Аз с преброяването допуснах възможно най-тъпата грешка, хайде да се самоизложа
Мъжа ми отвори формуляр вечерта, докато бяхме на маса и гледахме телевизия и НИ преброи. Аз обаче зяпам и го слушам с половин ухо, като забележете давам и наставляния на кой въпрос как да отговори. Та за 10-ина минути всичко беше готово, получи си кода и така.
Аз обаче неразбрала, реших, че всеки човек трябва да се брои поотделно т.е. да си попълни собствена анкетна карта... И по нощите ми идва музата, регистрирам се и попълвам ли попълвам аз и накрая системата ми казва - не стААА работата, това ЕГН вече го има.
И аз като се заядосвах - не е истина, това в 2ч. посред нощ. Викам може ли да съм толкова тъпа бе, одеве аз давах наклони на моя какво да пише и стана, а сега моята анкета има грешка и ме е яд, яд, връщам отначало преглеждам и не схващам къде е грешката и това си е...
Сигурно един час преглеждах, мислих и не стоплям аз "къде е ключа за палатката" и накрая си легнах прилично възмутена от малоумието си.
На другия ден като се жалвам на половинката по въпроса, той първо се смя 5мин. гадината, че после ми обясни, че дефакто вече съм преброена. Обикновено винаги чета инструкциите на всичко и за всичко, един път да пропусна и ей на!