0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Зачетох се във форумите, че след стимулация имало някакъв остатъчен ефект от лекарствата и действали в следващия цикъл.
Някой пробвал ли е веднага опит на ец и дали е установил нещо такова?

Да , веднъж мисля бях срещнала в някоя от темите ,че едно момиче е правило ЕЦ след стимулиран опит и са успяла да й извадят 3 Я !
*
pop4o, това е възможно ако си била по къс протокол. Аз направих така веднъж и имах 3-4 фоликула, които вървяха много добре, и хормоните бяха добри, но понеже правих вливане на имуновенин точно преди пункцията и направих страхотен алергичен шок, в крайна сметка извадиха само една яйцеклетка, която си беше супер качествена. Ако не бях направила тази реакция сигурно всичките щяха да са си качествени.

Забравих да напиша, че подадохме документи за фонда през октомври миналата година, втората половина, някъде около 9770 сме.

*
Дидомира, не, аз живея в Надежда  :)

Леле, то не останало време при вас  :D Супер  :D После ще разказваш  :D

Ето виждаш ли колко е шарен света - едни търсят гоолеми рокли, други - мънички  :D За всяка ще има, това е сигурно  :D.

pop4o, това е възможно ако си била по къс протокол. Аз направих така веднъж и имах 3-4 фоликула, които вървяха много добре, и хормоните бяха добри, но понеже правих вливане на имуновенин точно преди пункцията и направих страхотен алергичен шок, в крайна сметка извадиха само една яйцеклетка, която си беше супер качествена. Ако не бях направила тази реакция сигурно всичките щяха да са си качествени.

Забравих да напиша, че подадохме документи за фонда през октомври миналата година, втората половина, някъде около 9770 сме.

Люси , ами дано да се нацелим пък тогава .Аз съм ги подала на 13 октомври и съм 9810 номер. Ще те "следя "  :D!
Момичета, какво съвпадение, и аз ще сключвам брак август месец. Избрах месеца, защото само тогава не работи клиниката, представяте ли си колко съм се повредила вече, мисла си , че може да ми се насрочи пункция точно когато избера дата, ужасс!!!
Иначе аз продължавам на естествен цикъл, защото нямам друг избор, със стимулация вадим по 1,2 яйцеклетки, няма да пропусна нито един месец, стига всичко друго да е наред.
Люси, правилно си решила, и аз на твое място бих решила така, дано това е твоя успех,искрено ти го пожелавам!
И ви желая и на двете много хубави моменти от брачните церемонии, аз също се опитвам да вляза малко в тези нови емоции и да се отпусна!
Попчо, аз също го мисля този вариант. В понеделник ще ходя до София за кръвен и задължително ще питам.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
Еха, ето на това му се казва сватбарска вълна  :D

velichkaz, голямо честито и поздравления  :D Ще ни бъдат много весели и хубави и незабравими сватбите  :D. На мен наистина ми действа много отпускащо и успокояващо всичките сватбени емоции  :)

Представяте ли, сега вдигаме сватба и трите, после забременяваме по едно и също време и раждаме и после си уреждаме срещи с бебета поне веднъж на няколко месеца  :D Нещо много се размечтах, но пък нали мечтите са безплатни  :D

Дидомира, просто като гледам ни е писано да се срещнем  :D. Аз отдавна съм ти "хвърлила око"

Много, много късмет на всички  :)

Еха, ето на това му се казва сватбарска вълна  :D

velichkaz, голямо честито и поздравления  :D Ще ни бъдат много весели и хубави и незабравими сватбите  :D. На мен наистина ми действа много отпускащо и успокояващо всичките сватбени емоции  :)

Представяте ли, сега вдигаме сватба и трите, после забременяваме по едно и също време и раждаме и после си уреждаме срещи с бебета поне веднъж на няколко месеца  :D Нещо много се размечтах, но пък нали мечтите са безплатни  :D

Дидомира, просто като гледам ни е писано да се срещнем  :D. Аз отдавна съм ти "хвърлила око"

Много, много късмет на всички  :)

На всички момичета ,стягащи сватби - ЧЕСТИТО !

Люси ,миличка ,няма по-позитивен човек от теб. Винаги като те чета и се усмихвам!Сигурна съм и ,че ще се запознаем и "на живо"!
Зная ,че  всички ще успеем по един ,или друг начин .

Искрено ви пожелавам момичета!!! :)

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Да се включа и аз в сватбарските "наздравици" - "Таз година-булка, догодина - люлка!", както го е рекъл народа. Ама при вас тричките има реален шанс да се случи точно така.  :wink:Пожелавам го от все сърце на всяка една.
Да се включа и аз в сватбарските "наздравици" - "Таз година-булка, догодина - люлка!", както го е рекъл народа. Ама при вас тричките има реален шанс да се случи точно така.  :wink:Пожелавам го от все сърце на всяка една.

Да ти се връща "тъпкано "  :D
*
Момичета, благодаря за подкрепата и милите думи, но при мен отново фоликула се беше пукнал. Смятам следващия път да си говоря с някой от лекарите, явно ми слагат прегнила късно, или не знам какво да си мисля, но, за съжаление - мал-шанс, рисковете на ЕЦ. Както и да е, аз продължавам следващия месец и отново ще се отчитам тук. На бъдещите младоженки желая любов като в приказките, късмет и здраве най-вече. Аз като бракувана с 10 годишен стаж мога да кажа, че брака ме направи толкова щастлива, че сякаш не съм живяла преди да срещна моята половинка.Пожелавам и на вас след 10 години да споделите брачното си щастие с някой, който тепърва поема по този път.Много, много щастливи моменти ви желая.
Ето че намерих и аз "сестра по оръжие" с 10 годишен брак /моят дори наближава 12 години/. Че то с тези пусти младоженки взех едва ли не комплекси да получавам. :)Шегувам се, разбира се.Дано да успеем и с другото да се справим така добре, както с брака. Успех на всички и чао от мене, че както ми е тръгнало на последък лафчето с вас, може  и работата си да загубя.
Момичета, благодаря за хубавите пожелания, за хубавите думи!!
patilabel, много съжалявам, че така се е получило, може би наистина бъркат нещо в контрола, и следващия цикъл ще го поправят, май ще сме заедно другия месец като гледам и се радвам, че с някой продължаваме по този начин, аз съм решила да докажа, че е успешен :lol:
*
колко ми е хубаво да влизам тук днес.

Мила patilabel, знаеш колко те подкрепям и съжалявам - няма смисъл да се повтарям  :bighug:

Дано да сме толкова щастливи като вас, щом така ни "орисваш" - така да е  :)

Благодаря за пожеланията и на теб, и на hope-love

Не мога да не споделя нещо с вас, независимо,че не е по темата. Преди малко разбрах, че може да отидем на море с едни дечица от домове за сираци и съм много  :D. Аз от повече от година вече помагам на един фонд, който се занимава с благотворителност, дори съм "заразила" и колегите, и фирмата, в която работя. Ще ходим юли месец. Следобед ще уча децата на народни танци и на декупаж. Това съм измислила за сега. На по-малките ще четем книжки. Ще рисуваме. Направо се вълнувам като първолак  :oops:. Ще имат нужда и от кола, която да е на разположение, а нашата е комби - така,че и с това ще помогнем. Изобщо вече взех да кроя планове с какво да ги занимаваме. Ето още едно положително вълнение  :).

Браво, Люси! И да си изкарате с дечицата супер:balk_170: :swing: :balk_184:
*
Здравейте момичета!
 Не знам от къде да започна.
През ноември 2010 ме пробваха на ЕЦ,но на пункцията не извадиха яйцеклетки.Изтървах си срока,кото беше до 12 декември 2010,удължиха ми го за втори път.С новото второ удължение е до 10 семтември 2011.Обаче се появиха проблеми.От 7 месеца съм на Фемостон заради високото ми ФСХ.Влезох в норма с ФСХ но ми се появи страшно главоболие от Фемостона.С него заедно приемах Метфогамма и скоро ми включиха и Мелатонин и Аримидекс.Но прекъснах всичко заради главоболието.Казаха ми от Клиниката да спра всичко,след като се обадих на спешния.
Въпросите ми са следните.
Като съм дала такава реакция към Фемостона,а само с прием на хормони ми идва МЦ как ще преценят какво да ми дадат и изобщо имам ли някакви шансове да си използвам одобрението от Фонда,при така стеклите се обсоятелства.
Доста съм объркана и шашната.Предстои ми преглед с доктора.На ръба на нервна криза съм!
Ще бъда благодарна ако някой се отзове е подобни проблеми!
geko,главоболието сигурна ли си че е от фемостона?? Може да е от мн.други неща...знам ли например от аримидекса или ако имаш проблем с очите....Мила не мога да ти помогна с опит и аз пия фемостон ,но от по-кратко време,дано да вземете с док някакво решение.
*
Радост ,мила аз пих Фемостон,Мртфогамма и две седмици преди да почна Аримидекса и Мелатонина ме заблъска главата.Мислех си че съм настинала,ходих на лекар ,даже снимка на синусите ми правеха,като си мислех че имам синузит,но и това не е.Ходих и на невролог,невролога ми каза че е само от хормоните.Давали странични ефекти като главоболие и мигрена.Прочетох в листовката и пише да се спрат незабавно ако се появи главоболие ,мигрена или високо кръвно.На мен за втори път ми се случва това.Преди две години пих Естрофем 3 х 1 на ден и ме заболя главата.Направо съм се побъркала от притеснение.Само очите не съм си гледала.Но и това ще направя.
Сега ще е цяло чудо ако успея да си запиша час за вторник,тогава ми е 6 ден от цикъла.Док каза на 5 или 6 ден да идвам,но не каза какво ще правим.
дано да мога да се впиша за вторник,да решаваме какво да правим.
Здравейте,
да се запиша и аз в тази темичка. Има един неуспешен опит инвитро и един неуспешен икси. Следващия ще е успешен, разбира се. Нали във всички приказка всичко хубаво се случва на третия път ... а и третия момък е най-хубав...
След втория опит икси, док. ми предложи да опитаме на ест. цикъл. Не знам защо не се навих, въпреки че на втория стимулиран опит имаше само два годни фуликула.
Случайно да познавате момиче, забременяло от икси на ест. цикъл? Знам, че шансовете са по-малки, но все пак са шансове...
За главоболието: Аз бях с много силно главоболие /без да пия лекарствата, които изреждате/, което идваше без предупреждение... даже повръщах от главоболие. След втория опит ми откриха по-високи стойности на NK клетки и откакто пия агапурин спря да ме боли глава. Прочетох,че някой предложи да си видите очите ... аз съм с висок диоптър, а на едното око би трябвало да нося и сфера /която не нося  :D, защото е грозно/. Не разбирам много, а и не искам да разбирам, за да имам по-голямо доверие на лекарите си, но ... си направете и снимка на врата - може да шип.