Момичета, и на мен ми звъннаха и ми отмениха часа, като казаха, че всички пункции и т.н. на естествен цикъл ги отменят и от 5 септември нататък да си записвам час. Много криво ми стана. На 4 юли, преди няма и 10 дни, д-р Стаменов ми каза, че ще направим още една пункция преди отпускът им. Предният месец след неуспешно стимулирано икси през май, извадихме една яйцеклетка и тя се оплоди, та си замразихме 1 ембрионче.
Имах час за петък, но изненадващо ме изпратиха в командировка и доста се притесних дали ще успея да се върна навреме. Вчера бях толкова успокоена и доволна, че ми презаписаха часа за събота, а днес ми стана изключително неприятно, тъй като го отмениха. Нямаше да ми е толкова неприятно, ако на 4-ти просто ми беше казано - почиваме юли и август и толкова. Докторската ми степен по организация и управление ме обременява и едно червейче ме гризе и ми задава въпроса защо сега, толкова ли не може да се направи по-рано преценка. Е, както и да е - на есен с песен! Но разочарованието от неизпълненото остава. Дано при вас поне всичко да е ОК.