Доволна съм от д-р Лазарова.Някъде към 32 седмица се видях за пръв път с нея. Тя е завеждащ на родилното и е с най-голям опит от всички лекари в отделението. Към 35 седмица имах проблеми-контракции и кървене, което се оказа че е от серклажа. Д-р Лазарова ме хоспитализира, след 8 дни се наложи спешно секцио, тъй като водите ми изтекоха- прави ми го тя и д-р Илиев. Двете с дъщеря ми сме живи и здрави, за което съм и благодарна!Преди да я видя за пръв път бях чела, че е цапната в устата и груба- няма такова нещо! Изключително внимателна е, още след първата ни среща реших, че ще раждам при нея. Акп искаш, запиши си час при нея и сама прецени. В Токуда неонатологията е на ниво, така че бебетата ти ще са на сигурно място. Но не искам да ти създавам мнение предварително, срещни се с двамата и прецени. Едно от нещата, които ми направиха неприятно впечатление в Майчин дом беше, че в родилното посетители влизат по стаите и при бебетатата, а и двете ми деца са раждани през януари. В токуда пускат само таткото еднократно след като бебето се роди и после никакви свиждания в отделението-само отвън в едно фоайе.