Здравейте тук съм си аз все още, на мен днес ми е термина , но няма нищо още , днес ходих при моя док , тъй като той ми каза ако до 28 не родя да отида да ме види.Прегледа беше ужасен , направо се озъбих от болка , но съм жива още
,каза , че имам 2см.разкритие и ме пита дали ми се ражда , отговора ми познайте какъв беше -ДА!!!!,тогава той реши , че е добре да изчакаме още малко и ме вика на 2 март за пукане на води и т.н. Ако до тогава не се е родил мъника аз смятам да отида , че вече не издържам!!! Знам , че е по-добре сам да тръгне да се ражда , но не ми се чака вече, затова малко ще го " побутнем ".
Мarykol желая ти успех утре , ти досега не си ли ходила да те видят как са нещата,утре за първи път ли ще ходиш?
Момичета това със сърцебиенето е супер неприятно и при мен се случва доста често,аз също пия желязо , но мисля , че не е от него , а си е просто от бременността, преди това си бях добре и с кръвно и със сърце , но сега съм на моменти с голямо сърцебиене и дори горната граница на кръвното се качва до над 130.Повечето дискомфорти май са си от бременността , така че не стряскайте , не са единични случаи!!! Чао от мен и до скоро!!!