0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Склонност към тромбофилия и Утрогестан
« Отговор #20 -: Юни 04, 2006, 14:14:07 pm »
Пиера миличка още нищо не е загубено .........просто продължавай с урогестан или Дуфастон каквото точно си почнала и много почивка и се успокой че така с това напрежение не си помагаш!!!
Стискам ти палци всичко да е наред ! :balk_21:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:

Докато не ти прокърви много и лекар непотвърди че е край значи има надежда!!!!!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #21 -: Юни 07, 2006, 10:20:31 am »
Здравейте отново,момичета.Вчера ходих на вагинален УЗИ (6 ден от закъснението) и док.вече е категоричен ,че има бременност-показа ми плодния сак на снимката.Зацапването спря преди 2 дни,обаче гърдите ми са все така отпуснати и меки-само вечер ме наболяват малко.Нито ми се гади вече-нищо-никакви признаци на бременност.Просто усещам,че тази бременност не е в ред.Док ми каза да отида най-рано след 10 дни да видим дали ще има пулсации-нещо в което се съмнявам.Знам,че е глупаво да питам(ама нали все пусти надежди)-възможно ли е да имам шансове да се оправят нещата,въпреки доста показателните признаци на тялото ми(меките гърди,например и вече никаквото гадене,което допреди 3 дни беше зверски силно) :oops: ?
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #22 -: Юни 07, 2006, 10:28:54 am »
винаги има шанс. нали знаеш че някои жени докато не им промърда бебето хич и не разбират че са бременни. опитай да си малко по-спокойна и с повече положителни емоции. пък то каквото има да става ще стане. ти вече си направила каквото е зависело от тебе и сега ти остава само чакането. успех. много се надявам всичко да е ок.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

adi

• 7710
« Отговор #23 -: Юни 07, 2006, 20:36:33 pm »
Мила Пиера какви са тези негативни мисли??????????????????????
Я се стегни момиче!всичко ще е наред!!Това че нямаш много признаци на бременна неозначава че има проблем!УСПЕХ мила! :balk_21:
« Отговор #24 -: Юни 08, 2006, 09:51:43 am »
Пиера, стискам ти палци :D

Цитат на: Lilly
а защо вливанията при полож. тест. на мене са ми назначени на 1 чист от цикъла. верно че аз съм и с нк клетки а ти не казваш да имаш такова нещо.

Лили, и на мен Конова ми препоръча вливане на първи чист ден от цикъла и ново вливане, ако на УЗ се види бременност.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #25 -: Юни 08, 2006, 09:53:37 am »
Мило Петенце, стига си се притеснявало излишно. Всичко ти е наред този път, не го мисли  :)
Хайде чакам те в Плевен за вливането  :D
*

лили

• 2151
« Отговор #26 -: Юни 08, 2006, 10:21:42 am »
Цитат на: FreshBreeze
Лили, и на мен Конова ми препоръча вливане на първи чист ден от цикъла и ново вливане, ако на УЗ се види бременност.

да де ама тя не е правила преди това (преди положителния тест) ако съм разбрала правилно. иначе и аз трябва да направя трето при положителен тест.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #27 -: Юни 08, 2006, 11:42:33 am »
Да,Лили не съм правила вливане до сега-не знам защо.Доц.Конова ми каза чак след положит.тест да ги правим.Предполагам защото не са ми прекалено завишени стойностите на анти-кардиолипина...Не знам.
П.П Благодаря ви за подкрепата! :)
*

лили

• 2151
« Отговор #28 -: Юни 08, 2006, 13:05:01 pm »
ами то мойто си е малко и лична изгода. колкото повече чета за успели преди мене с проблеми близки до мойте толко по-добре се чувствам и повече се надявам и за себе си... :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #29 -: Юни 08, 2006, 13:27:53 pm »
Лили, ами то е нормално бе...аз пък нещо обратно напоследък...две неуспешни, уж с подготовка...все едно на мен се случи...
Пиера, в теб ни е надеждата!
Стискам палци, миличка!
*

лили

• 2151
« Отговор #30 -: Юни 08, 2006, 15:37:56 pm »
там е лош късмет. другия цикъл ще стане. няма как.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #31 -: Юни 13, 2006, 23:00:37 pm »
Днес ходих на док.Бях 100% сигурна за какво отивам-а именно да се разберем ще правим ли кюретаж или ще чакам да се чистя сама.И като лягам да ме гледа с УЗИ-то...док казва,че плодния сак си расте и си отговаря напълно на седмиците 5 г.с и 5 дни.ОБАЧЕ кървенето вече си е налице-преди 3 дни прокървих по-силно и вече 2 дни кървенето ми е като 1 ден от цикъл,само че много тъмна кръв-като шоколад 8O .Ще се побъркам....Док ми каза ПАК да чакаме и след 10 дни пак да отида да видим дали ще има пулс(ако не съм абортирала дотогава....).Това чакане ме убива-агонията ми е пълна.А аз още преди 3 дни си спрях Утрогестана,щото нали чакам по-бързо да абортирам :cry:
От всичко само 1 нещо ме изумява-каква е тази черна кръв?Полудявам ли?Две неуспешни бременности до сега,ама такава кръв...При все, че първата ми беше със страшен кръвоизлив-все едно ме бяха разпорили(ама големи глупости пиша,но като съм в нервни кризи :evil: )
Знам,че нямам шансове-реалист съм и не вярвам в чудеса...
*
« Отговор #32 -: Юни 14, 2006, 00:07:02 am »
Скъпа, толкова се надявам да се оправят нещата, но тази тъмна кръв хич не ми харесва. При мен пред последния аборт протече по подобен начин с много тъмна кръв. Все пак дано при теб да не е така. Надявам се кървенето да спре. Ти приемаш ли хепарин, може  и да си писала, но не се сещам.
*
« Отговор #33 -: Юни 14, 2006, 00:12:56 am »
Добре дееее, док не ти ли каза днес да започнеш отново утрогестана ?  8O
Мило Петенце, искренно се надявам този път нещата да стигнат до успешен финал.
Дано, дано, дано
*

adi

• 7710
« Отговор #34 -: Юни 14, 2006, 06:59:07 am »
Мила Пиера дано дано да се задържи!!!!!Стават чудеса!!!!!
Надявам се че продължаваш с Урогестан.........по принцип нетрябваше
да го спираш!От цялото си сърце ти пожелавам успешен край!!!!!!
Пиши как са нещата!!!!Ние сме с теб! :bighug:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  yahoo_17
« Отговор #35 -: Юни 14, 2006, 10:17:33 am »
Пиера, кураж и от мен!
Говорила ли си с Конова? Какво казва тя? Няма ли да слагаш Хепарин? А кой доктор посещаваш в Търново?
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #36 -: Юни 14, 2006, 10:31:56 am »
Пиера, докато ембриончето се развива нормално, шанс винаги има. негативният подход няма да ти помогне. моментално си продължи Утрогестана, който изобщо не е трябвало да спираш. много жени кървят, без да загубват бебетата си. кураж и успех!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #37 -: Юни 14, 2006, 11:21:51 am »
Да,док ми каза да продължавам с Утрогестана и азоще вчера го започнах пак,но перорално,защото каза,че може да ми дразни вагиналното приложение.Каквото стане.Единствено,че много ми се гади от този Утрогестан през устата като го взимам,дори понякога стигам до повръщане :evil:
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #38 -: Юни 22, 2006, 20:08:49 pm »
Пиера, кураж мила!Дано все пак всичко е наред!Щом продължава да расте-има шанс!
Стискам палци много!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #39 -: Юни 22, 2006, 20:24:09 pm »
Благодаря за подкрепата :) Аз хич не вярвах,че ще има пулс-ама той е налице :oops:  Страшно съм притеснена.И док каза,че много добре нараства сака и ембриото.Ох,дано...