0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
dani42, дано някой да сподели, и на мен ще ми бъде интересно.

manga-zunga, успех на прегледа днес  :)

Ето ме мен, след пункция. Правихме я без упойка /не е никак страшно/.
Имаме си една яйцеклетка, дано се оплоди...

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Ето ме мен, след пункция. Правихме я без упойка /не е никак страшно/.
Имаме си една яйцеклетка, дано се оплоди...
Манга-зунда - от мен  :crossfingers: за късмет! Дано се оплоди  yahoo_17. Ще чакаме добрите новини. :D
Здравей,Dani42,аз съм минала по този път,макар,че нещата не се развиха положително при мен.Направихме лека стимулация с Клостил,но за съжаление яйчниците ми не реагираха,при условие,че винаги съм образувала на ЕЦ.Включиха ми Меногон и с триста зора изкарахме една,която се оказа триплуидна/дано го изписвам правилно/,т.е.оплоди си,но се оказа дефектна.Аз също съм с високо ФСХ и съм на 37 г.
но при мен не се получи.На 25 г.също с Клостила ги докарвах и до 3бр.,но явно той е за по-млад и силен организъм,Искрено ти пожелавам при теб нещата да се получат.Успех.
абсолютно, само напред :)

Само,че ще пропусна един цикъл (ако не го направя трябва да се опитам да си запиша час за края на март или началото на април а пък чета,че е трудно в този период). И с парите, които щяхме да дадем за нов опит, спретнах една лека екскурзиийка из България за 3-4 дни. Хем съм рожденик следващия месец, хем ще "отърсим" от тези си мисли. После, в атака  :)

Много успех на всички  :D :) :)  
Браво за екскурзийката. И аз имам рожден ден в началото на април, ама се надявам "подаръка" ми да е от клиниката - успешна пункция, оплодена яйцеклетка, трансфер - такива работи. :)Утре ми е първия преглед за проследяване на естествения цикъл и направо усещам, че почвам да полудявам, колкото и да се опитвам да бъда спокойна.
Звъннаха ми преди 15 мин - Я не се е оплодила. За съжаление...
Другият цикъл наново
Hope-love, стискам палци при теб всичко  да е наред!!!!!

« Последна редакция: Март 21, 2011, 10:16:00 am от manga-zunga »

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
Ужасно много съжалявам,  manga-zunga  :( :cuddle: :cuddle: :cuddle: Знам прекрасно какво е разочарованието. Но ще успеем, мила :bighug:

hope-love, стискам всички палци за теб   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Още повече като разбрах, че сме една "порода" :flower:

Успех и на всички момичета  :D

*
Момичета минавам да ви честитя Пролета!Дано тя ни донесе дългоочакваното слънце!Пожелавам на всички ви късмет!Аз вярвам,че ще успеете,вярвайте и вие!
Няма начин да няма начин!
Помагайте с информация, моля. Преди ин витро на естествен цикъл трябват ли изследвания за мене и мъжа ми за спин, васерман, хепатит. Вчера бях на първи преглед за проследяване на 11-ден от цикъла. Оказа се, че още няма доминатен фоликул и ми казаха, че е рано за хормоналните изследвания, но нищо не споменаха за други, а аз разбира се не се сетих да попитам докато бях в клиниката...Така че, ако някой е наясно дали са задължителни и кога най-късно трябва да ги направими, моля да ми отговори.
Помагайте с информация, моля. Преди ин витро на естествен цикъл трябват ли изследвания за мене и мъжа ми за спин, васерман, хепатит. Вчера бях на първи преглед за проследяване на 11-ден от цикъла. Оказа се, че още няма доминатен фоликул и ми казаха, че е рано за хормоналните изследвания, но нищо не споменаха за други, а аз разбира се не се сетих да попитам докато бях в клиниката...Така че, ако някой е наясно дали са задължителни и кога най-късно трябва да ги направими, моля да ми отговори.

Направи ги ще ти ги поискат, задължителни са.
*
При естествен цикъл ме питаха дали аз имам актуални изследвания като наближи пункцията.
А дали правят всички необходими изследвания /вирусологичните или както там се казват/ в лабораторията на клиниката, че поне да не се разкарваме и да спестим време?
А дали правят всички необходими изследвания /вирусологичните или както там се казват/ в лабораторията на клиниката, че поне да не се разкарваме и да спестим време?

Правят ги, но ако имаш време  можеш да си спестиш парите като ги пуснеш в ХЕИ-то или в Центърът за сексуално здраве.
Не съм от София, но ти благодаря за информацията. Все пак би ли ми казала къде се намират този център и лабораторията на ХЕИ, може пък да го съчетаем с идването на следващия преглед.
*
hope-love, Къди ти е отговорила вярно. Аз ги направих в столично ХЕИ, струваха 38 лв. на човек. Но се чака около 10-тина дни докато излязат резултатите. Адреса е :  Столично ХЕИ 1504 София, ул. "Враня" 20, най-общо казано в посока централно гара ако тръгваш от клиниката. Опълченска може да ви е за ориентир. В клиниката излизаше към 70 лв, поне толкова си спомням когато ги правих септември миналата година. Важат по принцип 3 месеца, но може и да се "мушнеш" още малко в периода.

Успех и стискам много палци  :D

И последен, надявам се, от мен въпрос по тази тема - кои за задължителните изследвания. Тт ин-витрото в друга клиника помня, че искаха - спин, васерман и не съм сигурна кой или кои от видовете хепатит. Кажете всичко, което искат в Малинов, защото нямаме нищо актуално.
*
hope-love , не е пред мен изследването от ХЕИ,но мисля,че включваше СПИН,васерман, и двата вида хепатит, без този, който наскоро беше "плъзнал", май хепатит Б беше.
В Малинов ми ги признаха.

Благодаря ти за отговора
*
здравейте момичета -на мен ми предстои инвитро на ЕЦ макар да съм на 43г и незнам какво да мисля защото от прочетеното този метод се прилага при по млади жени-но док настоява за това-освен че може да се проточи дълго -защото нее сигурно дали ще има яйцеклетка всеки месец -дали ще се оплоди и накрая с размразяването- нещо ме обзема страх-пациент съм на кл Малинов и не се съмнявам в тях -но не е ли по сигурен стандартния метод при мен
*
hope-love ,надявам се, че съм ти помогнала поне малко  :D

rutsasveta, щом са ти предложил докторите, не се притеснявай  :D Аз съм почти на 38 и не смятам,че съм по-младите  :wink:

Това,което мога да споделя е, че при с напредване на възрастта, възможността за цикъл с празен/кух фоликул нараства, както и намалява качеството на яйцеклетките. Но това не означава, че се отнася до абсолютно всички. Мисля, че е въпрос на организъм най-вече. Аз започнах от януари. При първия месец (януари) успяхме да извадим замразим хубав ембрион. Февруари фоликула беше кух (нямаше яйцеклетка), март извадихме яйцеклетка, оплоди се, делеше се без забележки, но когато трябваше да се замрази, се обадиха да кажат,че е спряла да се дели  и няма да се замразява. Поисках си добавка за подобряване на качеството - сега пия метфогамма и реших да пропусна един цикъл (сега в началото на април) за да се понатрупа в организма, пък и чета, че докторите няма да ги има и затова.

Успех, не мисли толкова възрастта, вярвай, че ще успеете и ще се получи  :D

Ако имаш нужда да споделиш, да се оплачеш или похвалиш - ние сме тук  :D

Много късмет и стиснати палци  :D :D