Здравейте и от мен,
И така дойде моят ред да попитам моите момичета какво могат да ми кажат преди да отида при гинеколога, че в тези адски жеги не мога и направление да си изкарам. Какво се случва при мен. Та значи през 2008 година ми откриха поликистозни яйчници. Доктора ми препоръча дуфастон, за да ми дойде цикъла - пих го всичко мина ок, след това си направих и хормонални изследвания - всичко беше в нормата. Преди две години пак имах проблем с м.ц. пак стана нередовен и тогава, отидох при друг лекар, който ми предписа Оргаметрил пих го по схема 2х1 в продължение на 5 дена и тогава ми дойде цикъла беше точен като часовник приблизително идваше на време - 36 дни. Тогава имаше съмнение за поликистозни яйчници, много рядко ми закъснява. Питах и лекаря, дали за в бъдеще, ако пак така се случи да се забави без да съм бременна, защото този месец на 11 направих тест - отрицателен, имах и на 11-ти този месец т.нар. розово зацапване, мога да си предизвикам отново да ми дойде М.Ц., обаче какво се случва. Снощи ми беше последният прием на Оргаметрил, днес трябваше да ми дойде, но не идва. чувствам се много замаяна, така пише, че оргаметрил предизвиква замайване и м.ц. го няма, от тук нататък какво да правя? Да търча ли тия дни при доки да ме види на видеозон или да изчакам евентуално още няколко дни? От време на време на време изпитвам частични болки от ПМС и толкова. Напоследък имах и изключително силно нервно напрежение от битов характер, точно, когато трябваше да ми дойде - имах проблеми, които така или иначе явно повлияха на м.ц.
Ще се радвам някоя от Вас да ми каже, дали е имала подобни симптоми. И какво да направя, освен, че да търча на лекар, но ако има и нещо друго да ми каже
Тежа 78 килограма за ръст 160, на 28 навършени години съм. Опитвам се да сваля и килограми, от един месец насам, но нищо не става пия тези хапчета на Акай, но нищо не помага, а имам много ходене и въобще не се заседявам на едно място.
Още веднъж благодаря.