Момичета, благодаря за успокоението. Аз също не разбрах защо е толкова фатално че е напречно, явно не съм единствена, но док каза че било рядко да стои така. Все пак въпреки че е ЖК /не очаквах от меренето на корема да има ефект, но../, той е един от най-търсените за следене в МД, незнам.. Явно иска да се подсигури, тъй като вече е по-голямо, което е правилно по принцип. А аз вече влязох в 8 месец и не му остава монго време да се намести
Иначе за самите контракции всеки път се чудя - нали тези безболезнените /на бракстън-хикс/ са безопасни и матката се подготвя за раждането. Досега също и лекарите, като им спомена че имам някое стягане, само ме питат с болки ли и дори не ми предписват магнезий в малки дози. Други пък твърдят че контракциите трябва задължително дасе предотвратяват..
Но това че магнезия в Америка го изписват само венозно е още по-голямо разминаване..
Надявам се скоро да се обърне и то в правилната посока
Много ми се щеше да да изпитам истинско раждане, но каквото и да е, само да е добре!!
Дидон, не е приятно да чуеш такива новини, но риска от спукване на мехура и на мен ми го казаха, но само за да знам защо се налага да взема мерки. Спокойно, всяка инфекция може да доведе до спукване, затова пий каквото трябва и всичко ще е наред, но питай не трябва ли първо да ти вземат секрет за потвърждане на инфекция?