Jbrul, не е нужно детето да седи стабилно, за да го сложиш в анатомична ваничка, споко, можеш и от по-рано да я ползваш. Просто го подпираш отстрани, да не се изсули
Камбозолка, не си ме разбрала. Аз му взех "гладка" вана, с монтираща се допълнително анатомична стойка, на която всъщност считам че ще му е комфортно да си полягва. Ама нали съм "Виктор удобното", предпочетох такава конфигурация - кеф ти да има стойка - кеф ти да няма, според зависи как ще се окаже удобно за мен и за детето. Имам си съвсем елементарна логика по въпроса. Ако ми трябва анатомична стойка - просто си я слагам, ако не ми трябва - имам си гладко корито. В другия случай, няма как от анатомична ваничка да направя гладка, ако бебо се окаже проклетичък и не му харесва така.
Приставката за вана, за която писах, че е за по-голямо човече не е за бебешка ваничка, а за нашата. Представлява едно като столче, което се захваща за ръбовете на голямата вана, пълниш ваната слагаш човека в "столчето", топваш се и ти с него, пускаш един куп плуващи играчки и айдеее
За целта обаче бебето трябва да може да седи седнало т.е. да е над 6м. Не мога да намеря в момента снимка точно на това, което гледах, ще поровя по-усърдно.
sami123 и аз така си ходя с рулетка и то открай време /седи ми в чантата даже/
Имай предвид, като взимаш скрин, че: или плотът му трябва да събира повивалник и да има още толкова свободна площ за джунджурии, или ако е като моя - ще трябва да сместиш някъде и етажерки, или рафтчета за джунджуриите и то да не са в другия край на стаята. Това в момента е моя зор де, ама благодарение на мацките тук - май ще го реша с "бялото от АИКО" - поне на снимка ми изглежда идеално, че имам и точното място за него. А и ще ми пасне идеално на интериора
marigri "Другата рецепта" е Stopacid plus. Поне на мен от една таблетка ми минава, а могат да се пият по 3-4 дневно при нужда. Но все пак - да не си правим илюзии. Не става постоянно да се тъпче какво ли не докарващо киселини и да очакваш от хапче да ти мине трайно и задълго. Поограничи малко киселинопредизвикващите храни, не да ги спреш, поне колкото да дадеш шанс на таблетката да подейства
П.П. Предлагам с горещия списък да се заеме някой, който няма да ражда след 10 дни /или по-рано/
, иначе бих. Ама няма смисъл да се захващам точно аз и скоро пак да трябва някой друг.