Слънчице, избери си ВИП стая.
1. Детето е при теб денонощно
2. Две момичета сте в стая/ на 7ет. май са по 4-5-6
3. Имаш си баня и тоалетна в стаята/на 7ет. е обща на етажа. След секциото няма да ти е до редене на опашка за тоалетна и баня.
[/quote]
Ники аз именно от гледна точка че бебето ще трябва да е постоянно при мен се притеснявам...И не не ме разбирай погрешно, че неискам да е при мен, а просто се притеснявам дали след секциото ще съм в състояние да се грижа адекватно за нея, а не защото неискам да се грижа за нея...
Също така понеже ми е първа бременност и се притеснявам как ще се справя с кърменето и си мисля, че ако съм с други мами ще може да разменим опит (или поне те де защото аз нямам такъв)...
И най-голямаото удобство заради, което се замислям за ВИП стаята е именно самостоятелната баня и тоалетна....
До колкото разбирам отношението на акушерките и сестрите е еднакво гадно независимо дали ще си във ВИП стая или не...
И като се познавам колко обичам някой да ми се прави на интересен и да ми се държи нагло и невъзпитано, тайничко се надявам да устискам и да не направя някой скандал на някоя "любезно" отнасяща се акушерка или сестра...
Само се моля на Бог всичко да мине добре и аз и малката да сме добре, а всичко останало си мисля, че ще го преживея някакси...След трудния път, който изминах, за да се сбъдне мечтата ни, след ин витро опитите, хилядите изследвания, инжекции и проблеми, които преминахме, все си мисля, че и тези няколко дни в болницата ще ги преживея....
В четвъртък съм на тонове при лекарката, която ще ме изражда в МД и мисля и с нея да се консултирам как стоят нещата с ВИП стаите и ще реша какво ще правя...