мира-мини, това са тези муселиновите дето ще ги използваме за всичко като му дойде времето - от лигавници до възглавници.
а иначе за пелените - даже има едни, които са до като почне да ходи на гърне. като ги гледах по ю тюб - има една платка вътре, която се изважда до третия месец не ви трябва, а освен това за новородени се ползва втори ред копчета. звучи доста сложно, но не е като го видите. аз още се чудя. единственото, което ме спира е, че са доста големи и че аз така или иначе ще суша на сушилня, което леко обезсмиля упражнението, а за сметка на това има бамбукови, които си се разграждат и са за еднократна употреба. би ми се искало да не използвам памперсите, щото ми се струват ужасни и много задръстваме земята с тях, но тепърва започвам да чета по темата, та ще ви кажа.
колкото до алергена в лайката, сигурно може да се използва нещо друго - масло от чаено дърво например, което също е почистващо, даже го дават дезинфекциращо.
исках да ви питам, ако ми се стяга само от едната страна корема, пак ли са контракции - побърках се вече кое какво е и дали да го мисля.
стискайте палци утре всичко да енаред, че иначе ще настане голям хаос и при мен, ама без бебе.
Жбрул, сигурна съм, че ще се напаснете с бебето. ако ще те успокои, доколкото знам, режима доста се променя като расте, така че все едно го няма. успех и дай боже всеки му спокойно бебе като твоето.