Е нали имаше масова кастрация, това е първото нещо, което бате Бойко направи. Все още повечето кучета, които виждам по улиците са с маркировка на ушитата и определено виждам все помашко! А по въпроса за стоте ми дай нула тогава, нищо никой да не прави, че да не сме цинични... А дали чрез реклама ще се изкарат парите или ти ще си ги извадиш от джоба като по циничен начин си ги изкарал, все ми е тая за мен е важна крайната цел, а и трафикът сам по себе си води само до натоварване на сървъра, не носи непременно печалба, колко от хората, които ще се загледат в рекламите въобще, пък, че да си купят, години наред съм си изкарвала парите с инетернет реклама, вече не става така! 100, ми много от животинските видове и толкова нямат останали по цялата планета благодарение на великото животно човека. или пък с великата максима всичко или нищо да оставя и котките ми в двора да гладуват, да не ги кастрирам, да не ги водя на лекар, ако имат нужда, че те и без това постоянно ги блъскат по улиците и, а се развъждат яко. Това е моят начин, това че кликам не ме кара да с чувствам по-добре психически, напротив, само ми напомня колко много ги има и колко безсилна съм.
А като се замислиш нали и тия хора дето помагат трябва да се хранят от нещо, посвещавайки от времето и енергията си за животните? Нали все от някъде трябва да се започне? Кой си затваря очите въобще, според мен това е по-скоро начинът да започнем да си ги отваряме.
Цинично, каквото ще да е, това е положението, всеки като дава, търси нещо и в дивата природа е така, въпросът е все пак някой поне нещо да дава, а не само да търси!