0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ще стискам, с-и-и-и-лно палци за теб!Хайде успех и дано скро ни се похвалиш...
*

Стискаме, стискаме  :)!Хайде наслука! Ами то тогава да почвам и аз да си пия пак метфогамата и мелатонина, нищо не ми пречи, нали?
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
ivette , мисля,че няма проблем  :)

Luce, много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
С теб сме! :bighug:
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

Здравейте
Някои правил ли е инвитро на ЕЦ при доц.Стойков?Ние сме с мъжки фактор и в края на месеца ни предстои процедура.
*
luce , хайде, чакаме добрите новини. Казвай как мина пункцията този път, че нямам търпение да разбера :P Трябва да се местиш скоро в моя отбор. Успех и на другите момичета!

*
мили момичета  :bighug: ,

Благодаря от сърце на всички за подкрепата. Свърши чудесна работа  :lol: защото извадиха яйцеклетка, която се е оплодила и вчера когато звъннаха, казаха, че ще я замразяват, което ми навежда на мисълта, че е добра  :D

Много съм доволна, признавам  :) Сега сигурно ще трябва да извадим още една и ще се мисли за връщане. Но ще видим какво ще кажат докторите.

Този път Е беше добър - 271. Дори леко се бях притеснила да не би пък да се окаже презряла яйцеклетка. И бях с упойка на пункцията. Исках отново без, но зависело от това къде е фоликула и как е застанал яйчника. Както и да е. Е, аз леко се опитах да по заспазаря  :oops:, но мисля, че вече си ме знаят  :lol:

Успех на всички, на които им предстои пункция или преглед за
проследяване  :crossfingers:

Мила mgstra, надявам се до няколко месеца да се присъединя към твоя отбор. Благодаря ти  :heartbeat: :flower:

Успешна седмица  :)

Luce, много се радвам за теб, и при теб значи станаха двечки.Виж, че след празния фоликул идват пълни :D
Аз започвам да се боря за трета, мина ми цикъла и сега си чакам първия преглед и ще пиша.А ти как си с НК клетките?Аз имам 16% и затова не знам дали ако извадим ще искат да правим трансфер без вливане, а вливане не можем да направим, защото не се знае дали ще извадим яйцеклетка.Ама то да извадим, пък ще му мислим!
Пожелавам ти да замразите най-хубавия ембрион!
*
velichkaz, да знаеш, че и на краката стискам палци  :) за теб  :) Дано да има яйцеклетка  :). Да, наистина след празния идва пълен и дано така да продължава. Тя и Шефкетова каза - ето, отпушихме нещата  :)

Аз преди съм имала завишени НК клетки. И нам мен бяха 16%. Преди третия опит със замразени и един "свеж" бях правила вливане на имуновенин, но нямаше резултат. Опита беше отрицателен. След това ми направиха хистероскопия и откриха аденомиоза. Стаменов каза, че е изчистил огнищата. Кота пуснах контрола на имунологичните всичко беше влязло в норма. Това беше юли миналата година. От тогава не съм ги проверявала.

Когато дойде време за трансфера, сигурно и ни ще трябва да правиме имунологична контрола, както, евентуално и нова хистероскопия защото Персенка виждаше някаква сянка на лигавицата, но каквото кажат докторите.

Успех още веднъж и дано всичко се нареди както трябва. Моля те, дръж ни в течение. Ще ти мисля  :)

luce, много се радвам за теб, че този път всичко е било наред. Аз този месец пропуснах , но другия съм на линия :)
Браво, luce, стискането на палците е свършило работа :)

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
да, определено стискането на палци свърщи работа. И аз стискам за вас :)

*
момичета, ембриона е спрял да се развива и няма да се замразява, естествено.

Предстоят сериозни разговори с доки  :?

Дано някой сподели радостна новина  :D

Eeeeeeeeee,Luce много съжалявам, това е гадно, но и това е нормално, да знаеш, горе главата.
И аз съм до тук този месец, на 6 ден от цикъла фоликул 22мм, звъня на Персенска, казва късно е ,то и аз го знаех де, ама за всеки случай. Ранна овулация,случвало ми се е и друг път, не знам защо. И не знам защо този женски месец така ни остави, ама много е лош.
Това от мен този месец.
*
velichkaz, ох, много ме хвана яд за теб  :x Наистина женския месец ни "изостави". Сигурно ще имаме момчета  :wink: и затова  :)

Да,знам, че е нормално, но признавам, бях се настроила за замразяване защото в неделя и понеделник когато се обаждаха казаха,че нямат никакви забележки. Карай, това вече е минало.

И аз съм чувала, че понякога има ранна овулация. Пък то може и сега да стане, по класическия начин  :wink:

Благодаря ти за подкрепата  :bighug: :bighug: Другия месец сме на стартовата линия отново  :)

luce, много съжлявам, но... станалото-станало. Продължаваме напред, нали? manga-zunga,ти къде се покрие, сподели какви ги вършиш
Някоя от вас правила ли е ин витро на ест.цикьл,но с лека стимулация?Аз,след 1 изпуснат фоликул,а сл.месец-пункция,но не извадиха Я.реших да попитам дали е уда4на все пак лека стимулация,4е ми писна да минава времето и нищо да не се слу4ва.Последният ми опит беше в на4алото на декември м.г.,не го припомних на лекарката,дано да не сьм сгрешила.След като изследвах хормоните и фсх беше висок-21,ми казаха,4е мога да пия клостил и сега се тьп4а с него-2*1 на ден.Дали ще излезе нещо не знам,но ако имате опит-споделете!
*
абсолютно, само напред :)

Само,че ще пропусна един цикъл (ако не го направя трябва да се опитам да си запиша час за края на март или началото на април а пък чета,че е трудно в този период). И с парите, които щяхме да дадем за нов опит, спретнах една лека екскурзиийка из България за 3-4 дни. Хем съм рожденик следващия месец, хем ще "отърсим" от тези си мисли. После, в атака  :)

Много успех на всички  :D :) :)  

Аз :) още не спя. Занимавам се с разни нещица и чакам да дойде време утре за преглед.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."