Здравейте, момичета!
аз съм нова тук, но информацията, която намирам във форума, е повече от ценна, затова чета внимателно и питам само, когато се наложи!
Та проблемът ми е следният!
Вчера ми правиха цветна снимка, трябва да отбележа със съжаление, че нищо,което прочетох и знаех, не ме беше подготвило за ултра, мега -гадното усещане, което имах по време на манипулацията!Сигурна съм,че е строго индивидуално, пък и мен едната ми тръба явно се отпуши точно в мига, в който контрастното вещество мина по нея, та беше нечовешко!
Но никой не желая да плаша!
Изводите, които си извадих от тази снимка бяха, че явно боли, когато имаш проблеми!
Та оказа се, че и двете ми тръби пропускат, но са нагънати!И както каза Стаменов - не му харесват!
Тъй като при мен всички други неща са относително наред - овулации, спермограми и т.н, докторът ми препоръчва лапароскопия, за отстраняване на евентуалните сраствания!
Ама не разбирам, пък и толкова бях объркана, че не попитах!Когато има сраствания, не би трябвало да пропускат, нали?
А ако са нагънати, какво биха могли да им сторят чрез лапароскопията?Да ги изправят ли?
Извинявайте за тъпите въпроси, но понеже лапароскопията някак ме ужасява като интервенция, искам да знам какви са били вашите показания, за са подложите на тази операция и доведе ли до успех тя при вас!
Благодаря ви предварително за това,че сте мили, отзивчиви и търпеливи!