Ох, момичета каква объркана стана тя.Отидох ме по сума ти лекари, които ни изплашиха и двамата.Да речем, че при мен е по-лесно - ще пия лекарствата 2.5 месеца и да се надяваме да ми е в норма TSH тогава.Но при мъжа ми е толкова сложно - налагат се 2 операции, възстановяване, чакане. Варикоцеле - 3-та степен, това е диагнозата за едното, а кистата е на главата на епидидима която направо се е отделила).Всичко това, заради едно мълчане.А имахме други планове.Искаше ми се да родя преди да стана на 30г. (през Май ставам на 29г.), просто ме притеснява, рисковете стават повече, страх ме е дали всичко ще е наред.Съжалявам, че не направихме изследванията още миналото лято.Сега щяхме да сме доста по напред с нещата.А и днес като чух нещо, побеснях вътрешно.Днес свекърва ми (тя също вече знае за планираната операция) е казала на мъжа ми, че са й казали още като е бил бебе, като стане на 12-13г. да го заведе да го оперират, а тя не го е завела.Ако го беше завела, едва ли щяхме сега да имаме тези проблеми, тревоги и страдания... А и щеше да му спести всичко това, което сега преживява, а и аз покрай него... Може ли такава безотговорност от нейна страна ?
п.с. ЧЕСТИТО НА САРА !!!