0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Сядам сега да си попълвам информираното съгласие за пореден път  :D, че утре рано сутрин сме на пункция. Айде, стискайте палци да извадим Я и да се оплоди.
*
Сядам сега да си попълвам информираното съгласие за пореден път  :D, че утре рано сутрин сме на пункция. Айде, стискайте палци да извадим Я и да се оплоди.

 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:


Стискаме Боги, стискаме  :lol: :crossfingers: :goodluck:

Аз да се отчета - мен вчера ме изненадаха и ме извикаха светкавично да ходя на ЕТ. Всичко стана толкова бързо, че и аз не можах да се осъзная  osi_15. Транфера мина благополучно. Искаха да ми дават болнични, но аз не пожелах. Знам, че трябва да почивам, да съм спокойна, както и че трябва да спазвам лека хранителна диета /казаха без шоколад, кока-кола и големи дози кафе/, но не желая да лежа по цял ден и да се чувствам като "болна".
Затова предпочитам да продължа да водя активен начин на живот, да правя това, което така или инъче прявя в ежедневието си.
Греша ли, споделете? Трябва ли да полежа според вас?
Уффффффффф, не искам след това да ми тежи на съвеста, че заради моята работа /+ стреса от нея/ и заради това, че не съм лежала, моето цветенце няма да се закрепи.  :(
*
Аз съм 11 ден след трансфер на естествен цикъл.Лично аз не съм се спряла, но нямам и избор, защото си оправям последните изпити в университета.Не знам дали се е закрепило, на единия ден си намирам симптоми, на другия ги няма.Да си кажа добре, че имам задачки два дни лежах, защото имах болки и се уплаших и изтрещях само за това мислех и мъжът вечер го отнасяше.Моля се, надявам се да е станало, но дали ще разберем скоро.

Боги стискам палци много силно.

Bogi,успех утре и от мен,Аз тази вечер бих Прегнила и в петък сутрин ми е пункцията :D.Magi_st стискаме ти палци и очакваме хубавите новини.
Аз съм 11 ден след трансфер на естествен цикъл.

Успех Маги  :goodluck: На кой ден ще правиш теста? Кръвен или уринен?
*
Благодаря на всички момичета! За съжаление този месец няма да вадим Я. Докторът си е имал съмнение още миналия ден, като са ми излезнали резултатите от хормоните. Днес ме прегледа първа (сигурно заради големината на фоликула + изследванията), но уви, фоликулът се беше вече спукал и д-р Стаменов реши, че няма смисъл да ме "боцка". Мери го няколко пъти от различни страни човека, но беше намалял с 5 мм от предишния преглед, и докторът реши да не правим пункция. Така че следващия месец пак.
Успех на другите!

А на теб, Рара2011, ще ти кажа, че при всеки е строго индивидуално. Аз при първия ми трансфер не пазих много-много режим. Помързелувах си там два-три дена, но след това си ходих на работа. И забременях. Е, направих и спонтанен аборт месец по-късно, но имплатацията е нещо различно. При втория ми трансфер, бях по-ниска от тревата, но не се получи.
Доколкото аз знам, най-важни са първите 7-8 дни, когато се очаква да настъпи имплантация, после просто трябва да се пазиш, без да "изтрещяваш".
Успех и дано всичко мине ОК, за да му трепериш и да му се ядосваш през следващите 20-30г. или както казва майка ми - докато си жива!
Papa, Маги стискаме силно палци, непременно да пишете, ние мислим за вас !!!
Боги нищо , случва се, другия път ще извадите.
В края на месеца отново и аз ще съм на линия, вече съм решила ако нещо извадим веднага да връщаме, пък ще видим.
*
Моя мъж ме изнуди да направя уринарен тест днес на 12-ти ден.Отрицателен е.Аз си мисля, че е рано не знам и аз, все пак утре ще си пусна кръвен ще е 13-ти ден и ще съм сигурна с резултата вече.

*
Маги, рано е наистина. Дано утре новините са добри! Стискам палци.
*
Маги, знам какво ти е, но Цигу е права. Пък и най-сигурно е с кръвен тест.
Ето малко инфо:

“Колко време след ин-витро процедура да направя тест за бременност?

Около 9-11 дни след трансфер (9 дни за трансфер на ден 5 и 11 дни за трансфер на ден 3) [което е 14 дни след пункцията]. Ако се е осъществила имплантация, по това време вече е възможно хормонът hCG да бъде засечен в кръвта на майката. По-голямата част от лекарите са единодушни и не препоръчват да се правят уринни тестове след ин-витро. Причината е, че много тестове показват фалшиво отрицателни резултати. Има много здрави бебета, родени след като жената се е обадила на лекаря си и е казала, че има негативен уринен тест. Кръвният тест в много по-чувствителен и надежден в този случай.”

Вярно е, че кръвният тест може да отчете бременност и ден-два по-рано, но далеч не винаги е така. Има случаи на по-късна имплантация, по-бавно покачване на нивото на hCG или просто по-бавна и ниска секреция на хормона от плода, в които един ранен дори кръвен тест би отчел негативен резултат.
*
Та мисълта ми беше да не бързаш, да си спокойна и да си направиш теста, когато ти е казал доктора. И най-важното да си спокойна. Винаги ще има утре. :lol:
Маги ,много е рано за да покаже теста положителния резултат :DУтре ще чакаме добрите вести да са от теб.Моята пункция е утре сутрин и ме е хванало шубето.Мисля да я направя без упойка да си сложа свещичка и да пия аулин преди манипулацията.Дали ще издържа се чудя.Стискайте палци да има яйцеклетка и да е хубава :D
*
Моята пункция е утре сутрин и ме е хванало шубето.Мисля да я направя без упойка да си сложа свещичка и да пия аулин преди манипулацията.Дали ще издържа се чудя.Стискайте палци да има яйцеклетка и да е хубава :D

Емилия, аз 2 пъти съм правила пункция без упойка и никога не ме е боляло, а дори не съм пила аулин, или пък да съм си слагала свещички преди това. Но пък аз си имам поначало висок праг.
Аз например, усетих по-скоро биопсията - и там нищо не бях пила и т.н.
Но по-важно е да си имате Я и да се оплоди, дели и т.н.
Дано всичко мине добре! Утре ще те чакаме да споделиш.
*
Резултата е 0.12, на 13-ти ден.Отивам да си ближа раните.

към magi_st. И аз видях този резултат преди седмица. Поплаках си,поогледах се и реших, че няма да се отчайвам. Ще успеем рано или късно. Дано да е по-скоро.
Mаги,много съжалявам,че резултата е такъв,дано скоро се съвземеш и продължиш напред.Мен днес ми мина пункцията,без упойка и се чувствам чудесно.Имаше яйцеклетка,сега ще чакаме да се оплоди и раздели. :D
*
Благодаря момичета, BGpetya и аз сега ще поплача, ще се скрия малко и после пак напред.

За мен тези сълзи са доста пречистващи и не ги крия. Така, че поплачи си и ще се заредиш с нова енергия. Сигурна съм. Просто трябва малко време. Това беше моя четвърти опит и въпреки това няма отказване.Нали  :P
*
момичета, много  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :cuddle: :cuddle: :cuddle:

все ще стане, вярвам го, колкото и да не ни се вярва, в моменти като този, след поредния неуспех