0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
много благодаря - това ще ми е 3 опит-и на мен така ми казаха -че е до организъм но 5 години между мен и теб си е разлика просто при стандартния опит всичко свършва по бързо
*
ако това може да те успокои, аз имам вече четири неуспешни  :(, но не се отказвам  :)

Честито Благовещение!
Пожелавам на всички скоро да чуем най-хубавите благи вести!!!!
*
и аз се присъединявам към пожеланието, дано е много скоро  :D

4естит празник на вси4ки! Но днес аз не 4ух благата вест-напротив-в4ера бях на пункция,но Я.била незряла,макар,4е Е2 беше 200 в деня на прегнила.Из4акали я до ве4ерта и са я иксирали,но няма развитие-поне днес до 10 4аса.Казаха ми,4е няма какво да се о4аква!много ми е криво!
Миличка, знам как се чувстваш, преди няколко дни и аз правих пункция и не се оплоди Я. Опитвай се да не мислиш, другия месец продължаваме борбата!!!
Hope-love, какво стана с теб?!?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Момичета, при нас нещата се получиха този месец, в четвъртък бяхме на пункция, извадиха две яйцеклетки, вчера ми се обадиха че едната е нездряла, а другата е хубава и се е оплодила. Днес ми се обадиха, че се дели и утре ако всичко е нормално ще я замразят. Стискаме палци!
На мен също в четвъртък ми беше пункцията. Вчера док ми звънна и ми каза, че се е оплодила, а днес ми казаха, че е започнала да се дели. Утре ако всичко е наред ще я замразяват. Миналия месец изпуснахме 2 големи фоликула, този месец пак от три фоликула двата ги нямаше, но важното е ,че в останалия третия имаше яйцеклетка. Стискайте палци за утре - това ще ми е първото замразено ембрионче.
Браво, браво!!! Нека има развитие и в тази темичка..
Стискам здраво палците!!!

Много се родвом silvi 35!!! Успех със замразяването....

Радвам се....
Ние вече имаме второ замразено ембрионче!
trez , радвам се!
 И аз вече мога да се похваля, че от днес имам едно замразено ембрионче. :D
*
какви хубави новини има тук  :D

silvi 35 , trez, поздравления, много се радвам за вас  :bighug:

dani42,  :cuddle:,съжалявам много, че се е получило така. Знам много добре как си се чувствала. И на мен не ми се искаше да повярвам,че няма да замразяваме - беше спрял да се развива ембриона на трети ден. Но борбата продължава  :)

Аз все пак се опитах да си запиша час за този цикъл (го шило в торба не стои, както се казва  :lol:),но ме "отрязаха" като кисела краставичка  :lol:. Трябваше да съм на преглед сега в четвъртък, но директно ме поканиха за следващия цикъл.

Така,че съвестта ми е абсолютно "чиста" - един месец "почивка".

Стискам палци на всички и дано скоро някоя се похвали с хубави новини.

Не си спомням дали бях споменала, но една приятелка е бременна от ЕЦ при Стаменов. Едно свежо ембрионче върнато веднага. Беше и втори такъв опит.

Така,че смело напред  :)

Успешна седмица на всички  :grouphug2:

Silvi35, Tez, много се радвам за вас :)
Luce,  под какъв предлог ти отказаха, аз ще трябва да ходя някъде след 5-ти...

*
казаха ми, че няма да ги има докторите, но за следващия цикъл нямало да има проблем. На мен ми се падаше 7 ден сега в четвъртък. Дано не ти откажат на теб :crossfingers:

Миличка, знам как се чувстваш, преди няколко дни и аз правих пункция и не се оплоди Я. Опитвай се да не мислиш, другия месец продължаваме борбата!!!
Hope-love, какво стана с теб?!?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ами с мене става това,че утре сутрин съм на пункция и ме схваща нещо като страх. А "страхът е голямо шубе", както казваше един мой учител по география, голям симпатяга и зевзек. Мислех си, че като старо куче /с три пункции зад гърба си/, ще съм по куражлия,ама тази без упойка ме плаши. Казвайте, боли ли много, колко трае, какви са рисковете нещо да се обърка по време на самата пункция. Иначе, вчера имаше фоликул 15 мм, а хормоните - добре, според това което видях във референтните стойности, но не съм ги обсъждала с лекар - акушерките ме инструктираха какво-що за пункцията.
*
hope-love , изобщо не се страхувай от пункцията без упойка. Аз два пъти така бях. Само последния поради разположението на яйчника и самия фоликул бях с упойка и си ме беше яд, но понякога така стоят нещата.

Аз лично усещам нещо като боцкане, което е за няколко секунди и след това винаги напирам да си тръгвам и все ме спират  :wink:

Много стиснати палци за утре от мен  :D

Благодаря ти, luse. Усещам, че си искрена в пожеланията си и съм много признателна за тази подкрепа. И доста ме успокои за пункцията. Дано всичко мине бързо и успешно.
*
и аз благодаря,hope-love,  :bighug: радвам се,че мога да ти помогна, дори и само с думи    :) Само да допълня, че другото "предимство" на пункцията без упойка е,че разбираш веднага дали има яйцеклетка или не  :)

Хайде, ще чакаме да споделиш,че всичко е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Ще споделя, ще споделя. Поздравления за момичетата, които са се похвалили с ембриончета...Пожелавам им успех нататък.