Фанте, най-добре отиди на лекар!
За обличането - и аз като Парси.
За препаратите - благодаря за съветите! въпросът ми беше по-скоро дали не ползвате нещо по-специално от обикновените домакински почистващи препарати. например като тези, с които се дезинфекцират медицински помещения, плотове и маси в стоматологични кабинети и т.н, нещо от сорта. И ако да - колко са безопасни.
Мише, аз с хлоросъдържащите също имам проблем, но все пак ги използвах преди да родя. Сега не смея заради бебка. А Мистър Пропър не ти ли дразни, доста силно е ароматизиран. Аз много кашлям от него.
Иначе, най-безопасно за детето е наистина почистването само с вода. И по този повод мислих тези дни и реших, че ще си купя една парочистачка. Обикновена, има ги в Метро. нещо от рода на Стийм моп-а, дето го рекламират, но доста по-евтин. Получих добри отзиви. Все пак, ако някоя от вас има нещо подобно - ще се радвам да сподели.
Вени, при нас шапката също са проблем, но в известна степен е преодолим с шапка с връзки под брадичката. Другата хитринка е - качулка на якето върху шапката, но това е проложимо само в по-студените дни.
Момичета, искам да ви питам какво ви е мнениети за каските за прохождане? Дали си струва да взема такава за детето? Също ще съм благодарна за отзиви.