dani42, така е, абсолютно съм съгласна,че трябва много инат и упоритост. Аз временно се оттеглих защото имам нужда малко от почивка - физически, психически и финансово. И аз имам 4 пункции от началото на годината и само едно замразено ембрионче. При нас абсолютно разнообразие - единия път празен фоликул, на следващ опит изостана в развитието на трети ден и не го замразиха и сега последния път беше презрял (аз си знаех,че така ще стане като видях резултатите от хормоните, но както и да е). И понеже до момента съм реагирала добре на стимулации, това е другата причина да реша да оставя ЕЦ и да си изчакам номера от фонда и опитаме пак със стимулация. Искаше ми се да не се тъпча с лекарства и хормони, но явно няма да мина без тях
. При мен страничния резултат след стимулация е сигурно качване на кг и не сваляне след това, но така стоят нещата.
Иначе, ако ми кажат, че ЕЦ ми е единствения вариант, ще преобърна света да събера необходимите ембриони. Знам колко е трудно и тежко и как ти идва да зарежеш всичко понякога и как се ядосваш или униваш или те наляга голямо отчаяние.
Но тези форуми са за това - да си помагаме и споделяме и да се подкрепяме, а после да се радваме и дори поплачем от радост за успеха на някоя от нас
Така,че мили момичета, горе главата, всички ще успеем. Някои по-бързо, други по-бавно, но няма начин упоритостта, страданието и вярата ни да не бъдат възнаградени.