0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет и от мен. Ето, че така очаквания Септември месец дойде. Дано няма повече отлагания на процедури поради отпуски или други отсъствия на лекарите, че лично аз чакам от м.Май.
Всеки момент чакам  :witch: да ме връхлети и ще се обадя в Малинов да ми определят час за ЕЦ. Знаете ли дали всичко там е наред с часовете, дават ли свободно за спонтанен цикъл?






да, записват даже и за стимулират опит. днес вече ми е трети ден за инжекции!
*
О, колко се е раздвижила темичката  :D

velichkaz, не приятно е, че два от ембрионите не са "оживели", но те съветвам да го приемеш, че нещо не е било наред и, че дори и ако ги бяха върнали, нямаше да е успешен сигурно опита. А сега пази тези, двечките, борбените, и ще стискам палци да се похвалиш скоро с две чертички  :D Много,много успех ти желая  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:


Записвам се и аз в темата.
Плановете са ми да направим опит на ЕЦ без да замразяваме, а направо да връщаме, но ще видим какво ще каже док...
На всички в процедури  :crossfingers: :crossfingers:

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
"Гостенката" ме навести. Обадих се в клиниката, дадоха ми час за 29-ти.
Сега от мен зависи да "отгледам" хубаво фуликулче и покажа добри хормони.  osi_9
*
успех, papa2011, чакаме те с добри новини  :)


*
Много ви моля някой да ми каже телефона за записване на час . Знам , че някъде в темите го има , но не ми се рови . Тези на които аз звъня са явно старите .....Предварително Благодаря!
Много ви моля някой да ми каже телефона за записване на час . Знам , че някъде в темите го има , но не ми се рови . Тези на които аз звъня са явно старите .....Предварително Благодаря!

Тук ще намериш телефоните на клиника Малинов /не знам ти за коя клиника по-точно искаш координати, но се надявам да ти бъда полезна/ http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46379.0
Момичета,в средата на октомври стартираме опит на ЕЦ,за съжаление стимулирания ми опит завърши с неуспех.Имах положителни тестове,но ембриончето не успя да се задържи и всичко свърши преди да имам възможността да се зарадвам.Но няма да мился за миналото,ще гледам само напред имам един месец да се погдотвя за опита и бих искала да ми кажете какво мога да направя,за да имам по-качествена яйцеклетка?Да пия витамини,да пазя някаква специална диета(четох някъде,че е добре да се изключат изцяло въглехидрати)?Мъжа ми пие ФЕРТИЛ АИД,дали да си купя и аз?Четох и за омега 3 и Q10 дали мога да пия всичко на куп?Извинете ме за дългия пост,но искам този път всичко да с както трябв!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Момичета,колко трябва да е Е2 за да се прави пункция,днес ми беше 72.Мъжът ми не може да отсъства от работа и искам да знам кога мислите,че ще е пункцията?
Естрадиол около 200 отговаря на 1 зрял фоликул. Обикновено, като се качи Е2 се бие Прегнил/Овитрел, но ЛХ също трябва да се проследи. Пункцията е 35-6 часа след инжекцията.
Благодаря ти,alia_alia.Аз вчера бях на преглед при д-р Стаменов,другите хормони ги видя той.Понеже съм от Пловдив и днес трябваше да пусна само Е2 и да се обадя за резултата.Въпросът ми е как нараства Е2,кога според вас може да е пункцията?
Ще ви помоля да ми кажете и каква сума трябва да приготвим за пункция,оплождане и замръзяване на ЕЦ.Извинявам се за въпросите,но ще ни е за първи път,а преди това имахме 2 стимулации и доста се поохарчихме.
« Последна редакция: Септември 22, 2011, 15:10:06 pm от ceci 75 »
Цеци, колко мм ти е фоликула?
На мен последната пункция естрадиола ми беше 85, на другия ден вече беше 145 и бихме прегнила, след 2 дни пункция ,извадихме хубава я.Значи при теб може би пункция в неделя, но може и в понеделник.
пункция-350лв
ако не сте замръзявяли до сега първоначално 400лв и по 100лв за всяка следваща я.
Успех и да пишеш!!!
*
При мен естрадиола обикновено е по-висок около 250-350, когато ми назначават прегнила.
А иначе, цената е 350 лв., ако ти слагат упойка. Аз и при двете пункции на ЕЦ не исках упойка и цената беше 250 лв. А за криоконсервацията, цената е тази, която ти е посочила velichkaz. Освен това, ако нямате нова вирусология на теб и мъжа ти (до 3 месеца), ще трябва да пуснете нови изследвания - към 140 лв. за двамата, ако не се лъжа. И разбира се ПКК за теб с време на кървене и съсирване - 18 лв.
Пуснахме всички изследвания-109 лв.Обадиха ми се от клиниката и ми казаха,че естрадиола е прекалено нисък и няма смисъл.Другия месец трябва да стартираме стимулиран цикъл,ако ФСХ е добре,защото ни изтича заповедта.Благодаря ви за отговорите.
*
Пуснахме всички изследвания-109 лв.Обадиха ми се от клиниката и ми казаха,че естрадиола е прекалено нисък и няма смисъл.Другия месец трябва да стартираме стимулиран цикъл,ако ФСХ е добре,защото ни изтича заповедта.Благодаря ви за отговорите.
Всичко ще бъде ОК. Погледни го от добрата страна - вече сте си направили изследванията :)
Здравейте и аз да се запиша в темата, 1ви опит ин-витро,тубарен фактор пункция на 12.09  трансфера ми беше на втори ден след пункцията на 14.09.2011, .
Лекарства преди пункция Прегнил 1 инж. ,утрогестан и естрофем,след трансфера утрогестан и естрофем.Теста за бременност е отрицателен чхг 0.31 :(  :( :(
 Здравейте, вчера ми беше първата пункция на фоликл , но се оказа празен без яйцеклетка и ще опитаме пак другия месец.Моля, ако сте преживели ановулаторен цикъл да споделите?
*
Jeny_m, и аз съм имала такъв месец. Докторите ми бяха обяснили, че е нормално и като пример ми бяха дали, че дори и при жени на възраст 22-23 год. имат такива месеци поне два пъти в годината,а с нарастване на възрастта, може да се случва и по-често. Аз съм на 38 и от четири поредни месеца имах само един такъв.

Така, че смело напред. Знам колко разочароващо е, но е допустим риск при ЕЦ.

Надявам се следващия път да се похвалиш с пълен фоликул, хубав ембрион и накрая сладко бебче  :)


Дай Боже,luce!И на теб едно или две  :bori_008: Е и трябва да не се отчайваме.
*
Здравейте момичета.Искам да попитам споменавате цената на пункцията и замразяването а оплождането не се ли плаща когато се замразява емрион.