0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bebs_y, поздравления и от мен! И аз ти желая тези месеци да се изнижат неусетно!
*
Благодаря момичета. Сега наистина е най-гадния период - хем си бременна, хем не се знае до кога. Надявам се да "устискам" до края.


А, никакви такива! Бременна си и това е!
Въпросът е как ще познаеш кое бебе е стояло във фризера :)
*
 :lol: Дори не знам дали и двете са от ЕЦ или едното е от стимулирания, а може и двете да са от фризера....
Все пак си мисля, че този път стана именно защото нямаше никаква стимулация. Док каза, че понякога хормоните увреждат и затова реши да е на ЕЦ.


bebs_y поздравления мила,
лека бременност и благодаря, че го сподели с нас и ни вдъхна надежда  :bighug: :bighug:
Ох, този дебат ЕЦ или стимулация вече ми е дошъл до гуша... Радвам се, че има успели с ЕЦ, за да продължаваме и ние.

Тъкмо си мислех да се прежаля за още една конска доза, но и аз подозирам, че доста често хормоните прецакват качеството.
Стискам палци bebs, след толкова положителна енергия няма как да е друго.
Благодаря те, че направи деня ми щастлив!
*
velichkaz, мила, горе главата и те ще пишеш така скоро  :). ОТ сърце ти го пожелавам  :)


*
Браво! Чудесна новина!Вдъхна ми кураж.Пожелавам успешен край и хубаво лято на всчки!
А на мен преди малко ми се обадиха,4е ми отменят 4аса за 16 иули по нарейдане на лекарите.Не си спомням по това врема само д-р стаменов ли щеше да работи,не сьм ви 4ела от 10 дни,но направо пощурях.Миналия месец фоликула се беше спукал,думите на д-ра-нищо,през иули сме пак тук,но сега-проблем!Има ли и други такива като мен?Казаха ми за септември!Само 4е годинките ми са много и едва ли мога да си позволявам да из4аквам...
*
Дани, свържи се направо с доктора и разговаряй с него. Обясни му всички тези неща, не се предавай веднага.


Mqstra,би ли ми писала какьв е тел.на д-ра на ли4ни?Благодаря ти!
dani42, и мен вече втори месец ми отменят часа.Днес ми си обадиха и ми казаха същото като на теб,но това ми се случи и миналия месец.Вече много се отчайвам.Предните 2месеца пък изгубих защото ми бише високо ЛХ.Незнам какво да правя и защо такива решения се вземат...От март месец ще отида чак на септември, а несе знае дали и тогава ще се вредя.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
 И аз така,Иве,от март-4ака за сега се надявах,4е и аз бях с високо лх,но ме изпращат за септември,а може да си увисна и за октомври и така-от на4алото на годината до сега-само 2 пункции и накрая-нищо!Ведньж без Я.-празен фоликул,ведньж-незряла Я.Ще взема да отида в сьбота и да вися там,докато се срещна с д-ра!
Момичета, защо ви отлагат процедурите, защото няма да има лекари, защото е препълнен графика или защо? не разбирам 8O, Уж сега щяха да работят на пълна пара до отпуската.
На мен така миналия месец ми казват няма часове, ама аз три дена звъня и накрая ми дадоха. Моят съвет също е да звъните на док и да му обясните тези неща, пък каквото има да става.

*
Момичета, и на мен ми звъннаха и ми отмениха часа, като казаха, че всички пункции и т.н. на естествен цикъл ги отменят и от 5 септември нататък да си записвам час. Много криво ми стана. На 4 юли, преди няма и 10 дни, д-р Стаменов ми каза, че ще направим още една пункция преди отпускът им. Предният месец след неуспешно стимулирано икси през май, извадихме една яйцеклетка и тя се оплоди, та си замразихме 1 ембрионче.
Имах час за петък, но изненадващо ме изпратиха в командировка и доста се притесних дали ще успея да се върна навреме. Вчера бях толкова успокоена и доволна, че ми презаписаха часа за събота, а днес ми стана изключително неприятно, тъй като го отмениха. Нямаше да ми е толкова неприятно, ако на 4-ти просто ми беше казано - почиваме юли и август и толкова. Докторската ми степен по организация и управление ме обременява и едно червейче ме гризе и ми задава въпроса защо сега, толкова ли не може да се направи по-рано преценка. Е, както и да е - на есен с песен! Но разочарованието от неизпълненото остава. Дано при вас поне всичко да е ОК.
И от мен: Честито Bebs-y. Стискам ти палци и се моля за теб и бебетата. Благодаря, че написа това ... аз имам право на още два опита по фонда, но лекарката ми предложи да опитаме на естествен цикъл. Може би защото последният път на иксито извадиха само 4 фуликула, от които само два се развиха. А и - много трудно се възстанових след това. Когато имаш възможност  :D защото сега най-важното е да лежиш, моля те напиши с какво са те стимулирали. Доколкото разбрах, даже при ест. цикъл има леки стимулации.
*
мили момичета, моля ви, не се ядосвайте много, по възможност. И аз до скоро колко нерви хвърлях. Поне за момента забравете за клиниката. На есен отново ще се борим. В никакъв случай не ги оправдавам лекарите и съм абсолютно съгласна с вас, но просто няма смисъл, поне към момента да хабим излишно нерви. На всички  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:


*
мили момичета, моля ви, не се ядосвайте много, по възможност. И аз до скоро колко нерви хвърлях. Поне за момента забравете за клиниката. На есен отново ще се борим. В никакъв случай не ги оправдавам лекарите и съм абсолютно съгласна с вас, но просто няма смисъл, поне към момента да хабим излишно нерви. На всички  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
В никакъв случай не съм се ядосала. Просто съм разочарована. Знам, че когато се ръководят много хора е трудно (говоря от личен опит, тъй като с моите служители обслужваме правно още почти 1400 души), но затова и си има планиране, координиране и т.н. Тъй като аз съм доста праволинейна, за мен когато се каже правим това и това, на тази дата и по този начин, означава това е, и толкова. Ако нещо не може да се направи или има вероятност да не се случи, най-малкото трябва да бъдеш информиран за това. Това ми беше идеята. А иначе, доколкото разбрах на тези, които са стимулирани, макар и само с клостилбегит, не са им отменили часовете. Направо ми се прииска да беше така и при мен, но д-р Стаменов ми каза, че не иска да ми дава клостил, защото влияел на лигавицата и имал остатъчен ефект. Нейсе!
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 17:45:33 pm от Bogi »
Аз днес не започнах опит по фонда заради високо Фсх и  док ми предложи ЕЦ.Записах си час за преглед за понеделник 7-ми ден,сега като ви чета и доста се притеснявам дали ще ме "огрее".Другото което ме притеснява е как протича самата процедура какво и колко се плаща.Ако някой има желание,моля да ми разясни на лични