ечи честита ти Виктория, да е жива и здрава и много радости да ви носи.
ивалета, мерси за линка, ще го погледна, много им се чудя на пелените, колкото до мокреенето, за новородени казват, че не трябва да се сменят по-често от на 2.5 часа, което си е така и за памперсите. ама не знам, ще чета още и ще ви казвам.
туци, мерси че ме включи в списъка и че го правиш, една гордост ме обзема, че го докарах до списъка на чакащите
по този повод днес на път за летището прекарах два часа и поволовина в болницата, но ФФН теста ми излезе отрицателен, което е супер новина, та оттам бегом на самолета и сега съм си в кухнята в софия. ще мога да си напазарувам и подготвя нещата тук на спокойствие. но първо ще се сгърча от работа тези няколко дни.
колкото до изпускането - аз това, дето съм чела не е особено безобидно, не искам да ви плаша, но тъкмо поради този проблем и факта, че понякога той остава и след раждането препоръчват да се правят упражнения за стягане на мусколите на тазовото дъно (надявам се така да се превеждат) гугълнете ги ако искате pelvic floor excercises
http://www.nhs.uk/chq/Pages/1063.aspx?CategoryID=52&SubCategoryID=146 не е късно да ги почнете и би трябвало да помогнат при раждането също, а и за пикливостта. аз в началото много стриктно ги правех, но после почнах да се ослушвам, ама сега като ви чета, май ще трябва да стана пак старателна.
къде да прочетеме за водата и бебетата, че вече ни е до главата и на нас, на мене де.
аз да се присъединя към болежките - нощес се събудих от остра режеща болка, хич не съм съгласна с "успокоението" че по-зле ще става,
а това за острите болки (като от пробождане на игла), питах лекарка вчера и тя каза, че е много често срещано и не било много притеснително.
айде с по-малко болежки да мине края на седмицата.
пп честито на открилите пола, новодошлите и новонастанените в списъка