Tarja моите най-дълбоки съболезнования
Ужасно е, немислимо е, но се случва и тогава трябва да се съхраниш заради детето си, заради семейството си, заради себе си.
Ужасно е когато останеш сама, ужасно е когато детето заспи и нямаш вече начин да разсееш мислите си.
Наплачи се, накрещи се ако трябва, излей мъката и гнева си, ще олекне само за минута, но после ще станат две минути и постепенно ще приемеш да си спомняш за нея като за красивата, топла и сърдечна баба, която си познавала.
Знаеш ли, ще сънуваш, ще я сънуваш много и ще си благодарна на тези сънища, защото ще ти носят радост, ще я усещаш близо до теб духовно. И до днес почти всяка вечер си говоря с моите баба и дядо и им разказвам някои важни неща. И плача, свикнах да плача за тях, защото много, много ми липсват и след сълзите се замислям, че бих искала да изживея живота си така, както те изживяха своя - силни, непоклатими в увереността си, че ще се справят с всичко, моят пристан, моите родители.
Да, родители, защото въпреки, че не ме родиха са направили за мен хиляди пъти повече от колкото собствените ми родители.
Прегръщам те силно мила, оставяй всяка вечер за нея чаша вино или каквото там обича, ще я усещаш на вашата трапеза. Когато баба си отиде оставях всяка вечер по нещо сладко и чаша вино. Когато дядо ме напусна оставях вино и цигара.