Хайде раждайте бе момичета, то накаря аз ще взема да ви изпреваря за майтапа
Нашият хубавец, започнах да го усещам след 18 ГС, ако не греша, а и не бях сигурна, че е той първите 5-6 дни. Усещането при мен беше - все едно в корема ми някой ндаува балонче с дъвка и после то се пука...ама съм описателна а?
Чета как вашите бебоци ви подритват та чак боли, ама моя е джентълмен явно. Превърта се постоянно, но много нежно и внимателно, буквално ми доставя удоволствие движението му. Иначе ще прилича на мама май - кукумявче.
Преди 14ч. - не го търси да мръдне, спи му дупарата яко. "Става" следобед чак и вилнее до 2-3 после спи с мен и не ме е будил досега. Само 2-3 пъти когато спейки, легнах по корем отгоре му ме сръчка да се преместя.
Вече ще ме баннат за скрита реклама с тоя Биозин,
ама аз пак да кажа - супер е! Аз си го пия по едно на ден от 4-я месец и даже 30 дневната пауза не съм правила. Ще си го пия до секциото, а може и след него. Не съм се разболявала, въпреки че около мен имаше болни и то неведнъж. Той също така спомага за добро усвояване на желязото т.е. да ви е добре хемоглобина. Моят хемоглобин в момента е 121 без прием на никакъв железен препарат и ядене на каквото ми щукне... Превантивано действа и срещу гъбичасване. Аз забравих да споделя, ама моите "гъбички" се оказаха алергия от евридей превръзки с копринена нишка накрая.
МБ ми е кристално чиста.