:)Колко е хубаво да сме си в къщи:)
Но най-хубаво е да сме там където могат да помогнат на дечицата ни:)
От днес вече и аз и Алекс сме си у дома:)
Пуснаха ни, без да ни изписват, защото ако се наложи следващите ден, два да ни приемат бързо:) Вече са здрави, но Алекс вдига отвреме навреме температура (не повече от 38) и немогат да разберат от какво е. Всички изследвания са му добре.
Изкарахме 10 кошмарни дни в инфекциозна болница. И не заради условията, които не са чак толокова страшни а и прекрасното отношение на целия персонал те карат да забравиш за удобства и единственото важно нещо да бъде оздравяването на децата.
Стреса, който преживяхме всички ме смаза първите 3-4 дни. И за първи път откакто се родиха изпаднах в паника в неделя през ноща преди да ни приемат в болница след като видях колко бързо се влоши състоянието им. За това имам вина и аз разбира се понеже 3 дни не казах на личната ни лекарка, че Алекс е с разстройство, мислейки, че е нещо напълно нормално след прием на антибиотик и докато се опитвах да не забравя на кой какво лекарство давам, пропуснах, че и това трябва да се лекува. Приеха и тримата по спешност. Алекс с пневмония и гнойна ангина, Дани с пневмония а Никол уж най-добре с бронхит и няколко спазъма.
Слава богу, всичко мина а децата са достатъчно малки за да забравят бързо, че белият цвят не е задължително за плач. Дани се засмя с глас едва вчера, но и сега стои само в ъгъла и като се отвори вратата бяга в другия край на стаята. Алекс пък, който никога не се е гушил в мен непрекъснато е отгоре ми и открихме нови игри с милувки:))))))) 1000 пъти на ден ми се пръскаше сърцето, като ги гледах в болницата изплашени и плачещи, но в същото време бях благодарна и спокойна, че сме там. И още 10 дни да ни бяха оставили шяхме да стоим без да гъкнем.
Никол беше любимката на всички, защото е най-оправната:))))))) научи се да бяга в големия дълъг коридор.
Благодаря ви за обажданията момичета. Ако знаете как ми помагахте само.
Пожелавам ви здрави деца и се пазете от безобидните настинки и болести.
Хубава седмица:)