Ох, стреснахте ме с тази нова бременна тема, помислих си чак пак е станало нещо лошо.
Сара, спокойно маци и ти ще родиш - няма къде да ходиш. Залагам, че ще е скоро и ще тръгне внезапно, когато най-малко очакваш.
Дени, на теб щастлива среща! След няколко дни ще си от момичетата, които разказват как са брали страх за няма нищо.
Пауърче, страхотни новини! Чакаме снимки на младежа у дома.
Аз най-после влязох в "подготвителен график". От два дни пера. Като резултат - имам боядисани 30-ина бели артикула
За щастие - няма други щети засега от моето усърдие. Очаквах да прецакам дрешки в сушилнята, че още не съм й наела чалъма, а то се издъних с пералнята дето от години не бях боядисвала нещо..., ама живи и здрави де, парцаля се купуват.
В сряда трябва и мебелите на бебето да са тук - бели естествено /чета, че това била модата
/ и като наредя тях и дрешките в тях, май ще съм приключила с подготовките.
Днес бях в Пловдив на консултация с анестезиолога, огледах болницата и останах много доволна. После ходих при Док - тоновете са перфектни, а нашия "манекен" взел, че наддал до 2680
, което ме поуспокои. Ако не изникне нещо непредвидено - чакам 17.02. сутринта . Продължава да ми е ведро и спокойно - явно съм идиот, ама това го знаете...
Само с пустите стволови клетки се оказа много заплетена история. Казвам го за мамите, които имат намерение да замразяват. Не е достатъчно вие да си изберете фирма, ами избраната фирма трябва да има договор с избраната от вас клиника. За капак, ако сте като мен с лекар "външен" за избраната клиника, трябва и той да има сключен договор с избраната от вас фирма... Въобще - егати простотията се оказа.
Не стига, че се разделяш с няколко хилядарки, ами изборът ти на фирма за замразяване на стволови клетки, се ограничава от това кой с кого работел и дали работел... Вижда ми се доста нагличко, при положение, че плащам АЗ пък трябва да платя на някой, който е избирал друг. И целия батак идва естествено от държавата в лицето на агенцията по трансплантации. Та сега, трябва да чакам да се стиковат клиниката и лекаря ми, да кажат с кои фирми могат да работят, че тепърва да избирам между тях. Естествено - нито една от двете, на които се бях спряла не фигурират, като опция. Та да ви кажа по-отрано ги мислете тези неща, понеже изникват някакви абсурдни и неочаквани препятствия и то от вид, който никой здравомислещ човек не очаква.