеш поне до 12 ден. Стискам палци, чакането е най-голямото изпитание.