фифоняк, те хубаво са ти казали, че са много хубави, ама като не ти понасят, явно не са за теб, ако не помогне смяната на часа, може би могат да ти предложат други много хубави витамини, сигурна съм, че има повече от едни. щото е малко контрапродуктивно да пиеш витамини, от които ти става лошо, нали?
надин, много гадно това с гаденето, пробвай със сурови бадеми, на мен ми помагаше, не знам при теб как ще е. напоследък и на мен ми става гадничко след ядене, особено на супички и такива неща, макар, че много ми се ядат тъкмо такива неща.
да ви се оплача - днес ходих на УЗ за да мерим шийката на матката, не е мръднала, стои си 2.7 см, но ново двайсе - видяха се контракции!!! и тя не можа да каже дали това са Бракстън-Хикс или нещо по-сериозно. та утре ще ходя да правим отново фетален фибронектин тест, за да видим има нужда да се притесняваме. казват, че 28 седмици е хубава възраст и дори и да се роди сега бебето е ок, ама на мен хич не ми се ще да се ражда. не знам дали от това, че ми казаха или от пътуванията и ходенето ама почна да си ме боли кръста като при контракции (преди прегледа не ме болеше) странна работа, пих но-шпа и сега си лежа с компа ама е много гадно, щото утре трябваше да се прибера в бг и да поработя няколко седмици преди да си дойда в лондон да раждам. ужасно как бременността на върви по плановете ни
, дано утре теста е отрицателен.