всичко ти е в норма, с изключение на пролактина, който обаче сте го овладели. единственото, което прави впечатление, е че АМХ-то е необичайно ниско за твоята възраст.
тоест, не е всичко в норма. АМХ под долна граница плюс липса на антрални фоликули за какво ни говори?
вижте, картината при момичето е сложна, аз бих ви посъветвала да не бързате да се правите на лекари и да коментирате лекарските мнения с такава лекота, защото подвеждането може да е много лошо!
- да, звучи невероятно, но изчерпан яйчников резерв на 29 години е възможен и има такива жени.
- яйцеклетките не се произвеждат текущо - те са си произведени още преди раждането на жената.
- ДХЕА не се самопредписва! няма и категоричност в лекарските среди, че повлиява положително на ИЯР.
destin, много те моля да не се самолекуваш и самоизследваш, особено когато теренът е усложнен, както е твоят случай. намери си добри лекари - най-добре екип от ендокринолог и репродуктивен специалист - и начертайте план за действие.
не пречи да проведеш консултация с няколко ендокринолози - отиди и при Тодорова, потърси и други. Протич кой/коя е? аз знам за един проф.Протич, специалист по мъжки проблеми, ако става дума за него - не бих препоръчала.
кой ти е репродуктивният лекар? ако ще сменяш лекарите толкова лесно, само защото някой от форума ти е казал, че тяхното мнение не е вярно, силно ще сбъркаш, според мен.