0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Преброяване 2011
« -: Февруари 01, 2011, 23:48:03 pm »
Здравейте момичета!
Преброявате ли се вече? :wink:
Ние се преброихме преди малко. Отне ми 1 час и 15 минути, като ме връщаше няколко пъти на въпросите за домакинство и семейство, ама накрая го нацелих.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Преброяване 2011
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2011, 23:58:21 pm »
Тъкмо се чудех кога да отделя поне час:))))
По новините чух, колко "бързо" става:)

Утре ще опитам и ние да се преброим.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2011, 00:17:11 am »
Ние се преброихме за около 20 минути  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2011, 01:32:57 am »
На мен пък цял ден ми излиза това:
"При обработката на вашата заявка възникна грешка. Моля опитайте пак по-късно."
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2011, 08:09:06 am »
Бързо става (до 15-20 минути), но на места въпросите са неразбираеми и трябва да се внимава и да се мисли какво са имали предвид.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2011, 08:28:56 am »
къде се броите, бре? дайте малко по-начална информация за неориентираните...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2011, 08:42:08 am »
https://iscensus2011.nsi.bg/

честно да си призная и аз се затрудних на места
не зная бабите на село дали биха разбрали някой от въпросите, толкова объркано са поднесени
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2011, 08:44:57 am »
Добре де, ние ще се преброим онлайн, но съм се зачудила за детето - то отделно ли се брои или в нашия формуляр?

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2011, 08:52:07 am »
Добре де, ние ще се преброим онлайн, но съм се зачудила за детето - то отделно ли се брои или в нашия формуляр?
Би трябвало да е във вашия формуляр, нали е член на семейството. Колкото члена на семейството посочиш, толкова подформуляри за отделните лица ще ти се появят.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2011, 10:01:54 am »

Във формуляра ви е,броиш го и него.Ако сте само ти , мъжа ти и детето, отбелязваш 3-членно семейство.Аз попълвах формуляр за 5 човека и ми отне 30 минути, ама доста се мотах да чета и асимилирам някои въпроси.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2011, 10:09:29 am »
не разбрах - това онлайн преброяване задължително ли е или пожелателно? ясно ми е, че при посещението на преброител в дома е задължително да се отговори, ама това тук?

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #11 -: Февруари 02, 2011, 10:21:40 am »
не разбрах - това онлайн преброяване задължително ли е или пожелателно? ясно ми е, че при посещението на преброител в дома е задължително да се отговори, ама това тук?

Пожелателно е. С него избягваш отговорите на живо с преброителя и разлистването и писането. Като ти дойде на крака, го уведомяваш че си преброен онлайн. Системата ти  дава десетцифрен код, който даваш на преброителя.
*
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2011, 10:26:21 am »
И ние снощи се преброихме :lol:
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2011, 10:29:26 am »

Във формуляра ви е,броиш го и него.Ако сте само ти , мъжа ти и детето, отбелязваш 3-членно семейство.Аз попълвах формуляр за 5 човека и ми отне 30 минути, ама доста се мотах да чета и асимилирам някои въпроси.

В такъв случай да разбирам ли, че е напълно достатъчно само единият от нас двамата да се регистрира в системата?

Какво имате предвид под объркващи въпроси, я дайте някой пример, че да сме подготвени :D

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2011, 10:32:19 am »
Според мен, всеки индивидуално трябва да се преброи - аз така и направих. За да може всеки да получи този персонален код, който да представи на преброителите.
*
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2011, 11:00:47 am »
И ние се преброихме. В нашия формуляр преброих и родителите на съпруга ми, тъй като може до 5 души. Отделно направих нова регистрация, за да преброя майка ми, която живее самичка, но на друг адрес. Освен това е на работа по цял ден и няма как да чака преброителите. Сега се чудя дали да не преброя и старата баба на съпруга ми, тъй като тя е неадекватна вече, но не знам как ще стане това с кода, освен, ако не може аз да и го предам. Отне ни около час на нас.

*
« Отговор #16 -: Февруари 02, 2011, 11:11:05 am »
Аз дори не успях да се регистрирам - постоянно ми дава грешка, че няма съпадение между ЕГН и номер на лична карта!!!! С мъжът ми. двамата колко пъти пробвахме - е не става и с неговите данни излиза същата грешка. Направо не е истина, дори им писах е-mail, обаче отговор все още нямам.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #17 -: Февруари 02, 2011, 11:14:25 am »
пролетарии от всички страни - пребройте се!
а ти, преброи ли се?

:lol:

една регистрация се прави за едно домакинство - за хората, живеещи заедно и издържащи се от общ бюджет. на сайта на НСИ има брошура с пояснения кое какво е.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2011, 11:15:15 am »
... Отделно направих нова регистрация, за да преброя майка ми, която живее самичка, но на друг адрес...

:D Душе , и аз така ще направя и ще преброя моите родители.

В такъв случай да разбирам ли, че е напълно достатъчно само единият от нас двамата да се регистрира в системата?

:D Да. Само аз се регистрирах и преброих мъжа ми, детето ни, мен включително, свекърва ми и девера ми, т.к. живеем на един адрес.Няма объркващи въпроси,просто четете внимателно...като някои ще ви хвърлят в "дълбок" размисъл. :wink:
« Отговор #19 -: Февруари 02, 2011, 11:22:15 am »
И ние се преброихме вчера, много е лесно, с една регистрация едно домакинство.
Трябва да се чете по-внимателно за професиите и дейността на фирмата.
Квадратурата на жилището трябва да е цяло число, само там ме върна да го поправя.
Точно за 15-20 минутки :D