много ви благодаря за топлите думи. определено ми беше нужна подкрепа и потвърждение, макар, че естествено, че знам, че съм права, но ...благодаря ви още веднъж
някой питаше за парите - малко под 400 лв излиза, но тъпото е, че дори и не е въпроса за парите, както той самия каза, а за това, че бил мислил, че не било нужно, на какво отгоре, не е ясно.
сами, на мен ми заглъхват ушите от няколко седмици насам, има едно странно нещо - чувам си пулса в лявото ухо. ама точно както с доплера се чува, много е забавно, освен, когато не се опитваш да поспиш, а днес баба ми каза, че хъркам (бях задрямала на канапето). така че, това са си едни от радостите на бременността. аз почвам да отичам, особено ако поседя с ботуши цял ден.
Но исках да ви питам нещо друго - вчера забелязах, че на едно място на корема ми ми се е сцепила кожата. мъничко е, но ако има на едно място, ще проима и на други, някои от момичетата тук имаха такъв проблем, но не си спомням кои, та ще съм благодарна да споделите какво ви е помагало. мисля си да си взема някое по-мазно олио, макар че в момента съм с това на икаров. явно ще трябва да си взема нещо по-скъпо.
Тези дни и мен ме чака пазар на бебешки дрешки и нещица