хайде и аз да се включа за Шейново.
д-р Сигридов ми препоръча 3 болници и съответно екипи.Токуда , Тина Киркова , Шейново.
Токуда не можехме да си я позволим финансово , в Тина Киркова си следях бременността и не ми се нравеше.Не знам защо избрах си Шейново и д-р Велев.
Относно него д-р Сигридов каза , абе и той ще си иска пари , ама поне е сериозен и ще ти дойде за секциото.Естествено аз се бях подготвила психически , ако раждането тръгне по-рано от предвиденото да ходя в Майчин дом.
Освен таксата от 950 лв. за избор на екип в Шейново ,платих и "личен хонорар" от 500 лв.на ръка на д-р Велев.
Свърши си работата перфектно , после идва при мен 3 пъти , информира ме за бебетата , смени ми лепенката и това беше.
Дори честно да ви кажа , като каза 500 лв., малко ми олекна , че няма да ме цака двойно за близнаци.
Не казвам , че това е начина , ама какво да правя ,къде трябваше да родя.
както и да е ,относно условията в Шейново ,бях в обща стая ,общо 5 човека,въобще не ми пукаше с кой съм , никой не ми пречеше , спях като пън.Вип стая естествено не можех да си позволя ,щеше да излезе около 500 лв. за моя престой. Така ,че минах естествено без нея.
Лошо мога да кажа за тоалетните ,тотална мизерия ,уж все бършеха , миеха.Голяма мизерия,там ловнах някакви гадории аз.
За персонала като цяло бяха добронамерени ,само една сестра след секциото ми се развика ,защото ги извиках да им кажа , че много ме боли , това след като се бях изкашляла зверски, можеше и по-нормално да ми го каже ,смятам ,че не съм някоя лигла.
Общо взето това беше.Децата стояха по 5 дни в кувьози ,изписах ни на 8 -мия ден след секциото , всички заедно