Посмях се искрено
. Говорите за гърди, при мен такова нещо почти не остана
Първо това стопих.. А с подходящ сутиен знаете само вие и още един човек.. Мъжа ви
. Каза, че илюзията му харесва
не се впечатляваме особено на тази тема, други неща са важни в момента.
Мише, аз също бих се замислила да се кача. Какво правим... бягаме далече.
Спомням си в техникума на стълбите едно момче ми пойска цигара. Казах му, че в магазина има да си вземе. Отговорих му така, защото начина по които пойска беще много груб и нахален. Започна да размахва пистолет и да ми обяснява как ще ме гръмне. Аз и сега съм си идиот и тогава постъпих по същия идиотси начин. Казах стреляй, нали си отворен и си влязох в училището. След около две минути се изсипаха 2 коли на военна полиция и 2-3 на полиция. Писах си дълго обяснение. оказа се че младежа е друсан и избягал от военна служба. тате имал оръжеен магазин.. и случайно му е изчезнал един от пистолетите..
Сега си казвам, че бих си дала и кутията и бих избягала, но знаете ли след това какво си мисля. Безпомощните жени предизвикват насилниците и ненормалните. Те търсят точно такъв човек, за да докажат в момента колко са отгоре. Мисля си, може би в онзи ден по този начин си помогнах..
Другото което гледах, беше едно филмче по Дискавъри. Много полезно беше за мен. Как да оцелеем в търговски център при терористичен акт. Имаше един мъж, които изведе група хора, като разиграваха различни сценки. Например накрая когато излизаха от сградата имаха пистолети, които бяха взели от убити хора в престрелки. Та с тях се защитаваха от "лошите". Преди обаче асансъора да се отвори, свалиха оръжията на земята и вдигнаха ръце. Идеята беше, че независимо дали долу има полицаи или терористи, ако държът оръжие ще ги застрелят и ей такива дребни нещица, които биха ни били особено полезни.
По принцип аз ползвам два метода за избягване на подобни ситуации. Работата ми го изисква по един или друг начин и оттам съм доста наблюдателна.
Следя погледа, много издава какъв човек седи срещу теб. Следя реакциите и се опитвам да ги предвидя. Ако усетя проблем разсейвам с усмивка и се опитвад да започна тъп разговор и да се измъкна тактично. Да привлека вниманието на други хора и т.н. Да не дава господ да се случва разбира се
Извинявам се за дългия пост, но подхванахте отново тема, по която напоследък особено размишлявам