0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните №73
« Отговор #480 -: Февруари 14, 2011, 15:35:37 pm »
Иванита, още рано миличка.....не се притеснявай, много скоро ще се почустваш и ти много бременна :wink: :D...за сега се наслаждавай на положението :wink:

за запек на мен ми помагат свещички EVA Q, обаче аз им намерих цаката....като ми потрябва одрязвам малко от свещичка и си я слагам, горе долу една свещт на 5 парченца я разделям, защото първи път като сложих цялата....еми то след 5 мин имаше ефект и общо взето се изстреля цялата свещичка, без да се разтвори :lol: :lol:......та за туй да не хабя по цяла, съм на економ вариант :lol:

обаче сега сутрин съм задължително на кисело мляко с трици, вътре слагам малко сладко...мюсли, абе един буламач става....но след 2 часа съм готова за туалет без проблем:wink:, така че свещички вече почти не ползвам..... :wink:

Жбрул..блазе ти :D, скоро ще се видите с бебо :wink:....стискам палци за една сладка среща :D :wink:

Някой нещо знае ли за Литето?? 8O не съм я мервала скоро...надявам се всичко е наред при нея и бебките :wink:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #481 -: Февруари 14, 2011, 16:12:11 pm »
Добър ден и от мен сладурани..Бебчо спинка и ми остана някоя и свободна минутка да позапиша няколко реда..
При мен нещата си се знаеха че на 10 влизам в болницата за предизвикване-само дето нещата се оказаха много по-непредвидими.Аз си мислех че бебко е някой мързеланко и не му се излиза а той милия така е "заел" гаража си че нямал място за нищичко.На всичко отгоре разбрах защо винаги усещах крачетата му в ребрата от ляво.Ми той за моето коремче бил голямо бебе и доки каза че е цял късмет че не е пукнал водата по-рано и директно за операция..Какво да ви кажа.С едно изречение-бебко уж с главата за нормално раждане ама истината е че е бил с наклон на дясно-т.е. по диагонал.И няма да описвам след 24 часа безсъние как се напъва-просто не може да се опише.НО това го забравяш с 3 шева и се радваш за цял живот на спящото същество до мен в момента..Неописуемо е!!!
Та това е в общи линии моята одисея както беше казал някой.. Не е лесно и се моля всяка коята ще има нормално раждане то да мине по най-безпроблемния начин..Лека вечер от нас и до скоро :)
« Отговор #482 -: Февруари 14, 2011, 16:22:42 pm »
Да се запиша и аз най-накрая,бременна съм в 17 г.с.,с тризнаци,преди седмица ми направиха серклаж,но като цяло всичко върви много добре,термиа ми е 25.07,но докторката каза да се готвя за месец май :).Поздрави на всички и леко раждане на всички на който им предстои това!
*
« Отговор #483 -: Февруари 14, 2011, 16:39:07 pm »
Не 1, не 2, а цели 3!!! Браво Ива! Лека бременност и успех на финала.  :P

Сари радвам се, че сте добре.  :D Ще се засичаме вече по другите теми.
*
« Отговор #484 -: Февруари 14, 2011, 16:49:40 pm »
Иве, браво!!
 три броя за героя (в случая героиня) :lol:
Да ти са честити, и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #485 -: Февруари 14, 2011, 17:22:50 pm »
Ива, лека и безпроблемна бременост до финала.
saraapl, да ти е живо и здраво юначето!

момичета, термина ми наближава а онзи синдром на гнездене изобщо липсва при мен. дали е защото имаме поръчки в момента и работя по цял ден или защото не искам да повярвам че деня наближава. днес обещах на мъжа ми да си приготвя багажа за болницата, но цял ден се излежавам и пак сака е празен.
*
« Отговор #486 -: Февруари 14, 2011, 17:30:05 pm »
Ива, честита ти тройна радост! да сте живи и здрави и безпроблемна бременност. сара, не ти е било лесно с бебе по диагонала, ама след като се е разминало само с три шева, важното е, че и двамата сте добре и сте си вкъщи.

ечи, не съм сигурна, че приготвянето на чантата за болницата е гнездене, повече ми се струва да е шубе, ама то си е нормално, май.
*
« Отговор #487 -: Февруари 14, 2011, 17:31:28 pm »
Иве,добре дошла :)Браво за тризнаците.....какви ще са?Разбра ли вече?
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #488 -: Февруари 14, 2011, 18:03:51 pm »
Леле Иве ... Добре дошла !  :D
Честита бременност, дано всичко мине гладко и безпроблемно !!!   :D
« Отговор #489 -: Февруари 14, 2011, 18:28:28 pm »
Сари, радвем се че вече всичко е Ок. Те не са ли го видяли преди това как е разположен и да превизвикат малко по-рано раждане, за да не спука мехура?

Ива, добре дошла, престрашила си се най-накрая да се запишеш  :wink: Но с три си трябва смелост  :D

Иванита, и аз бях като теб - само запека ми напомняше че нещо не е като преди.. късметлийка си, но поддържай форма, за да нямаш проблеми и занапред. За запека са ти казали, но имай предвид че повече от 3 дни не трябва да допускаш..
В момента мен само киселини ме мъчат и съня ми не е спокоен - но това е най-малкото, така че не оплаквам. Доскоро ходих и на висок ток отврме на време, но си мисля, че това ще е, вече си ми натежава тумбака и до тук с деловите изяви :wink: Като си помисля че след около 10 дни ще съм в къщи ми е много странно..
« Отговор #490 -: Февруари 14, 2011, 19:18:51 pm »
Момичета благодаря за топлото посрещане и за пожеланията,да ви се връщат :).
Acq81 не е сто процента сигурно но за сега са 2 момиченца и 1 момченце,дано си останат така.Поздрави
*
« Отговор #491 -: Февруари 14, 2011, 19:40:26 pm »
Лелеее, с 1 ново попълнение бебетата стават +3! Стискаме палци, показалци и безименни пръсти всичко да е наред докрая!
*
« Отговор #492 -: Февруари 14, 2011, 20:18:50 pm »
Лелеее, с 1 ново попълнение бебетата стават +3! Стискаме палци, показалци и безименни пръсти всичко да е наред докрая!

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
*
« Отговор #493 -: Февруари 14, 2011, 20:40:03 pm »
Момичета благодаря за топлото посрещане и за пожеланията,да ви се връщат :).
Acq81 не е сто процента сигурно но за сега са 2 момиченца и 1 момченце,дано си останат така.Поздрави
Страхотна комбинация :D.А ти как си мила тежко ли ти е вече,че на мен с 2 ми е тежко, а с  :babyflips: :babyflips: :babyflips: незнам!Дано всичко да е наред и на финала да се радваш на три малки съкровища.
« Отговор #494 -: Февруари 14, 2011, 20:47:38 pm »
Ива честито!!! :D
лека бременност до края ти пожелавам :D :wink:
еее, много се радвам, че ще имаме и тризнаци в темата :D :D

моя мъж днес успя да ми поръчи електр. стерилизатор на Авент и две шишета 260мл за 40лв от ебея :D, а ония ком-кт от Ла Редутте още се обработва :(......дали вообще ще го получа, почвам да се съмнявам....и не мога да го откажа вече :(
« Отговор #495 -: Февруари 14, 2011, 20:57:07 pm »
Да много хубава комбинация,но и каквато и да беше щях да се радвам по същият начин :),чувствам се много добре като цяло нямам никакви проблеми,още не ми тежи,но очаквам в скоро време и това да започне.
*
« Отговор #496 -: Февруари 14, 2011, 23:11:40 pm »
маригри, честит ти стерилизатор, аз още не съм започнала с тези покупки, гледам по-големите неща да приготвя първо, но и мен това ме чака. ти що си избра авент, а не нещо друго, сори ако сте го обсъждали преди, ама аз си мисля, че съм си избрала шишета, но се разколебавам, и томи типи ми харесват и онзи ден видях борн фрии, абе въобще ще стане като с количката май, ще се побъркам и на тази тема.

ива, дано все така леко и безпрепроблемно да ти е, напълно е възможно при теб да е така.
« Отговор #497 -: Февруари 14, 2011, 23:20:47 pm »
http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_1169_0.html

жбрул, специално за теб  :wink: Много добро описание на секциото.
Ох аз като гледам как моето се опъва настрани - май и аз отивам натам.. въпреки че никак не ми се искаше, но ще видим. А и имам чувство че няма как да расте като е така разположен, но това са си мои представи.. :?
*
« Отговор #498 -: Февруари 15, 2011, 00:08:47 am »
хаахах мерси Сами , за секциото и по-детайлен материал мога да ти напиша аз, понеже съм заклет фен ;) За мен няма никакви негативи този начин на раждане, та в този смисъл - съм късметлийка и съм доволна. :D И да не се налагаше по показания, щях да искам "пожелание" аз конкретно.
На теб ти пожелавам обаче, да си родиш естествено, защото така искаш и така трябва да стане, за да си спокойна и в хармония със себе си. Не бързай с "черните прогнози" по въпроса, имаш още време и бебето може да си се намести и да си го родиш както ти си мечтаеш. Дано! Има как да расте, независимо от позицията си, не го мисли това. На растежа му биха пречили други неща, които при теб не са налични, дишай дълбоко и не се вкарвай във филми сега.

И да не забравяме най-важното момичета. А то е бебетата и ние да сме здрави на финала, другото кое - как са подробности от пейзажа просто. ;)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #499 -: Февруари 15, 2011, 00:09:38 am »
Ива, добре дошла! Прекрасна бременност ти желая!
Сами, още имаш време за кълбо напред  :lol:. Аз мисля, че свършихме тази работа миналата седмица, точно тогава, когато бях с най - много и болезнени контракции. Все едно, ние ще се режем при всички случаи. В момента не ме е страх от секциото, по - скоро се надявам бебка да си дочака Великден.
Елена, чаках ти снимки на коремчето  :), но май не си качила още.

Хубава вечер!