0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните №73
« Отговор #120 -: Февруари 02, 2011, 21:46:22 pm »
Ади честито  :D
Най-добрата ми приятелка е родена също на 29.01. и се казва Илияна  8O :D
Да ти е жива и здрава и със сигурност ще е мнооого красива  :D
« Отговор #121 -: Февруари 02, 2011, 21:56:25 pm »
Адито, честито мила, радвам се че сте добре двечките  :D

момичета, тези шишета не излизат ли толкова и по магазините. Аз мисля, както и тук ме посъветваха някои, че на първо време няма да ми трябват толкова шишета, защото и в комплекта с помпата или стерилизатора има по едно-две.

Елле, вие наистна сте в новините, ще изкараш пак принудителен домашен арест  :?
Което ми напомня ,че аз напоследък се чудя как ще карам после, когато не мога да излизам толкова, тъй като съм свикнала на доста динамичен режим.. малко се притеснявам как ще го понеса, да не се вкисна много.. :? Знам, че най-важното е друго и толкова съм го чакала, но това си е сериозна адаптация.

За първото усещане както сте написали- в дебелите книги пише за първа бременност - 19-20г.с., но май често се случва и по-рано. Аз също усетих леко потрепване в 17г.с., а сега както при Жбрул движенията най-често са плавни, но и мощни, сякаш тръгва в някаква посока   :lol:, но и леки ритничета има. Но започвам да се чудя понякога стягане ли има или движение, защото е малко объркващо.
*
« Отговор #122 -: Февруари 02, 2011, 22:13:21 pm »
Адито, честито миличка.

Сами, шишетата в България са около 60-65лв. в зависимост от магазините. А от сайта излизат около 35лв. То и аз не мислих да си взимам целия комплект, тъй като в началото ти трябват 2-3 шишета, ама при тази оферта взех решението да си ги поръчам. Ако си взимам шишетата отделно за 2 бр. (на авент) само ще дам около 25-30лв.

*
« Отговор #123 -: Февруари 02, 2011, 23:18:09 pm »
Момичета, дано не ви се стори глупав въпросът ми, но от няколко дни съм
в такова напрежение.Ще се пръсна от надежда, очакване и безпокойство......
Може ли приемът на Дуфастон да даде фалшиво положителен
тест за бременност и изкуствено завишаване стойността на ЧХГ?

*
« Отговор #124 -: Февруари 02, 2011, 23:35:11 pm »
Нищо не би могло да повлияе на стойностите на нивата на ЧХГ освен медикаменти, които съдържат ЧХГ - например Прегнил.

Прочети тази статия:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=36
*
« Отговор #125 -: Февруари 02, 2011, 23:44:34 pm »
Хой-хой, идват шишетата, благодаря Деси! :-)
*
« Отговор #126 -: Февруари 03, 2011, 00:20:42 am »
Мецани, благодаря за статията.
Фактологията е такава.На трети ден от закъснението на менструацията,
уринарен тест положителен, на пети- ЧХГ 3302.000
По мое изчисление от момента на ОВУ, трябва да съм в началото на 4 гест. седмица.
Приемам единствено Дуфастон. Забременяването е спонтанно и за нас е изненадващо,
след поредица изследвания в последните месеци и подготовка за ИКСИ.
Още не мога да повярвам и да се зарадвам, още повече нямам почти никакви симптоми на бременност.
За около две седмици гърдите ми бяха напрегнати и чувствителни,
но от три дни се успокоиха, а все попадам в статии и споделяния, че трябва да са постоянно напрегнати и да нарастват....
В петък съм на лекар, ще се гръмна от напрежение до тогава.

*
« Отговор #127 -: Февруари 03, 2011, 00:38:03 am »
marsi Това за гърдите - категорично не е задължително да се случва на всяка жена, или ако се случва - да продължава в някакви точни срокове и периоди. Моите никога не са били напрегнати, болезнени, или каквото и да било, че и сега не са. Нарастнаха наистина, но постепенно и без да усетя някакъв дискомфорт - установих увеличения обем по отеснели сутиени и деколтета. Не само при мен е такова положението с "бременните симптоми", така че не се вторачвай в такива неща.

Мецани ти е отговорила за ЧХГ, в петък само ще ти потвърди доктора добрата новина ;) Трудничко е да е търпелив човек в такъв момент, от опит знам, но още ден само устой на напрежението.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #128 -: Февруари 03, 2011, 07:56:38 am »
marsi,моите гърди никога не са били чувствителни ( с изключение на 2-3 дена) миналата бременност, а и сега нямам никаква чувствителност. Преди и аз непрекъснато се притеснявах, защото казват, че е свързано с нивата на прогестерона, обаче мен ме следяха често и прогестерона си ми беше в норма.

Моето минало забременяване стана също точно предишният месец преди да правим инвитро. Сега пък забременях като тийнейджърка ( както каза една сугфорумка :-) ), защото стана преди да ми е дошъл цикълът след раждането. И всички това след много години неизяснен стерилитет и загуба на 3 бременности. Така че всичко се случва. Стискам палци да мине безпролбемно.

*
« Отговор #129 -: Февруари 03, 2011, 09:27:23 am »
Добро утро мамита!
Ади ,виж какви хубави новини си ни донесла-Честита Рожба!
Сарииии,ама я се показвайте вече моля :DИскам новини  :lol:
Хихихих списъка става все по интересен Жбрулче:lol:
Момичета,дайте съвет има ли начин за облекчаване на подутите крака,моите са от 2-3 дни УЖАС :? :? :?Цяла нощ съм спала с вдигнати крака :lol:и резултата е съвсем нищожен спад :(

Пристигамеее
  :crossfingers: stork-boy  stork-girl

saraapl - 28/29.01.2011
Jbrul-17.02.планово секцио
Moniks_s - 21.02.2011
marykol-25/28.02.2011
speranza-28.02.2011
Fia-9 дни до термин

Чакащи на опашката за горещия списък preggo
Velka-1/2.03 планово секцио,термин 15.03.2011
Натали-15.03.2011
echy-41дни до термин
tanj74-41 дни до термин
Лориан-8.03.2011г
zeituni-52 дни до термин
Тини 78- 51 дни до термин
Литето-5.04.2011

« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 09:45:02 am от moniks_s »

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #130 -: Февруари 03, 2011, 09:43:15 am »
За Ади съм сложила тема в "Честито",не е необходимо да изпълним тази с пожелания, защото си има лично нейна :-).

Боби

*
« Отговор #131 -: Февруари 03, 2011, 10:29:55 am »
Моникс,краката може да топиш в леко хладка вода и да държиш нагоре ,както вече си направила.И да си сигурна за албумина,че не е той проблема.Другият вариант е да задържаш течности,което е нормално за този срок на бременноста,или да е от прилежанието на бебето.Миналата ми бременност,единият крак беше станал два пъти,колкото другия,но се оказа ,че е задържане на течности.
 Списъкът напредва,хайде новините чакаме от Сара  :D

*
« Отговор #132 -: Февруари 03, 2011, 10:50:23 am »
Jbrul, Bobbie, благодаря ви за утешителните думи,
малко по-спокойна съм :). Ще пиша пак утре след прегледа.
Пожелавам хубав ден на всички!

*
« Отговор #133 -: Февруари 03, 2011, 10:53:21 am »
Благодаря ти Тини!Ами ще пробвам и с хладката вода,уффф май само раждането ще ме оправи :lol: :D
marsi- мен също не ме боляха гърдите постоянно,така че  :wink:Успех утре :crossfingers:

*
« Отговор #134 -: Февруари 03, 2011, 12:16:44 pm »
Мони, не са ми отичали краката, но мисля че този крем за справяне с проблема хвалеха мамите. http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=247
Още по жегите се коментираше и поне няколко момичета го ползваха и бяха много доволни. Пробвай с него, щом на другите помогна и теб би трябвало да те облекчи. Освен това не е скъп и можеш да си го ползваш и след раждането за уморени крачета  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #135 -: Февруари 03, 2011, 12:29:34 pm »
Jbrul, пари ли ти под гъзето вече?  :lol: :lol: :lol:

Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #136 -: Февруари 03, 2011, 12:40:22 pm »
Хихихихи ей това е предимството на плановото,знаеш си датата и т.н ,а не да си в непрекъснато очакване,ама....Търпение и само търпение 8)
Пари и сигурно на Жбрули,кога бяхме в чакащите,а сега сме в първите :lol: 8O
Мерси за инфото ,сетих се за този крем,да :wink:
Сари не пише,значи имаме новина :lol:

*
« Отговор #137 -: Февруари 03, 2011, 13:34:17 pm »
здарвейте мили мами!честито на родилите  :babbycarrage: и лека и безпроблемна берменност на чакащите! preggo. имам няколко въпроса и дано не стана досадна.1 аз съм в 14гс миналата седмица си направих БХГ но срещам трудност в проверката на резултата. когато си напиша данните програмата веднага ме изключва? на  някой случвало ли му се е ? 2. миналата седмица ходих на преглед при д-р Михова и тя ми каза след 14гс да спра утрогестана , но забравих да попитам изведнъж ли се спира или постепенно ? 3. искам също така да ви попитам ползвате ли някаква козметика против стрий и ако е да - каква и от кога почнахте ? ох. дано не съм ви отекчила с дългия си спам               :oops:
*
« Отговор #138 -: Февруари 03, 2011, 13:39:41 pm »
Аз ползвах въпросния крем за подути крака и го препоръчвам.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 13:41:16 pm от shanoar »
« Отговор #139 -: Февруари 03, 2011, 13:59:31 pm »
IOLII , аз съм на свинска мас преварена на водна баня с невен. Толкова нещо изчетох за тея стрии че мн ме е срах да не се нацъфкам, и май най-са доволни момичетата от този вариант. Е не е приятно като с Виши да се мажеш, но важен е крайният резултат  :wink: