Благодаря на всички момичета! За съжаление този месец няма да вадим Я. Докторът си е имал съмнение още миналия ден, като са ми излезнали резултатите от хормоните. Днес ме прегледа първа (сигурно заради големината на фоликула + изследванията), но уви, фоликулът се беше вече спукал и д-р Стаменов реши, че няма смисъл да ме "боцка". Мери го няколко пъти от различни страни човека, но беше намалял с 5 мм от предишния преглед, и докторът реши да не правим пункция. Така че следващия месец пак.
Успех на другите!
А на теб, Рара2011, ще ти кажа, че при всеки е строго индивидуално. Аз при първия ми трансфер не пазих много-много режим. Помързелувах си там два-три дена, но след това си ходих на работа. И забременях. Е, направих и спонтанен аборт месец по-късно, но имплатацията е нещо различно. При втория ми трансфер, бях по-ниска от тревата, но не се получи.
Доколкото аз знам, най-важни са първите 7-8 дни, когато се очаква да настъпи имплантация, после просто трябва да се пазиш, без да "изтрещяваш".
Успех и дано всичко мине ОК, за да му трепериш и да му се ядосваш през следващите 20-30г. или както казва майка ми - докато си жива!