Ами хубаво, че
Илейни и
Вали пуснаха снимки, за да онагледят за какво става въпрос в някои болници.
Не задруго, а защото много кандидат-мами, не допускат че като се каже МИЗЕРИЯ - наистина става дума за мизерия, а не за поовехтели мебели и от сорта, а нормално изглеждаща болница не е равнозначно на "луксозно хотелче", а просто на нормална, чиста болница. Доколкото съм виждала снимки на ВИП-а на същата болница, разликата е че мазилката не пада само...а да и, че кихаш една хилядарка.
И не е въпросът дали можеш, или не можеш да издаяниш на такова място няколко дни - че всички можем, като няма накъде - ясно. Въпросът е, че това категорично НЕ Е нормален вид за болнично заведение и ако всички "махват с ръка" по темата - все така ще е. Ами и аз да съм шеф на АГ-Варна, ако не ми секват пациентките, въпреки така изглеждащите стаи...да не съм луда да вложа някой лев в ремонт, след като и така си ми върви бизнеса и никой не се оплаква. И самият вид - как да е, ама този вид предполага липса на елементарна хигиена, предпоставки за инфекции и пр., не е раУтата до лукса и глезотията просто, както често се изкарват нещата.
П.П. Всъщност, притежателките на авторските права на тези снимки, наистина да вземат да ги пратят на мейла на "Господари на ефира". С придружително писмо, къде се раждат децата на здравноосигурените българки в морската ни столица, при отрицателен прираст в България и медийно бълване откъде ли не, как държавата "стимулирала раждаемостта"...
Признавам, че бях виждала кенеф, с претенции за болница, ама и държавната в СЗ не е толкова зле