0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Графиката на polisia
« -: Февруари 04, 2011, 08:50:11 am »
Здравейте! Ще се радвам да ми споделяте своите впечатления от моите графики...

Fertility frend определи много ранна овулация на 8-ми ден  :ask:, но Baby plan ru "мълчи" и нищо не определя. Вие какво мислите?
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 08:51:48 am от polisia »
Re: Графиката на polisia
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2011, 12:52:03 pm »
Според графиката ти О може да е била на 8-9 ден..все пак е хубаво да се види следващите дни дали БТ ще си остане висока :)

*
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2011, 17:00:49 pm »
Според графиката ти О може да е била на 8-9 ден..все пак е хубаво да се види следващите дни дали БТ ще си остане висока :)
Подкрепям  osi_9

*

polisia

• 291
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2011, 19:10:34 pm »
Благодаря ви момичета! Аз се притеснявам, че е толкова рано овулацията. Но пък по-добре да е рано, от колкото да няма...
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2011, 21:47:36 pm »
Аз също мисля, че О. е била на 8-9 ден. На мен babyplan не ми отчита вярно, но датата определена от fertilityfriend съвпадна с видяното от док на последня ми преглед, така че се доверявам на него :wink:. Стискам палци да се е получило!!!
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2011, 22:23:03 pm »
polisia Аз също мисля че е бил 9ти ден. Стискам палци да са се "излюпили" яйчицата и всичко да е ОК.
Чела съм за много подобни ранни овулации, даже в "Бременните графики съм виждала", така че няма от какво да се притесняваш.
Целувки и късмет.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

polisia

• 291
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2011, 08:36:48 am »
Благодаря ви, момичета.  yahoo_33. Стискам ви палци и на вас!
*

polisia

• 291
« Отговор #7 -: Февруари 11, 2011, 14:56:30 pm »
Здравейте! Според вас има ли смисъл да се надявам, че се е получило при тази разлика между двете фази под 0,3 градуса? А и от два дни БТ спадна леко...
Целият ми цикъл е супер шантав, особено ако овулацията е била на 8 ден, както "казва" FF.
*

• 1357
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2011, 15:04:55 pm »
polisia, разбира се, че има за какво да се надяваш! Това за разликата в двете фази и мен ме вълнува, дано някой ни обясни повече :wink:

:goodluck:
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 15:08:39 pm от gergana :-) »
*

polisia

• 291
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2011, 15:12:22 pm »
polisia, разбира се, че има за какво да се надяваш! Това за разликата в двете фази и мен ме вълнува, дано някой ни обясни повече :wink:
 :goodluck:
Благодаря ти! Аз доколкото зная, по-високата температура се дължи на повишено количество прогестерон. Но пък при мен този цикъл БТ беше по-висока и в първа фаза. За това се чудя и мая...  

Пожелавам ти много успех и на теб!
*

• 1357
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2011, 15:21:01 pm »
Аз някъде бях чела, че малката разлика се дължи на недоброто функциониране на жълтото тяло(доколкото си спомням, дано не пиша глупости в момента). И се надявах с приема на Дуфастон разликата да се увеличи, но това така и не се случи при мен.
Във всеки случай - докато няма М. надежда винаги има :wink:
« Отговор #11 -: Февруари 11, 2011, 20:03:51 pm »
polisia,мила,графиката ти изглежда страхотно.А за тази разлика м/у двете фази-ами погледни моята графика.Това беше месеца,в който фф и бейбиплан изобщо и не засякоха да е имало О,добре,че правихме фоликулометрия.А Дуфастона на мен изобщо не ми повлия на температурата.Разгледай ми и другите графики,но аз така и не съм имала месец с голяма разлика.Успех,миличка,дано това е твоя месец!!!
[/url]
*

polisia

• 291
« Отговор #12 -: Февруари 11, 2011, 23:11:03 pm »
gergana, и на теб желая :goodluck: :crossfingers:

krasi(ahiito), твоята бременна графика много я харесвам, заради по-ниската БТ и от време на време я поглеждам за успокояване! Благодаря ти за обнадеждаващите думи! :wink:
*
« Отговор #13 -: Февруари 13, 2011, 17:34:47 pm »
УСПЕХ МИЛА!!ГРАФИКАТА ТИ ВЪРВИ ОТЛИЧНО!! :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #14 -: Февруари 13, 2011, 22:19:09 pm »
Polisia, като по ноти е мила, графиката!!! Много,много искам да чуя от теб, че теста е  :bfp: :crossfingers:
*

polisia

• 291
« Отговор #15 -: Февруари 15, 2011, 12:55:18 pm »
Момичета, БТ взе да пада. Днес и вчера я мерих 30 минути по-рано, но май това е без голямо значение. Правих и тест от най-обикновените и беше отрицателен. Е, може и да е било рано, ама все си мисля, че ако има нещо, би показало поне бледичка чертичка...
Явно и този месец не е моят. Доста съм отчаяна вече и явно без АРТ процедури няма да се размина...

Много ви благодаря за милите думи и пожелания!  :bighug:
« Отговор #16 -: Февруари 15, 2011, 13:10:10 pm »
Миличка, какви са тези тестове "от обикновените"? Четох във форума и за тестове по 90 ст.
Аз ли все супер скъпи купувам ?@?#?@
Не се стряскай от БТ, нормално е да варира, докато не дойде вещухата надежда има, а и както казват другите момичета тест се прави след закъснението /а аз също искам по- рано да го направя/.
Стискам палци да се изненадаш много скоро :)
Да допълня, ако мериш БТ по- рано е възможно да е по ниска
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #17 -: Февруари 15, 2011, 13:28:26 pm »
polisia не се притеснявай толкова ,не ти е паднала значително БТ, може да е раничко за отчитане все още , изкачай  не си мисли веднага че не е вашия месец това,защото може и да е , важното е да мислиш положително ,защото действат по добре от колкото да се тормозиш.
kotaranata има евтини тестове по 0.50-0.90ст ,които са си едновремешните лентички, а не касети.
*

polisia

• 291
« Отговор #18 -: Февруари 15, 2011, 13:37:40 pm »
plamak, мерси! Наистина е най-добре да се мисли положително.

kotaranata, благодаря ти за стиснатите палци! Аз винаги съветвам да се правят тестове след закъснение и да не се бърза, но когато става дума за мен - еми изкукуригвам и изобщо не си слушам собствените съвети.
А пък евтини тестове от 0,65 лв. и 0,90 лв. има почти навсякъде, но повечето аптекари изобщо не ги предлагат.
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 14:32:22 pm от polisia »
*

polisia

• 291
« Отговор #19 -: Февруари 16, 2011, 16:56:34 pm »
При мен нещата се върнаха в начален старт. Ако кажа, че съм спокойна и не съм ядосана, ще излъжа. Но пък всяко зло - за добро и нов цикъл - нов късмет.
Единствено се чудя каква е тази моя лутеална фаза - всеки път е с различна дължина - от 12 дни до 16?