здравейте,
нещо става с моите постове, вече втори не се публикува в тази тема, не зная защо. но ви благодарих за мненията за ваните и ви питах дали някоя от вас знае каква е процедурата при раждане на бебе в чужбина и записването му в бг след това, аз и майчинството ще трябва да си взимам в бг.
честито на хоуп и човече, да са ви живи и здрави бебетата и леки бременности.
аз да се похваля, вчера бях на видеозон, не само, че не ми е къса шийката и не се скъсява, а даже и "пораства" с милиметър два, което е майтап разбира се, но си стои маллко под 4 см и док каза, че може и да пренося с така шийка. но съм съгласна, че при контракции и дори само при болки (при мен се оказа, че болките в ниско в корема и в кръста са си били контракции, аз също мисля, че се случват от преумора) трябва да се види състоянието на шийката да не се шашкаме излишно. утре ще ги видя на английските ехографи колко ще я изкарат, взела съм си и снимка да им тупна в главата.
видяхме се с девойката - почти килограм е станала, много се изненадах, че толкова бързо е наддала, за няма и три седмици повече от 300 гр. лекарката ми каза, че приича на мен, щото имала бузи и малък нос, много беше приятно да мога да й се радвам, а не да умирам от ужас, че може да стане беля не дай боже.
другата новина е, че се разболях баш накрая на грипа и престоя ми в софия, та днес пътувам кашляща и едва дишаща. само да ви кажа, предупреди ме лекарката ми да отказвам антивирусните препарата ако ми предлагат, каза, че ако се наложи е по-добре антибиотик да се пие, да знаете.
ще кача малко снимки на шкембето си и на бебето, а пък стаята, края на месеца като я понаправя, но става ужасно претрупана с мебели, въобще не знам как ще се оправя, а така исках светлина и простор, но ще го мисля.
не знам вие как сте, но аз съм станала една жена, дето никога не съм била, от онези дето все нещо чистят и подреждат и все са недоволни, че не е достатъчно подредено. то бива гнездене, ама не е ли рано? и аз се светнах, че то време никакво не остана и, че всъщност съм бременна, което значи, че някой неща ми стават по-трудни или невъзможни вече, все си мислех, че всичко ще мога сама да си правя, ама май няма да може.
сараапл, честита ти дата, имаш такъв запас от стиснати палци, че със сигурност всичко ще е наред.