Здравейте и от нас!
дано болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват.
След като всички изкарахме ужасния грип, мен и Антъни се опитва да ни събори нещо друго, май стомашно
Но не му се даваме за сега.
Днес бях на първа родителска среща.
от 8 до 10 ме оставиха да наблюдавам какво правят децата, беше ми много интересно, защото видях моите бандити в различна светлина.
някои неща ме впечатлиха - подреждат се нещата и играчките - удома не го правят, освен много рядко.
Сами се обличат напълно - когато са с мен, искат аз да ги обличам.
Преди да започне учебния процес, се пуска химна на Канада по радиото и всички стоят прави и се опитват да пеят.
Преди да започнат, си записват имената на един лист/sign in list/Моите го правят съвсем успешно
Спазват всички правила, които са поставени от учителката.
"Другарката" ми каза да наблегна на някои неща -за Антъни специално - и ми каза само във вид на игра.За Боби нящаше никакви забележки - освен че е много кротък и спокоен, бил "old soul", имал изказ все едно възрастен....
Аз за Антъни имах притеснения, защото той сякаш си живее в негов свят, но всъшност днес видях, че той е общителен , особено с дамите, което ме успокои.
Така че днес беше един хубав, образователен ден.
Желая и на вас здраве и повече усмивки
П.С Забравих да вметна за кризисните периоди - в нашето семейство Боби не е имал, докато Антъни си ги има постоянно, мрънкане,тръшкане,капризи от всякакъв род, хленчене, хвърляне на неща...ит.н