0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Февруари е тук с положителни тестчета на куп (07.02 – 13.02)
« Отговор #60 -: Февруари 10, 2011, 09:55:20 am »
Serendipity, всеки момент очаквай. На мен на 3-и ден винаги след спирането му.
*
« Отговор #61 -: Февруари 10, 2011, 10:05:58 am »
Добро утро и от мен.
Лиони, Краси, супер са закуските. Взимам си и от двете.
Рени, късмет. Аз лично трудно се оправях и ми се налагаше да търча до тоалетната. Дано по-бързо ти мине, че мен ме караше до към средата на 4-ия месец.
Да не се отклонявам много от темата :wink:. Пожелавам ви на всички хубав и усмихнат ден.
Поръсвам ви с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #62 -: Февруари 10, 2011, 10:06:50 am »
Serendipity, всеки момент очаквай. На мен на 3-и ден винаги след спирането му.
Благодаря, Гери! :)))
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #63 -: Февруари 10, 2011, 17:46:40 pm »
Здравейте и от мен  :wink:
От няколко дена не пиша, но ви чета - бъдете сигурни.
Котаранке, това ми прилича на едно нещо наречено "имплантиране" дано да е това.
И тук да напиша Сариииии искам вече да знаааааам.  :lol:
Реничка, това е най-хубавото неразположение на света, нали?  :wink: Но ти пожелавам да поотихне разбира се
Марийче, стискам много силно палци за инсето и то да е успешно. Ти за първи път ли си на стимулация с Клостил?
Витанова, съжалявам, че така са нещата при вас  :( и ти пожелавам в най-скоро време всичко да се оправи и да започнете наново с опитите.  :wink:
Момичета да ви споделя нещо, ще ви се стори тъпо ама... Много ми липсват нашите бивши бременелки.Зная, че е нормално ама... липсват ми :(
Ух айде чао от мен .Целувам ви

« Отговор #64 -: Февруари 10, 2011, 21:18:35 pm »
Йолинка, единствено това ме успокоява...но не го пожелавам това гадене на никой...като парцал съм

*
« Отговор #65 -: Февруари 10, 2011, 21:39:07 pm »
Ооооооооооо Йоли ти се появи сладурка  :lol:
И на мен ми липсват , ама така е :lol: много се заръжахме в тая тема
и аз искам всички да пръскаме вирусчета , ама...... скоро и това ще стане, убедена съм
А Йоли ти какво правиш мила с твоя цикъл ???????????????
Re: Февруари е тук с положителни тестчета на к
« Отговор #66 -: Февруари 10, 2011, 22:21:47 pm »
Здравейте момичета, и аз да се включа днес :)
Първо, ioly  :youwoman: четеш мисли, да знаеш... на мен така ми се искаше някой да го подметне :) Силно се надявам да е било това.
vitanova_1981 Стискам ви палци всичко да се оправи по- скоро, много ми стана криво като прочетох за ситуацията.  :hug2: Благодаря ти и че ми навестяваш графиката.
Женя Наблюдавам хубаво повишение на БТ, май все пак е имало Овулация, сега ни остава само да чакаме  :goodluck:
renito86 Ти къде мериш БТ че е толкова ниска при теста?
gergana :-) Успех на спермограмата :) зная че е много трудно да се убеди мъж за нещо, за което си е наумил че не може да стане.

Аз съм в голям стрес, тази сутрин едва погледнах термометъра, много ме е страх да не спадне БТ, тя и без това едва сега се покачи... а и това зацапване... не знам, по ревах си малко днес. Не че няма за какво да мисля, ама... аз все това правя, и БТ меря през 1 час да не вземе да спадне. Ужасно е.
Аз закъснях за закуската днес, а май не сервирате вечеря  :hungry: ...
Приятна вечер ви пожелавам. Целувки.
« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 22:26:03 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #67 -: Февруари 10, 2011, 22:51:00 pm »
Момичета, много съм притеснена.Моето слънчице след 10 дена (на 21-ви) ще го оперират.Има варикоцеле вляво и киста вдясно.Ще се побъркам, не знам какво да правя, но много се притеснявам за него.Лекаря му е казал, че по естествен начин няма да стане, (би станало с инсеминация или инвитро) или операция да му направят, щели откъм корема да му режат вена.Днес пък един негов приятел му каза, че после можело да не му става и и оттова още повече се притесни.Никак не му е лесно и на него, той досега не се е оперирал от нищо, на 35г е.Моля ви дайте ми съвет, мнение дали наистина всичко ще е наред.Доктора също му е казал, че ме дава 90% шанс после да си имаме дете по нормален начин.

« Отговор #68 -: Февруари 11, 2011, 06:51:11 am »
Добро утро,
Заповядайте на закуска,
Златен дъжд - щом лекар е казал че след операцията ще имате 90% шанс, значи трябва да опитате, стискам палци всичко са е ОК
Лек ден
*
« Отговор #69 -: Февруари 11, 2011, 07:36:13 am »
Добро утро и от мен! :)
Лиони, сервирала си чудесна закуска, благодаря!
Златен дъжд, доверете се на лекаря си и успешна операция на съпруга ти!
На всички пожелавам един весел и усмихнат февруарски ден! :bighug:
« Отговор #70 -: Февруари 11, 2011, 08:08:29 am »
Добро утро и от мен!
Лиони мерси за закуската-включвам се и аз.
Златен дъжд слушайте доктора той няма да ви подведе-щом е казал,че има шансове значи е така.
Котаранке надявам се това зацапване да е от онези,които предвещават хубавата новина.
Марийче, стискам много силно палци за инсето и то да е успешно. Ти за първи път ли си на стимулация с Клостил?

Йоли миналата година бях на стимулация с клостил(в различни дози) и дуфастон,но резултат така и не видяхме въпреки хубавите фоликули.Д-р Даскалова каза,че такава стимулация прилагат единствено ако е последва инсеминация,което при нас естествено нямаше и просто е било безсмислено това стимулиране.Сега когато сме под техен контрол(д-ри Даскалови)се надяваме нещата да се развият в добра посока за нас.
Момичета аз изчезвам-стягам куфарите за Пловдив.Днес ни е следващата фоликулометрия и ще се наложи да поседим там,че живот и здраве другата седмица ще правим процедурата-от сега нямам търпение,а после като трябва да чакам резултата незнам как ще изтрая.Моля се,надявам се вече това да е нашия месец.Да ме мислите ейй. :D
Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички. :bighug: :bighug: :bighug:
Лек ден!
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 08:10:15 am от mariq_81 »

*
« Отговор #71 -: Февруари 11, 2011, 08:20:03 am »
Добро утро и от нас!  :D
Лиони, както винаги закуската е перфектна! Благодаря! :D
Мария81, стискаме палчета за вас! На правилното място сте! А за чакането на резултата не се притеснявай, ние сме с вас! :wink:
Дъждец, има много такива истории със завършек сладко бебче!  :wink:
Ето виж една от тях - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=855.0
Вярвайте в доктора си! :wink: Успех!
На всички спорен петъчен ден!
Ето и доза от вируси за всички ви -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*
« Отговор #72 -: Февруари 11, 2011, 09:20:13 am »
Добро утро момичета!
Лиони, супер закуска, взимам си веднагически :))
Миме, стискам палци за вас, в много добри ръце сте.Много късмет и успех ти желая...пък за чакането, всички ние ще чакаме с теб после ::)) :crossfingers:
Златен дъжд, надявам се, че всичко ще е наред. Щом лекарят казва, че дава шанс, значи има!!! Мой приятел след същата операция и след 4 годишен стерилитет с жена му, те вече са горди родители на 2 деца :)...последното се роди вчера!!! Така, че никакво отчаяние  :bighug:
Котарана, дай Боже зацапването да предвещава това, което всички чакаме ... мисля, че е от това мила и ти стискам палци  :crossfingers: :crossfingers:
Витанова, на теб ти желая в най-скоро време да се справите със затрудненото си положение ....всеки изпада в такива моменти, много гадно :( и много скоро да се завърнете на фронта!!!
Чудесен петъчен ден на всички сладуранки  :balk_104:
« Отговор #73 -: Февруари 11, 2011, 09:36:55 am »
Добро утро и от мен!
Благодаря за прекрасната закуска!
Ами аз тъй като чета какво са писали момичетата освен да се присъединя към тях(за да не повтарям и аз същите неща)
vitanova_1981,Златен дъжд,Котарана,Мария81 стискам ви много палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и ви изпращам цялата си положителна енергия.Смело напред!!!!! :bighug: :balk_21: :grouphug2:
Лек и ползотворен ден на всички!
*
« Отговор #74 -: Февруари 11, 2011, 09:49:40 am »
Добро утро
Лионка благодарско за закусчицата отново  :), Гери успех със спермограмата, Златен дъжд, не унивай, това е хубаво, защото после шанса за бебе е мноооого голям, що мъже са оперирани, няма страшно, ще се справите, да лошо звучи операция, ама е за добро, стискам палци всичко да е наред. Котенце много добре се движиш миличка, само това зацапване от какво е , ама понякога така се получава,когато има бременност  :D, Витанова, чакаме те миличка да се завърнеш, не се тревожи, всичко ще се нареди :wink:
Оооооо Пете ти се появи  :lol:
Миме стискаме мнооооооого и тази и другата седмица - няма да пускаме Успех
Лек ден милички и Честит ви петък, Гардже не съм те забравила миличка  :wink:
*
« Отговор #75 -: Февруари 11, 2011, 09:54:54 am »
Тук съм бе Жени, къде ще ходя?  :wink:
..... Гардже не съм те забравила миличка  :wink:
Хихихих, и аз за нея си мислех  :wink:
*
« Отговор #76 -: Февруари 11, 2011, 10:35:13 am »
Привет и от мен.
Лиони, отново си се справила страхотно със закуската. Сядам на масата да си хапна.
Златен дъжд, спокойно мила. Както са ти писали и другите щом доктора е казал че има шанс значи не трябва да се притеснявате. Пожелавам операцията да мине леко и когато мъжо се възстанови да се похвалиш с хубави новини.
Котарана, много стиснати палчета това зацапване да е предвестник на едни хубави две черти. Пък и БТ върви добре. Пу-пу-пу.
Мария и на теб много стиснати палчета. Хайде и ти да се похвалиш скоро.
Хайде стига съм ви изброявала. На всички желая много късмет и с малката палавница ви стискаме палчета. Хубав ден ви пожелавам и ви поръсваме с доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #77 -: Февруари 11, 2011, 10:36:57 am »
Добро утро, момичета!
Миме, стискам палци и ще чакаме новини като се завърнеш!
Витанова, дано бързо се оправят нещата при вас!
Златен дъжд, и аз като другите момичета съм сигурна, че е за добро, преборете се с това и напред към  :bfp:
Жени, графиката ти много ми харесва  :wink:
Serendipity, докъде стигна с лечението? Кога ще правиш повторни изследвания?
При нас положението е много зле - скандал след скандал, не знам изобщо дали ще стигнем до изследванията в понеделник и дали има смисъл всичко това... Няма да отменям часовете пък каквото стане...
Хубав ден на всички!
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 10:38:36 am от gergana :-) »
*
« Отговор #78 -: Февруари 11, 2011, 10:53:18 am »
Привет, Гери! :) Днес ми е последният АБ и след 10 дни ще правя пак изследване за уреаплазма и микоплазма. А иначе все още си чакам менструацията, за да проследим задържания фоликул. Това е засега. :)

Съжалявам, че при вас нещата не се подобряват. До понеделник има време, не губи надежда. И не се отказвай - има смисъл да се изследва всичко, дори с цената на някои битови разправии. Ето, толкова много инат-съпрузи най-после скланят на пустата спермограма. Успех и в понеделник ще те чакам с хубави новини! :)))
« Отговор #79 -: Февруари 11, 2011, 17:07:29 pm »
Привет,момичета!
Миме,много,ама много много стиснати палчета от нас,дано всичко мине успешно!!! :crossfingers:
Котарана,днес май го няма вече зацапването ;)  :crossfingers:
Ох,май няма да мога да ви изброя всички,но да знаете,че мисля всяка една от вас.Успех,милички,и дано скоро се похвалите с положителни тестчета :)
Момичета, не ми е за тук въпросът, но все пак...
Колко дни след спиране приема на Дуфастон идва менструацията? От 3 дни имам ПМС и все още нищо. :( За първи път я чакам с такова нетърпение, за да продължа с изследванията. :)))
На мен ми е идвало и на 11-ти ден от спирането му.Три месеца го пих-и трита месеца ми идваше различно.
Хайде и малко вирусчета от нас  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]