надин, аз в едната си къща спя с възглавница за бременни - минава ти под коремчето, ако ти е високо, не е нужно да лягаш върху цялата, можеш просто да си подпреш корема, щото на мен от време на време като се обърна на една страна ми дърпа сериозно шкембето, другата част ми минава между колената, което е много удобно и според мен ми помогна да не ставам по 4 пъти на нощ да ходя до тоалетна, но може и да си измислям. моята възглавница има и една част дето ти е зад гърба, но тя май не е задължителна, аз напоследък си я премятам, че ми пречи мъжа ми да ме гушне, пък това е по-важно, но пък е хубава като се обръщаш да има и там опора за шкембето.
а в другата си къща просто си слагам една обикновена възглавница между краката и под корема и така спя. колкото до ритането в 4 сутринта не мисля, че зависи от позата, просто си се събуждат и се започва. това е според мен генерална репетиция за след раждането, да не би да свикнеш да спиш по цяла нощ и после да ти се види нанагорно. само от грижа се прави, да знаеш.
между другото противно на всички останали бебета мойто е най-спокойно като съм по гръб. събота и неделя такива ритници раздаваше като застана на една страна, че чак викам какво му стана на това дете? но като се обърна по гръб се укротяваше. надявам се не е щото съм му прекъсвала достъпа на кислород
а за обувките - много исках да си купя нещо хубаво тази събота или неделя, но тъкмо разликите в размера ме спряха. как да ходя да пазарувам дори за пролетни обувки като не знам крака ми на какво ще заприлича. вие как се оправяте с тази дилема