0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Изследвания в Бургас
« -: Май 30, 2006, 17:42:28 pm »
Здравейте!
Интересува ме къде в Бургас мога да направя изследване за хламидия, както и спермограма за съпруга ми? Предварително благодаря на всички, които ми помогнат.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Изследвания в Бургас
« Отговор #1 -: Май 31, 2006, 07:43:56 am »

Здравей,ако говориш за специализирана лаборатория по репродукция тук,в Бургас,то няма такава.Спермограма можеш да  направиш в "Лина".Намира се на ул."Републиканска" ,срещу  Еврошоп.Или в лабораторията срещу хотел Космос.А хламидии пак на Републиканска,но малко по-нагоре,към новата поща/как не се сещам номера  :? /Успех.
Изследвания в Бургас
« Отговор #2 -: Май 31, 2006, 08:33:41 am »
Благодаря, Карелия за информацията. :)
*

kareliya

• 542
Изследвания в Бургас
« Отговор #3 -: Май 31, 2006, 08:38:08 am »

Пак заповядай  :wink: .Между другото в петък се събираме момичета от Бургас.Чувствай се поканена  :D
Изследвания в Бургас
« Отговор #4 -: Май 31, 2006, 08:50:27 am »
Благодаря за поканата. А къде се събирате? :)
Изследвания в Бургас
« Отговор #5 -: Май 31, 2006, 08:52:10 am »
Благодаря за поканата. А къде се събирате? :)
*

kareliya

• 542
Изследвания в Бургас
« Отговор #6 -: Май 31, 2006, 09:13:18 am »

Теньовата къща в Славейков,петък в 19.30ч.
Изследвания в Бургас
« Отговор #7 -: Май 31, 2006, 09:28:56 am »
Жалко, този път няма да стане, но си запазвам правото за следващия.
Приятно изкарване ви желая и не прекалявайте с алкохола. :D
*

kareliya

• 542
Изследвания в Бургас
« Отговор #8 -: Май 31, 2006, 09:40:15 am »
Цитат на: svangemi
Жалко, този път няма да стане, но си запазвам правото за следващия.
Приятно изкарване ви желая и не прекалявайте с алкохола. :D

:drunk:  Благодаря
Изследвания в Бургас
« Отговор #9 -: Юни 09, 2006, 12:47:56 pm »
:hello2:
От 8 сутринта звъня на д-р Калчева за да си запазя час, а никой не отговаря...Да не би да има нов телефон? В момента звъня на 84 08 08. И друго ме интересува, дали работи през почивните дни? Спешно трябва да ме прегледа гинеколог.  :help1: До сега съм ходила при д-р Градева, но тя няма УЗ.
Изследвания в Бургас
« Отговор #10 -: Юни 09, 2006, 13:47:06 pm »
Най-накрая успях да се свържа, но се оказа, че д-р Калчева е в отпуска до 13.06.  :(  Така че ще търся други варианти.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Изследвания в Бургас
« Отговор #11 -: Юни 09, 2006, 13:59:51 pm »
В Оксикома имат узи,в Ел Масри също.Ако проблема ти е спешен - не отлагай.Има много лекари в Бс,имащи вагинален ултразвук.
Изследвания в Бургас
« Отговор #12 -: Юни 09, 2006, 14:29:22 pm »
Благодаря Наиема за информацията. На мен не ми трябва вагинален ултразвук. Появи ми се странно течение, с много бледорозов цвят, както и болки ниско долу. Притеснява ме да нямам отново проблем с шийката на матката или пък някоя киста.  Течение с такъв цвят по това време на месеца за мен е необяснимо. По принцип от няколко години винаги преди менструация ми тече кафеникаво течение, но сега е още рано за това. Ако е киста ми трябва УЗ, за да се установи, нали?  :roll:
*

naiema

• 998
Изследвания в Бургас
« Отговор #13 -: Юни 09, 2006, 14:34:56 pm »
Да,кистите се виждат на узи.Ами не отлагай.Отиди на лекар , за да не се притесняваш какъв е проблема.
Успех!
Изследвания в Бургас
« Отговор #14 -: Юни 09, 2006, 14:39:50 pm »
Благодаря Наиема! Ще гледам още днес да разкрия проблема.
*

naiema

• 998
Изследвания в Бургас
« Отговор #15 -: Юни 12, 2006, 17:01:19 pm »
svangemi,мила,как мина прегледа?Дано всичко да е било ОК и да си имала напразни притеснения.
Изследвания в Бургас
« Отговор #16 -: Юни 13, 2006, 09:46:19 am »
Здравей Наиема!  :balk_64:  Благодаря ти, че се интересуваш.  :thankyousign:  Аз както винаги проявих небрежност по отношение на моето здраве. Не ми е за първи път де. Виж за близките си съм много стриктна и мрънкам до последно да вземат мерки. Значи от петък започнах да си правя промивки с тетра и още в събота ми спря това розово зацапване. Напълно съм наясно, че това е временно решение на проблема. Истината е, че не ми се ходи при др. доктори, защото те ще предпишат някакво лечение, а ми се иска да започна на чисто при  д-р Калчева. Иска ми се да ми се назначат всички необходими изследвани, да се види дали не образувам кисти. Още повече графиката този месец хич не ми харесва. Въобще не мога да достигна 37 градуса.  :balk_138: Днес от 9 сутринта съм започнала да звъня за да си запазя час, но отново никой не отговаря. Явно още не се е върнала от отпуска. Като ви чета момичета през какви изследвания и процедури сте минали ми идва да се  :BangHead: Винаги чакам до последно. Трябва някой да ме :bonk:
Изследвания в Бургас
« Отговор #17 -: Юни 13, 2006, 09:53:51 am »
Урааа!  :wave:   Най-сетне успях да си запазя час, но чак за петък от 9.30. Само тогава има свободен. Много съм доволна. После ще пиша как е минало. Още веднъж ти благодаря мила Наиема за загрижеността  :balk_21:
*
Re: Изследвания в Бургас
« Отговор #18 -: Юли 12, 2006, 19:52:49 pm »
първо се извинявам на момичетата,на които ще противореча-нищо лично,но аз и съпругът ми сме крайно разочаровани!В Бургас не правят НИКЪДЕ ЧИТАВИ с-ми.Не си губете времето и парите(ще ви излезе и по евтино ако отидете директно поне до Варна).Разликата между с-та ни в Бургас и тези в клиника по стерилитет във Варна е направо ОГРОМНА.
Re: Изследвания в Бургас
« Отговор #19 -: Юли 14, 2006, 09:17:26 am »
Здравей, Рита!

Да те питам при кой лекар ходиш във Варна. Интересувам се защото най-вероятно ще ми се наложи лапароскопия. Бях се ориентирала към д-р Яков, но вчера доста се порових в бг-мама форума и там има много добри отзиви за д-р Александров от клиника "Кисьови". Говори се, че е най-добър в това. Благодаря предварително!

Поздрави